gerçekten sorulara cevap vermek yoruyo iki düşük yaptım ben onun için düşün öüyoruz da diyemiyoruz zorbende 1 yıllık evliyim. martta kimyasal gebelik yaşadım ve hala gelen giden yok adetim 3 aydır düzene girdi. 2 gün önce doktora gittim olmuyor diye ultrasona aldı adet olmak uzeresın kist yok adetin 3. günü gel dedi. sanırım hormon testleri yapacak. cok bunaldım artık allaha buyuk gıtmesınde kayınvalıdem sorup duruyo dusunmuyomusunuz fılan dıye sinirlerimi hoplatıyo
bende 5 gün günde iki tane içicem ve adetimin 12. 14. ve 16. günlerinde ilişkiye girin dedi.bana daha önce klomeni ilk kullandığım ay çatlatma iğneside vermişti doktorum 3 ay bekle dememiştiBende bugün doktora gittim, doktor klomen verdi 5 gün günde 2 tane içicem ama çatlatma iğnesini sorduğumda 3 ay kullan ondan sonra bakıcaz dedi, bi daha ne zaman geliyim adet olduğumdamı dedim gel dedi olmazsamda geliyimmi dedim sanki kerpetenle ağzından laf alıyoruz ne ilişki günü söyledi ne başka bişey sinir oldum...
bende klomen kullandım ve çatlatma iğnesi oldum ve şuan 8 haftalık üçüz annesiyim :) ilk denememizde işe yaradı inşallah seninde olumlu sonuçlanır cnm dua et. bnm bebişlerim ilk kontrolümde ikizdi ikincide üçüz olduğunu söyledi ikisi tek yumurta biri ayrı. pazartesi tekrar gidicem bakalım :)
merhaba acaba siz günde kaç tane içmiştiniz klomen?bana günde bir defa dedi bende ikiz hatta üçüz isterim hemde çokk Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bebeklerinizi.
2 ay once dogum kontrol hapini biraktim ve 2 gun once klomene basladim dr iliski girme konusunda bisey demedi ve ayin 10 gelmemi istedi yumurtlama gunume denk geliyor lutfen hamile kalanlar yorumlarini yazsinlar bende mujdeli haberi alinca yazicam ve bu arada 2 ci kere anne olmak istiyorum hemde cok:)
merhaba bende pko hastasıyım bu ay ilk defa klomen kullandım 1 yumurtam gelişti 16 mm hersey yolunda gitti yumurtam çatladı şu an beklemedeyim.inşallah güzel bi haber alırım. 1 yumurtayla şansım var mıdır acaba?
Amin inşallah, bende bu ay klomen kullandım doktor gel takip yapalım demedi kullan dedi sadece iğneyi sordum 3 ay klomen kullan olmazsa eğer iğne vurucaz dedi, adet olalı 20 gün oldu 1 haftadır göğüslerim dolgunlaştı ve sızlıyo kasıklarımda da gerilme ve ağrı var iki taraftada karnımda şişlik var pco luyum zaten adetlerim hep düzensizdi adet belirtisi bu kadar erken başlamaz ilacın etkisi sanırım... varmı aranızda klomen kullandıktan sonra böyle belirtiler yaşayan??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?