Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

Amin canım çok sevindim adına seni de evladınıda korusun inş çok güzel hediye olmuş sana :)

Klomen bana uymuyor galiba çünkü 2 ay kullandım ikisine 20 gün gecikme yaptı

Klomen bana uymuyor galiba çünkü 2 ay kullandım ikisine 20 gün gecikme yaptı
Canım sağlık sorunun yoksa bence akışına bırak biraz da. Kafanı rahatlatmaya çalış. Bebek fikrini rafa kaldırmış gibi düşün. Bak ben akışına bıraktığım ay Rabb'im müjdelendirdi. İnan stres etkiliyor. Bi de böyle bi dene bakalım.

Canım tam olarak bilmiyorum ama bilen bir arkadaşım var ona danışabilirim. Değerleri yaz istersen özelden.
Sağol bitanem doktora gösterdik sorun yok dedi bu ay gidip klomen çatlatma iğnesi isticem bakalım sonuç ne olcak bir de senin okuduğun duaları okuyacağım allaha hep dua ediyorum olsun diye ama vermiyorsa vardır bir bildiği diyorum

Çok sevindim canım herhangi bir sorun olmamasına. Stresten uzak dur kafanı boşalt ve mümkünse sanki bebek fikrini ertelemişsiniz gibi düşün olursa güzel olur ama olmasa da zaten erteledik seneye gibi kafanda kendini rahatlatacak şeyler düşün canım. Duayı elbette bırakma fakat Zihni'ne de bu şekilde telkinde bulunursan en azından bebek neden olmuyor stresini biraz azaltmış olursun. Ve emin ol stres yani Bunları sürekli düşünmek çok etkiliyor insanı. Rabb'im senin ve senin gibi bebek isteyenlerin dileğini kabul etsin. Güzel haberler alabilmek ümidiyle canım. İyi geceler.

Bende klomen kullaniyorum ve bu bnm ikinci tedavim 19 temmuzda gittim aybasimin 3. Gunu klomeni kullandim ve hergun de iliskiye girdim dunde yumurtaliklara bakmak icin dktrum cagirdi gittigimde. Cok guzel 3 tane sagli sollu yumurtan catlamis dedi bu cok guzel desi ve insallah bekledigim sonucu alirim. Dktrum dedi cogul gebelik olucak soyleyim supriz olmasin dedi ne zmn sonucu ogrenebilirim acaba ya cok heyecanliyim da bide bana hormonel bi ilac ile jel verdi okudum ama hickimse onlarda. Bahsetmemis

Canım ne umutlan ne umudunu kaybet aylardır bende de 6 yumurta gelişti çok şükür çatlama var bi sorun yok aynısını bana da dedi sonuç 0 sakın kendini kaptırma sonuç benim gibi ağlama nöbetleri olur Allah yardımcımız olsun çok zor

Canim ben bugun dktr gittim cok agrilarim vardi siddetli bel agrisi bas donmesi ve istifa ediyodum gittim dktra kese gorunuyor dedi gebelik surecindesin dikkat et kendine dedi dusurme bebeyi dedi rabbim insallah onu bize bagislar...

Canim ben bugun dktr gittim cok agrilarim vardi siddetli bel agrisi bas donmesi ve istifa ediyodum gittim dktra kese gorunuyor dedi gebelik surecindesin dikkat et kendine dedi dusurme bebeyi dedi rabbim insallah onu bize bagislar...
çok sevindim rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin dikkat et kendine hayırlı evlat olur inş bizlere de dua et inan çok yıprandım bittim beni ayakta tutan tek kudret rabbimin verdiği güç

Evet sag taraftaki yumurtam kiste cevirmis agrisindan duramasim gittim doktoruma ve yumurtaliga 1 tane tutunmus dedi suan dollenme asamasinda dedi kendine dikkat et dusurme dedi ayin 11 ile 15 arasinda gitcem.ultrasona gircem gunler gecmek bilmiyor belirtilerimde var dktrm hamile gorunuyosun suan dedi kendimi cok asiri kaptirdim eger negatif sonuc alirsam cok uzulecegim rabbim hayirlisini versin

Ben hiç bisey kullanmıyorum bakalım öyle BEkliyorum bu gün yumurta çatlama günüm sanırım ama bilmiyorum tam yanı adetim 13 gün var bakalım hayırlısı

çok sevindim rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin dikkat et kendine hayırlı evlat olur inş bizlere de dua et inan çok yıprandım bittim beni ayakta tutan tek kudret rabbimin verdiği güç

Rabbim herkesin gonlune gore verain cnm bende bekliyorum her gece ruyalarima giriyor kesin bi sonuc alabilseydim hayirlisi ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…