Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

Bende yarin esim için endokrine gideceğim. Bu ayın 15 de muhtemelen adet olucam. Igneli Aşılama olucam buay ama igneli nasil oluyor kacinci gun başlanıyor kaba taslak bana söyler misiniz

Ay insallah tutar. Bende bu ay aşılama olurum sanıyordum. Ama gelecek aya kaldı. Ayın 15 den sonra tüp bebek merkezi kapalı olacakmış kurbanda açılacakmış. Bu arada ben aşılama olucam ama tüp bebek de eğer bütün herşey uyuyorsa bin tl miş en fazla bence hiç birşey aşılamasa iğne hariç ücretsiz

Hanımlar merhaba.. bana da doktor klomen verdi ben aranıza katıldım. inşallah fayda görürüm ama benim eşimde sperm harektliliği sorunu vardı, klomenin faydasını görür müyüm fikri olan var mı

Hayatım eşime doktor sperm hareketliliği azlığı için ilaç verdi promen k diye bi ilaç 3 ay kullanacak

eşime ilaç vermedi ama aşılama bölümüne yönlendirdiler canım orda da doktor klomen verdi sonra gün verdi kontrole gideceğim eşimin değeride bana verdikleri kağıtta yazıyor

Sen klomenle aşılama mi olacaksin kesinlikle olma boşuna zaman kaybı ve klomenle aşılama olmazmış daha doğrusu devlet onu aşılama olarak degerlendirmezmis

Bilmeden Ben öyle saçmalık yaptım tavsiye etmiyorum. Klomenle aşılama %8
Igneli aşılama %20 Normal ilişki bile %20 tutma olasılığı

Bende şuan aşılama yapacağım ama sıfırdan başladım klomenle aşılamayı aşılama olarak görmedi umuttepe araştırma hastanesi ve 2 aşılama + 3 kezde tüp bebek hakkım varmis

aşılama olcak diye bir şey demediler bana canım doktor muayene etti klomen yazdı kullan dedi

Kızlar hiç iyi değilim eşimin yanında güçlü durmaya çalışıyorum ama gücüm kalmadı. Aşılama olucam diye mutlu olurken böbrek sorunum cıktı üroloji doktorum bobreklerinde yük var kaldıramazsın şuan hamileliği dedi. Ileride ne olacağım belli değil. Cuma gününden beri ağlıyorum canım çok sıkkın

iyi olursun Allahın izniyle.. önce senin sağlığın düzelsin sonrasında hepsi ard arda gelir inşallah canım moralini düşürmemeye çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…