- 6 Haziran 2017
- 336
- 175
- 23
- 33
Daha çok yeni canım benim pozitif ol sonuca kadar olumsuzu düşünmek yok hiç belirti yaşamayıp hamile kalanlar var canım Allah ol dedikten sonra herşey olur güzel düşün Gül biraz dışarı çık kafanı dağıtAnladım ya benim yumurtam sağdaydı ama sol tarafımda batmalar oluyor ara ara da kafam karıştı takılmamaya çalışıyorum da pek umudum yok benimde yaa. Hiç bi belirti yaşamıyorum çünkü ama insallah tutunur
Haklısın canım benim çok sağol yazdıkların bile moral bulmaya yetiyor İnşallah Rabbim ol der ve olur senin içinde benim içinde ...Daha çok yeni canım benim pozitif ol sonuca kadar olumsuzu düşünmek yok hiç belirti yaşamayıp hamile kalanlar var canım Allah ol dedikten sonra herşey olur güzel düşün Gül biraz dışarı çık kafanı dağıt
Amin canım inşallah eşimde son bir ay daha ilaçla deneyelim sonra gidelim tüp bebek için dedi bende tamam dedim daha genciz 35,40 yaşlarında olanlar var canım şükretmeliyiz ki bi sorunumuz yok ciddi diyebileceğimizHaklısın canım benim çok sağol yazdıkların bile moral bulmaya yetiyor İnşallah Rabbim ol der ve olur senin içinde benim içinde ...
Bencede canım benim hemen tüp bebek deneme eşin doğru söylemiş bir ay daha ilaçla deneyin belki bu sefer tutar hiç gerek kalmaz diğer yöntemlere.. Benim sorunlarım var şeker hastasıyım, troid var troid yeni çıktı daha ama nolursa olsun ila. kullanıyorum.. Ama Rabbimden ümidimi kesmiyorum inşallah verecektir şu cumanın hürmetine .. Allahım aratmasın gerçekten çok zor bir süreç yaşayan bilir..Amin canım inşallah eşimde son bir ay daha ilaçla deneyelim sonra gidelim tüp bebek için dedi bende tamam dedim daha genciz 35,40 yaşlarında olanlar var canım şükretmeliyiz ki bi sorunumuz yok ciddi diyebileceğimiz
Bende şeker ilacı kullanıyorum canım amin Allahım dualarımızı kabul etsin inşallah kucağımızı boş bırakmasın.. benim bir arkadaşımda da troid vardı çocuk denemeye başladığının 2.ayında hamile kaldı ve şuan 2yaşında kızı var hiç de sorun yaratmadı rahatsızlığı.. Allahım işte kimine hemen kimine de kıymetlendirip veriyor evladını herşeyin hayırlısını versin Allahım..Bencede canım benim hemen tüp bebek deneme eşin doğru söylemiş bir ay daha ilaçla deneyin belki bu sefer tutar hiç gerek kalmaz diğer yöntemlere.. Benim sorunlarım var şeker hastasıyım, troid var troid yeni çıktı daha ama nolursa olsun ila. kullanıyorum.. Ama Rabbimden ümidimi kesmiyorum inşallah verecektir şu cumanın hürmetine .. Allahım aratmasın gerçekten çok zor bir süreç yaşayan bilir..
Amin canım benim amin..Bende şeker ilacı kullanıyorum canım amin Allahım dualarımızı kabul etsin inşallah kucağımızı boş bırakmasın.. benim bir arkadaşımda da troid vardı çocuk denemeye başladığının 2.ayında hamile kaldı ve şuan 2yaşında kızı var hiç de sorun yaratmadı rahatsızlığı.. Allahım işte kimine hemen kimine de kıymetlendirip veriyor evladını herşeyin hayırlısını versin Allahım..
canım bugun kasıklarım cok garip ya sürekli büyük tuvaletime cıkıcak gibiyim cıkıyorum da bi de kasıklarımda gaz oluyor sürekli ben anlamadım sanki adet olacakmışım da olamıyomusum gibi adetim de martın2'si ama bilmiyorum bi garibim bugun hiç tadım yok.Amin canım benim amin..
Normal canım hiç düşünme kötüsünü iğnenin etkisinden dolayı oluyor inşallah ayın 2.sinde adet olmazsında güzel haberler verirsin bende o gün kontrole gidicem yumurta büyüdü mü büyümedi mi ona bakacaklar hakkımız da hayırlısı şuan da hissettiğin belirtilerin hepsi normal canımcanım bugun kasıklarım cok garip ya sürekli büyük tuvaletime cıkıcak gibiyim cıkıyorum da bi de kasıklarımda gaz oluyor sürekli ben anlamadım sanki adet olacakmışım da olamıyomusum gibi adetim de martın2'si ama bilmiyorum bi garibim bugun hiç tadım yok.
günlerdir kasıklarımda batışmalar oluyor diyorum ki sanki yumurtalar çatlıyo heralde anlamadım ben ya bi soldan bi sağdann gibi ama kasıklarımın oldugu yerlerden değil daha çok ortaya doğru iki tarafında batması dün gecede çok üzücü bi rüya gördümNormal canım hiç düşünme kötüsünü iğnenin etkisinden dolayı oluyor inşallah ayın 2.sinde adet olmazsında güzel haberler verirsin bende o gün kontrole gidicem yumurta büyüdü mü büyümedi mi ona bakacaklar hakkımız da hayırlısı şuan da hissettiğin belirtilerin hepsi normal canım
bisebepten ins agladıgın kadar gülersin sevins göz yasları olur diyelim ama inanıyrm oalacak inş. bizimde muradımız gerceklesek olumlu düşünelimgünlerdir kasıklarımda batışmalar oluyor diyorum ki sanki yumurtalar çatlıyo heralde anlamadım ben ya bi soldan bi sağdann gibi ama kasıklarımın oldugu yerlerden değil daha çok ortaya doğru iki tarafında batması dün gecede çok üzücü bi rüya gördümRüyamda kesenin içinde cenin gördüm canım göbek bağını kesiyolardı benim yavrumu öldürdünüz diye ağlıyordum hala etkisinden cıkabilmiş değilim bildiğin sıvı dolu keseyi içindeki cenini gördüm çok net.
Kıyamam sana canım benim ya rüyalar etki altında kaldığımız şeylerden oluşuyor hâyır olsun inşallah batmalara gelince de iyi bir şey için ağrın oluyordur umarım sabır canım az kaldı ayın 2sinde güzel haber vereceksin bize inşallahgünlerdir kasıklarımda batışmalar oluyor diyorum ki sanki yumurtalar çatlıyo heralde anlamadım ben ya bi soldan bi sağdann gibi ama kasıklarımın oldugu yerlerden değil daha çok ortaya doğru iki tarafında batması dün gecede çok üzücü bi rüya gördümRüyamda kesenin içinde cenin gördüm canım göbek bağını kesiyolardı benim yavrumu öldürdünüz diye ağlıyordum hala etkisinden cıkabilmiş değilim bildiğin sıvı dolu keseyi içindeki cenini gördüm çok net.
Kıyamam sana canım benim ya rüyalar etki altında kaldığımız şeylerden oluşuyor hâyır olsun inşallah batmalara gelince de iyi bir şey için ağrın oluyordur umarım sabır canım az kaldı ayın 2sinde güzel haber vereceksin bize inşallah
İnşallah kızlar Allahım hepimizin dileğini kabul etsin. Rabbim aratmasın vallahi zor geçiyor günler dün gecede rüyayı görünce dedim bebeğim var da acaba düşecek mi bişey mi olacak ya da hastalanıcam mı acaba dedim bilmiyorum ya psikoloji kalmadı artık iyice.bisebepten ins agladıgın kadar gülersin sevins göz yasları olur diyelim ama inanıyrm oalacak inş. bizimde muradımız gerceklesek olumlu düşünelim
Aminn canm bende sizlerdenim hergün ruya görüyorum cok zor beklemek.senin daha önce bi düşügün oldu muİnşallah kızlar Allahım hepimizin dileğini kabul etsin. Rabbim aratmasın vallahi zor geçiyor günler dün gecede rüyayı görünce dedim bebeğim var da acaba düşecek mi bişey mi olacak ya da hastalanıcam mı acaba dedim bilmiyorum ya psikoloji kalmadı artık iyice.
yok canım olmadı ama bende sübyan var daha öncede rüyamda kırmızı elbiseli bi kadın beni sürekli korkutuyodu ve bi hocaya gitmek durumunda kalmıştım o da çocucğun zayi olmuş bi tane demişti yani günüm geçmişti ve hamile kaldığım anda o rüyadan sonra adet gördüm ben cok sancılı bi adet olmuştu.. O şekilde bi olay yaşamıştım.Aminn canm bende sizlerdenim hergün ruya görüyorum cok zor beklemek.senin daha önce bi düşügün oldu mu
Cevabın için cok teşekkür ederim.canmyok canım olmadı ama bende sübyan var daha öncede rüyamda kırmızı elbiseli bi kadın beni sürekli korkutuyodu ve bi hocaya gitmek durumunda kalmıştım o da çocucğun zayi olmuş bi tane demişti yani günüm geçmişti ve hamile kaldığım anda o rüyadan sonra adet gördüm ben cok sancılı bi adet olmuştu.. O şekilde bi olay yaşamıştım.
Klomenle ilgili soruna gelecek olursam da önemli olan klomeni hergün aynı saatte alman bana doktor günde 1 tane vermişti onun dışında cinselliğe devam edebilirsiniz yani onda bi sıkıntı yok biz devam etmiştik diye hatırlıyorum doktor bi yasaktan bahsetmemişti bana.
çok erken olumsuz düşünmen bence canm başıma gelmedi bana sadece dr klomen verdi iğne demedi bir ay kullandım ilaci olmadi bu ikinci kullanisim olacak ama arkadaşım ilk ignede hamile kalmıştiBayanlar bende bu ay klomen+catlatma ignesi kullananlardanim ama pek bi farklilik yok bende sanki olmadi gibiilk seferdi bu bu sekilde olup sonrasinda naptinz yani tekrar dr mi gittiniz dr en son igneyi verdiginde bundan sonra gecikmeniz oldugunda gebelikte gorusrz demsti
Canım iğneyi vurulalı kaç gün oldu? Olumsuz düşünme herkeste aynı belirtiler olacak diye bi kanun yok herkes farklı yaşıyor sonuç olarak. Ben 2 ay klomen kullandım bu ay işte bi tane yumuşum büyüdü çatlatma iğnesine geçtik vurulalı daha 8 gün oldu beklemedeyim işte.. Bu arada benimde ilk iğnem bu ay vurulduğum bende belirtileri bi yaşıyo bi yaşamıyo gibiyim tam olarak nasıl bi ilerleme olduğu konusundan da pek emin değilim ama bi umut diyorum işte sadece kasıklarımın tam ortasında batmalar oluyo çok fazla o kadar.Bayanlar bende bu ay klomen+catlatma ignesi kullananlardanim ama pek bi farklilik yok bende sanki olmadi gibiilk seferdi bu bu sekilde olup sonrasinda naptinz yani tekrar dr mi gittiniz dr en son igneyi verdiginde bundan sonra gecikmeniz oldugunda gebelikte gorusrz demsti
Bu ay regl olursan adetin 3ncü günü doktora git o sana tekrar klomenin dozunu yükselterek veya aynı dozda başlatır yumurtalıkların durumuna bakarak kafana göre kullanma .Acaba bu ay regl olursam tekrar klomen kullansammi bilmiyrm
Amin canım benim inşallah Rabbim gönlümüzden geçeni nasip eder hepimize. Doktorun dediği şekilde ilerle o halde canım bana ilişki konusunda bişey demedi hergün veya gün aşırı yoğun şekilde çalışın demişti biz hiç durmadık o yüzden..Cevabın için cok teşekkür ederim.canm
Benim rüyalarım genelde bebeğim oluyor olarak görüyorum.çok fazla düşünüyor ve kafamızı meşgul ediyoruz ondan görüyoruz bence.gercek olduğunu görürüz hepimizde çok yakında.ne yapacağımı nasıl bi yol.izleyecegimi bilemedim çok üzülüyorum cok.dr bana 5 gün ilaç 5 gün bekle 5 gün gün aşırı iliski demişti acaba erken başlasak ilişkiye bi sakincasi olur mu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?