Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

Kızlar nasılsınız e hiç yazmıyorsunuz bakıyorum tedavisi başlayanlar ins iyi olur sizin icin dualarım sizinle

Kızlar nasılsınız e hiç yazmıyorsunuz bakıyorum tedavisi başlayanlar ins iyi olur sizin icin dualarım sizinle
Bende kullandım bu ay 2 yumurtam oluştu biri 4 gün önce çatladı diğeri de sanırım dün gece çatladı... artık beklemedeyim pazar günü duphason kullanıcam ne veriyorsa hayırlısını versin sağlıklı sıhhatli versin..

Kizlar yardim lutfen pazartsi asilama yapilacak yumurtlrin buyums dedi bgun catlama ignesjni yaptim ama jeli ne zaman kullanacagmi solemedi doktor bilgsi olan bana yardimci olabilir mi

Aşılama da soyluyorlar hayatım aslıma gününden sonra kullanmaya başlıyorsun hergün aynı saat olacak

Tamma canim cok sagol yarin sabah asilama olacak giderken faln kullanmicam dimi dun gece igne yapildi bugun falan kullanmicam dimi

fostimon kullanan oldumu aranızda 5 gün var adetime ama lekelenmem var ne yapmalıyım normal değil bence siz yaşadınız mı ne zaman adet gördünüz?

ayyy çokk sevindimmm yazını okuyunca ilk bi tüh ya fln derken bi kız bi oğlan ne kadar güzel bi mucize Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin (amin) ben 5 gün klomen kullandım 6. gün ovitrella iğnesi göbekten vurundum aynı senin gbi saat verdi ve 1 hafta boyunca gün aşırı ilişki önerdi 12 gün sonra öğreniliyormuş canım bakalaım 23 ünde bat öğrenicem Allahım isteyen herkese nasip etsin çok istiyorum

ammmmiiiinnnnnnnmmnnnn canım

Değer cıktı bakalım ben şoklardayım ama bakalim diş gebelik olabilir dedi doktor

Böbrek yetmezliği çıktığı için herşeyi bırakmıştık 3 ay sonra aşılama düşünüyorduk ama allah'ın hikmeti şimdi verdi ama tedavi aşamasında kaldım bakalım daha keseyi göremedim

Her ser de bir hayır vardır bitanem demekki bunda da bi hayır var insallah sağ sağlıklı kucağına alırsın çok mutlu oldum seninnadina dileyen isteyen tüm annelere versin rabbim evlat belki bu yolla diğer hastalığın da iyileşir

Birde sorum 2 günde bir 2 ye katlanması gerekirde benim ise bir günde 2 ye katlanıyor sizce neden

Amin insallah canım benim allah bizlerinde kucaklarını boş bırakmaz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…