- 10 Mayıs 2017
- 3.024
- 4.306
- 83
Amin canım çok sevindim adına seni de evladınıda korusun inş çok güzel hediye olmuş sana :)Amin canım, Rabb'im dileyen herke
se hayırlısıyla tattırsın bu Sevinci. Ben ilk iki aybklomen kullanmıştım. İlk ay da klomen ve çatlatma iğnesi vermişti doktor. İkinci ay yalnızca klomen. Eğer olmazsa üçüncü ay tekrar gel demişti. Nasip olmadı .Fakat ben üçüncü ay gitmek istemedim. Akışına bırakmaya karar vermiştim. Bir daha ilaç vs kullanmak istemedim. İncir kürü uyguladım bir de hayıt tohumunu ezip demleyip içiyordum fırsat buldukça. Sürekli de dua ediyordum . İnşirah ismi Azam duası durmadan okuyordum. Ramazan ayı gelince açıkçası çok dA bir beklentim yoktu. Düzenli bebiş çalışması yapamamıştık önceki aylar gibi. Adet günüm geldi. Tüm gün dedim ki oruç bozuldu bozulacak, iftar oldu adet YOk. Teravihe gittim dedim namazım bozuldu bozulacak ama böyle bi tuhafım bayılacak gibi fenalık geldi camide. Neyse çıktım eve geldim hala bişey YOk. Eşime dedim test al bakalım bi. Test yaptık ve hamile olduğumu öyle öğrendim.Sonra sevinç gözyaşı vs. Öğrendiğimden beri de hep dua ediyorum Rabb'im dileyen herkese nasip etsin diye. O kadar zor bi psikoloji ki. Ve stresin çok olumsuz etkisi varmış bunu yaşayarak gördüm. Rabb'im hhrpimizin gebeliklerini hayırla sonuçlandırır evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip eder inşallah canım.
Canım sağlık sorunun yoksa bence akışına bırak biraz da. Kafanı rahatlatmaya çalış. Bebek fikrini rafa kaldırmış gibi düşün. Bak ben akışına bıraktığım ay Rabb'im müjdelendirdi. İnan stres etkiliyor. Bi de böyle bi dene bakalım.Klomen bana uymuyor galiba çünkü 2 ay kullandım ikisine 20 gün gecikme yaptı
C Cevizreceli3313ElizabethHarmon ya kızlar eşim sperm testi yaptırdı anlayan var mi olucam merakdan ya doktora daha göstermedik
Canım tam olarak bilmiyorum ama bilen bir arkadaşım var ona danışabilirim. Değerleri yaz istersen özelden.C Cevizreceli3313ElizabethHarmon ya kızlar eşim sperm testi yaptırdı anlayan var mi olucam merakdan ya doktora daha göstermedik
Sağol bitanem doktora gösterdik sorun yok dedi bu ay gidip klomen çatlatma iğnesi isticem bakalım sonuç ne olcak bir de senin okuduğun duaları okuyacağım allaha hep dua ediyorum olsun diye ama vermiyorsa vardır bir bildiği diyorumCanım tam olarak bilmiyorum ama bilen bir arkadaşım var ona danışabilirim. Değerleri yaz istersen özelden.
Çok sevindim canım herhangi bir sorun olmamasına. Stresten uzak dur kafanı boşalt ve mümkünse sanki bebek fikrini ertelemişsiniz gibi düşün olursa güzel olur ama olmasa da zaten erteledik seneye gibi kafanda kendini rahatlatacak şeyler düşün canım. Duayı elbette bırakma fakat Zihni'ne de bu şekilde telkinde bulunursan en azından bebek neden olmuyor stresini biraz azaltmış olursun. Ve emin ol stres yani Bunları sürekli düşünmek çok etkiliyor insanı. Rabb'im senin ve senin gibi bebek isteyenlerin dileğini kabul etsin. Güzel haberler alabilmek ümidiyle canım. İyi geceler.Sağol bitanem doktora gösterdik sorun yok dedi bu ay gidip klomen çatlatma iğnesi isticem bakalım sonuç ne olcak bir de senin okuduğun duaları okuyacağım allaha hep dua ediyorum olsun diye ama vermiyorsa vardır bir bildiği diyorum
Canım ne umutlan ne umudunu kaybet aylardır bende de 6 yumurta gelişti çok şükür çatlama var bi sorun yok aynısını bana da dedi sonuç 0 sakın kendini kaptırma sonuç benim gibi ağlama nöbetleri olur Allah yardımcımız olsun çok zorBende klomen kullaniyorum ve bu bnm ikinci tedavim 19 temmuzda gittim aybasimin 3. Gunu klomeni kullandim ve hergun de iliskiye girdim dunde yumurtaliklara bakmak icin dktrum cagirdi gittigimde. Cok guzel 3 tane sagli sollu yumurtan catlamis dedi bu cok guzel desi ve insallah bekledigim sonucu alirim. Dktrum dedi cogul gebelik olucak soyleyim supriz olmasin dedi ne zmn sonucu ogrenebilirim acaba ya cok heyecanliyim da bide bana hormonel bi ilac ile jel verdi okudum ama hickimse onlarda. Bahsetmemis
Canım ne umutlan ne umudunu kaybet aylardır bende de 6 yumurta gelişti çok şükür çatlama var bi sorun yok aynısını bana da dedi sonuç 0 sakın kendini kaptırma sonuç benim gibi ağlama nöbetleri olur Allah yardımcımız olsun çok zor
çok sevindim rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin dikkat et kendine hayırlı evlat olur inş bizlere de dua et inan çok yıprandım bittim beni ayakta tutan tek kudret rabbimin verdiği güçCanim ben bugun dktr gittim cok agrilarim vardi siddetli bel agrisi bas donmesi ve istifa ediyodum gittim dktra kese gorunuyor dedi gebelik surecindesin dikkat et kendine dedi dusurme bebeyi dedi rabbim insallah onu bize bagislar...
benimde klomen ve çatlatma iğnesinde 4. ayım 25 temmuzda iğne yapıldı bekliyorum bende hayırlısıyla güzel haber inş.şimdilik bişey yok gibi..sende?Kızlar nasılsınız ne var ne Yok hamile olan olmayan kim var ben de hala tik Yok
peki çatlatma iğnesi oldun mu?Devam et benim ikinci ayda tuttu
Canım ne umutlan ne umudunu kaybet aylardır bende de 6 yumurta gelişti çok şükür çatlama var bi sorun yok aynısını bana da dedi sonuç 0 sakın kendini kaptırma sonuç benim gibi ağlama nöbetleri olur Allah yardımcımız olsun çok zor
çok sevindim rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin dikkat et kendine hayırlı evlat olur inş bizlere de dua et inan çok yıprandım bittim beni ayakta tutan tek kudret rabbimin verdiği güç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?