- 17 Nisan 2017
- 139
- 33
- 13
- 37
Canim tam sayfayı atabilirmisin bakım burdan anlayamadımKizlar yazmayali baya oldu. Bende ugrasiyorum artik esimide detayli baktirdim arastirmada sonuc bu cikti cok mu kotu sizce duzelmezmi
Eşimin
progresif hareketlilik (+4) 0 ,
Progresif hareketlilik (+3/+4) 30,
Toplam hareketlilik (pr+np) 35 değerinde eşimle doğal yolla cocugumuz olacak mi veya asilama ile olur mu
Bitanem yazıları göremiyorum kavga etme Esin'leTahlili gönderdim cevaplarinizi bekliyorum. Kızlar eşimle kavga bile yaptım çok kötüyüm. Çocuğumuz olmayacak gibi geliyor.
Daha şakın net çekip atarmısin hemen yorumlarımTahlili gönderdim cevaplarinizi bekliyorum. Kızlar eşimle kavga bile yaptım çok kötüyüm. Çocuğumuz olmayacak gibi geliyor.
Olur 1 tane güçlü spermle bile olur aşılama yaptır cunku bende kurbandan sonra denicem önemli olan zaten içinden 1 tanesinin güçlü olması canim doktor ne ilacı verdi bak orda morfoloji 4 diyor ya o iste sekil bozukluğu sınırda benim eşimin de öyle çıktı doktor 4 altı kötü demiş senin ki sinir da demiş eşimeDoktor ilaç verdi de benim adam tembel almıyor ve bu ay aşılama denildi ondan bende istemiyorum. Eşim kendini düzeltmeden olmaz ki
Bence vakit kaybetme aşılama olmadı tüp bebek nede ama ilacı da kullansın o zaman düzelir canim ayrıca kendini bunaltma bak benim de olmuyor rabbim buyukHmm eşine promenk diye bir ilaç 175 tl mi neymiş 3 ay kullanacaksın onu dedi. Aşılama yerine sorun yazıyorum amakullanacaksin dedi
Eşin sperm testi yaptırdı mi canim klomen çatlatma iğnesi vermiş rahim kalınlaşsın diye de progestan vermiş hadi hayırlı olur insMerhaba kızlar yeni katıldım 9 buçuk aylik evliyim evlenmeden önce 35 40 gün de regl oluyordum evlendim 2 ay 30 gune 1 oldum 1 kimyasal gebelik geçirdim sonrasında 1 buçuk iki ay sürelerle adet olmaya başladım üstelik tarlusal ile doktora gittim bu ay pko var dedi hormon ve şeker testi yapıldı her şey normal dedi klomen progestan ve glifor verdi benim gibi olan var mi aranizda
Inşallah hepimiz evlat sahipleri oluruz insallahBence vakit kaybetme aşılama olmadı tüp bebek nede ama ilacı da kullansın o zaman düzelir canim ayrıca kendini bunaltma bak benim de olmuyor rabbim buyuk
Bu ay olmazsa eşime bakacak sorun yoksa rahim filmi cekecekEşin sperm testi yaptırdı mi canim klomen çatlatma iğnesi vermiş rahim kalınlaşsın diye de progestan vermiş hadi hayırlı olur ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?