Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

Kizlar yazmayali baya oldu. Bende ugrasiyorum artik esimide detayli baktirdim arastirmada sonuc bu cikti cok mu kotu sizce duzelmezmi
Eşimin
progresif hareketlilik (+4) 0 ,
Progresif hareketlilik (+3/+4) 30,
Toplam hareketlilik (pr+np) 35 değerinde eşimle doğal yolla cocugumuz olacak mi veya asilama ile olur mu

Canim tam sayfayı atabilirmisin bakım burdan anlayamadım

Tahlili gönderdim cevaplarinizi bekliyorum. Kızlar eşimle kavga bile yaptım çok kötüyüm. Çocuğumuz olmayacak gibi geliyor.

Sekil bozukluğunu nerde gözüküyor offf aşılama ile olmazsa boştan yere aşılama yapmak istemiyorum

Doktor ilaç verdi de benim adam tembel almıyor ve bu ay aşılama denildi ondan bende istemiyorum. Eşim kendini düzeltmeden olmaz ki

Doktor ilaç verdi de benim adam tembel almıyor ve bu ay aşılama denildi ondan bende istemiyorum. Eşim kendini düzeltmeden olmaz ki
Olur 1 tane güçlü spermle bile olur aşılama yaptır cunku bende kurbandan sonra denicem önemli olan zaten içinden 1 tanesinin güçlü olması canim doktor ne ilacı verdi bak orda morfoloji 4 diyor ya o iste sekil bozukluğu sınırda benim eşimin de öyle çıktı doktor 4 altı kötü demiş senin ki sinir da demiş eşime

Hmm eşine promenk diye bir ilaç 175 tl mi neymiş 3 ay kullanacaksın onu dedi. Aşılama yerine sorun yazıyorum amakullanacaksin dedi

Merhaba kızlar yeni katıldım 9 buçuk aylik evliyim evlenmeden önce 35 40 gün de regl oluyordum evlendim 2 ay 30 gune 1 oldum 1 kimyasal gebelik geçirdim sonrasında 1 buçuk iki ay sürelerle adet olmaya başladım üstelik tarlusal ile doktora gittim bu ay pko var dedi hormon ve şeker testi yapıldı her şey normal dedi klomen progestan ve glifor verdi benim gibi olan var mi aranizda

Eşin sperm testi yaptırdı mi canim klomen çatlatma iğnesi vermiş rahim kalınlaşsın diye de progestan vermiş hadi hayırlı olur ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…