- 26 Aralık 2016
- 274
- 144
- 33
- 33
Bende kullandım bu ay 2 yumurtam oluştu biri 4 gün önce çatladı diğeri de sanırım dün gece çatladı... artık beklemedeyim pazar günü duphason kullanıcam ne veriyorsa hayırlısını versin sağlıklı sıhhatli versin..Kızlar nasılsınız e hiç yazmıyorsunuz bakıyorum tedavisi başlayanlar ins iyi olur sizin icin dualarım sizinle
ayyy çokk sevindimmm yazını okuyunca ilk bi tüh ya fln derken bi kız bi oğlan ne kadar güzel bi mucize Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin (amin) ben 5 gün klomen kullandım 6. gün ovitrella iğnesi göbekten vurundum aynı senin gbi saat verdi ve 1 hafta boyunca gün aşırı ilişki önerdi 12 gün sonra öğreniliyormuş canım bakalaım 23 ünde bat öğrenicem Allahım isteyen herkese nasip etsin çok istiyorumcanım öncelikle tedavin hayırlı olsun..inşallah tez zamanda olumlu neticelenir..
ben ilk klomen kullandığımda sadece 1 tane döllenebilecek nitelikte,kaliteli yumurtam oluştu..çatlatma iğnesi oldum ve doktorumuz birlikte olmamız için gün ve saat verdi..fakat eşim ağır bir grip oldu ve tam o güne denk geldi ve biz olması gereken saat aralığında birlikte olamadık malesef..
doktorum klomen i üstüste kullanmamı istemedi ve 1 ay ara verdik..
sonraki ay yine klomen içtim fakat bu sefer de hiç yumurtam oluşmadı..doktorumuz hemen bir iğne verdi ve 1 hafta göbeğimden o iğneyi oldum..kontrole gittiğimizde 5 tane istenen olgunlukta kaliteli yumurtam oluşmuştu ve çatlatma iğnemi oldum..doktorumuz yine birlikte olmamız için gün ve saat verdi..bu sefer çatlatma iğnesini olduğum gün dahil üstüste 5 gün birlikte olduk..
doktorum çatlatma iğnesini olduğum günden 15 gün sonra test yapmamı istedi..yaptım fakat çok belirgin değildi..hemen kan testi yaptırdım..o da ne bu sefer olmuştu..
bunun üzerine de bazı badireler atlattık fakat şimdi Allah kısmet ederse bir kız bir erkek evlat sahibi olmaya adayım..
darısı senin başına, inşallah Allah gönlüne göre verir..yardımcı olabileceğim ne olursa her zaman paylaşabiliriz...
ammmmiiiinnnnnnnmmnnnn canımsizlerden böyle şeyler duydukça bende çok mutlu oluyorum sevini,yorum bendede pko var klomen kullandım bitti cumartesi çatlama iğnesi yapılacak bakalım...inşallah hamiş haberini de en yakın zaman da alırım...allahım nlour bizede bu mutluluğu ver....
Kardem basılsın canim ne var ne Yok ben öyle saldım gene iste sen neler yaptın hamile kalan Yok mu arkadaslardanTeşekkür ederim insallah.
Kardem basılsın canim ne var ne Yok ben öyle saldım gene iste sen neler yaptın hamile kalan Yok mu arkadaslardan
Canim benim ne kadar sevindim hamilesin iste rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin doğal yollamı oldu anlatsana ne yaptın :)Değer cıktı bakalım ben şoklardayım ama bakalim diş gebelik olabilir dedi doktor
Her ser de bir hayır vardır bitanem demekki bunda da bi hayır var insallah sağ sağlıklı kucağına alırsın çok mutlu oldum seninnadina dileyen isteyen tüm annelere versin rabbim evlat belki bu yolla diğer hastalığın da iyileşirBöbrek yetmezliği çıktığı için herşeyi bırakmıştık 3 ay sonra aşılama düşünüyorduk ama allah'ın hikmeti şimdi verdi ama tedavi aşamasında kaldım bakalım daha keseyi göremedim
İkizdir bir belki :) korkma hersey olucagina varır bence gayet de sağlıklı bir bebis olcakBirde sorum 2 günde bir 2 ye katlanması gerekirde benim ise bir günde 2 ye katlanıyor sizce neden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?