Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

Bak iyi düşündük iyi oldu canım hadi hayırlısı yarın akşamdan başla çalışmalara bende aynıyım ağrı sızı yok hiç bir belirti yok bekliyorum merakla 15.gündeyim eşim test yapalım dedi ama ben beklemek istiyorum bakalım hayırlısı Allahım herşeyin iyisini hayırlısını verir diyorum sürekli dua ediyorum isteyen herkes için kuzum

yaa ne zaman yapmaya hazır hissediyorsan kendini o zaman yap, inşallah senden de güzel haberler duyarız kuzum benim valla benim yumurtam büyümüşte çok da büyümemiş ama yinede iğne olacak kadar büyümüş işte olsun bunada şükür bitanecik yumuşum tutar inşallah..

Zaten 18mm olması yeterli akşama kadar da olur o kimisinin 17mm de tutmuş bir tane olsun sağlıklı yumurta olsun kuzum ben kendimi adet olana kadar hazır hissetmiyorum 27.şubatta da adet olamazsam 28inde gitcem doktora negatifi görmek istemiyorum hiç inşallah ikimizde güzel haberler veririz birbirimize

bisebepten canım ne yaptın ? Ben dün biraz araştırdım herkes belirtiden kasık ağrısından gaz sancısından bahsetmiş sonra da hamile kaldım demiş bende hiç bir belirti yok
bitanem akşam 20:30da iğnemi vurdurdum boş durmadık gece çalıştık bugünde çalışıcaz ilk günler biraz sık çalışalım diyorum nolur nolmaz diye. Dur bakalım şuanda kaçıncı günün oldu kuzum?

16.günüm bugün canım sana yazdıktan sonra karnım şişti gaz sancısı oldu çağırdım galiba şimdi geçti gibi ama bilmiyorum artık kuzum sende dene her gün şu 3günü değerlendir mutlaka

16.günüm bugün canım sana yazdıktan sonra karnım şişti gaz sancısı oldu çağırdım galiba şimdi geçti gibi ama bilmiyorum artık kuzum sende dene her gün şu 3günü değerlendir mutlaka
ay hadi inşallah bebiştendir. Evet bugünde yarında denicem valla bi dolu bi boş gerçimicem ilk üç günü bu aralar hep dolu gitsin diyorum.

ay hadi inşallah bebiştendir. Evet bugünde yarında denicem valla bi dolu bi boş gerçimicem ilk üç günü bu aralar hep dolu gitsin diyorum.
İnşallah sonucu güzel olur canım ben de biraz önce WC’ye gittim ve kahverengi leke gelmiş hafif kasıklarda sızlanma başladı adet olucam sanırım

yaaaaaaaaaaa hayır yaaa ciddi misin ağrın sızın var mı test al yap istersen yaaa belki hamilesindir. :/
Kuzum ağrım var ama çok hafif bu arada kahverengi akıntı çok az geldi leke gibi ve devamı yok peçeteye de gelmedi bi daha..ama sızlama tarzı bi ağrı var devam ediyor ayy inşallah yerleşme lekelenmesidir yarın akşama kadar kanama olmazsa eşim işten gelirken alıcak testi yapıcam beklemicem daha fazla dua et benim için canım ya inşallah bebiş tutunuyordur o yüzdendir o lekelenme

ay bitanem insallah ilk yazdığını okuduğumda yerleşme kanamasıdır belki diye aklımdan ilk o geçmişti benimde Rabbim inşallah yüzünü güldürür canım benim haberlerini bekliyorum inşallah çift çizgiyle gelirsin

Canım günaydın gece ağrıdan uyuyamadım ve sabah kanama geldi şimdi doktordayım bekliyorum çok ağrım var hayırlısı böyleymiş demekki sıra sende güzel haberi senden bekliyorum kuzum

inan çok üzüldüm şuanda :/ ama moralini bozma hayırsız olacağına hayırlısı olsun diyerek sabrediyoruz her zaman bu sefer ki içinde böyle düşüneceğiz canım benim bizimde 36 saat olayı bu sabah 08.30a denk geliyodu ama kocam işe gideceği için 7.30'a saat kurup yaptık ama ölüm gibi oluyor ya insan uykudan uyanıp yapınca. benimde batışmalar oluyo kasıklarımda özellikle sağ tarafımda yumuşum ordaydı zaten. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin bize ben inanıyorum kalacağız hamile bitanem moralini bozma ..

Hayırlısı tabi Allahtan istemekten başka birşey gelmiyor elimden canım benim bildiğim kadarıyla illa 36.ncı saatte çatlıcak diye birşey değildi 36 saat içinde çatlıyor o yüzden o saatlere ilişki diyor kimi doktor 24 saat sonra demişti burda okuduklarımdan biliyorum sen kalkmasaydın eşin gittikten sonra spermlerin 72 saate kadar yaşadıklarını duymuştum

yok bitanem kalkmadım ben belimin altına yastık koymuştum zaten o şekilde de uyumuşum valla bi uyandım yastık hala belimin altındaydı nasıl uyuduysam artık. ya ben o 36 saat olayını dikkate almadım da dün gece uyuya kaldı eşim sabaha yapalım dedi bende ona istinaden 7.30da kalkıp yaptık işte ondan dedim yani. Zaten 36ncı saate de denk gelmedi yani.

Tamam canım sen bugündür boş geçirme bu ara bol bol çalışın

Tamam canım sen bugündür boş geçirme bu ara bol bol çalışın
Bugün yine çalışma günü kuzum zaten bişey sorucam hani diyolar ya kasıklarımda işte batmalar oluyor falan diye bu tam olarak ne zaman başlıyor hemen başlar mı yoksa 15ncü güne yaklaşınca mı başlıyor biliyor musun bitanem?

Kuzum herkesin farklı oluyor Benim 3.gün ile 8.gün arasında oldu bitti kimisinin iğnenin vurulduğu akşam başlıyor bitmiyor kiminin hiç olmuyor hiç onlara kafa yorma derim inşallah tutunur bebişin sana

Kuzum herkesin farklı oluyor Benim 3.gün ile 8.gün arasında oldu bitti kimisinin iğnenin vurulduğu akşam başlıyor bitmiyor kiminin hiç olmuyor hiç onlara kafa yorma derim inşallah tutunur bebişin sana
Anladım ya benim yumurtam sağdaydı ama sol tarafımda batmalar oluyor ara ara da kafam karıştı takılmamaya çalışıyorum da pek umudum yok benimde yaa. Hiç bi belirti yaşamıyorum çünkü ama insallah tutunur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…