Tesekkur ederim cnm ilk defa klomen kullandim sagda 2 solda 2 yum.olusmustu sagdakiler gelismisti 17-18 ?mm soldakiler 13-14;mm di igne vuruldum dr dedigi gunler iliski yasandi bakalim kasiklarimda benimde agri var bazen solda bazen sagda goguslerde hassasiyet var ama regli olcam zaten yakinda ondandr diyrm bakalim hayrlisi tabi ins. Guzel olur herseyCanım iğneyi vurulalı kaç gün oldu? Olumsuz düşünme herkeste aynı belirtiler olacak diye bi kanun yok herkes farklı yaşıyor sonuç olarak. Ben 2 ay klomen kullandım bu ay işte bi tane yumuşum büyüdü çatlatma iğnesine geçtik vurulalı daha 8 gün oldu beklemedeyim işte.. Bu arada benimde ilk iğnem bu ay vurulduğum bende belirtileri bi yaşıyo bi yaşamıyo gibiyim tam olarak nasıl bi ilerleme olduğu konusundan da pek emin değilim ama bi umut diyorum işte sadece kasıklarımın tam ortasında batmalar oluyo çok fazla o kadar.
Bu ay regl olursan adetin 3ncü günü doktora git o sana tekrar klomenin dozunu yükselterek veya aynı dozda başlatır yumurtalıkların durumuna bakarak kafana göre kullanma .
Amin canım benim inşallah Rabbim gönlümüzden geçeni nasip eder hepimize. Doktorun dediği şekilde ilerle o halde canım bana ilişki konusunda bişey demedi hergün veya gün aşırı yoğun şekilde çalışın demişti biz hiç durmadık o yüzden..
Bu arada igneyi kullanali 12 gun oldu bugun test yapmak istemiyrm bakalim reglm gecikirse yapcam hayal kirikligi olmasinTesekkur ederim cnm ilk defa klomen kullandim sagda 2 solda 2 yum.olusmustu sagdakiler gelismisti 17-18 ?mm soldakiler 13-14;mm di igne vuruldum dr dedigi gunler iliski yasandi bakalim kasiklarimda benimde agri var bazen solda bazen sagda goguslerde hassasiyet var ama regli olcam zaten yakinda ondandr diyrm bakalim hayrlisi tabi ins. Guzel olur hersey
inşallah hamişsindir kuzum regline kac gün var?Bu arada igneyi kullanali 12 gun oldu bugun test yapmak istemiyrm bakalim reglm gecikirse yapcam hayal kirikligi olmasin
2-3 gün falan var canım ins. tabi öyle bişi olsa havalara ucarımm:)inşallah hamişsindir kuzum regline kac gün var?
azcık kalmış zaten şurda inşallah hayırlı haberlerle gelirsin :)2-3 gün falan var canım ins. tabi öyle bişi olsa havalara ucarımm:)
inş. dua edin kızlar :) bellimi olur işte ben ümitlenmiyrm ama bi bakmıssın olmsazcık kalmış zaten şurda inşallah hayırlı haberlerle gelirsin :)
tabiki canım hepimizin tek duası bu sağlıkla kucagımıza alalım hamiş kalalım da hadi bakalım sırayla test yapıcaz gibi görünüyorinş. dua edin kızlar :) bellimi olur işte ben ümitlenmiyrm ama bi bakmıssın olms
hadi ya kötü olmuş canım bunda da vardır bi hayır diyelim olsun üzme kendini, pes etmek yok.. Bende pek umutlu değilim ama bekliyorum işte, bugünde benim aşırı derecede ateşim var ellerimin içleri yanıyo sürekli ateş basıyo bildiğin oturduğum yerde terliyorum. Adetime 2 gün kaldı bakalım ayın 2sinde olursam bende yapacak bişey yok.günaydın kızlar ne yazıkki bu sabah hasta oldumzaten rahatsızlıgımdan dolayı antibiyotik falanda içiyodum kötü denk gelmişti bu ay da olmadı yanı anlayacağınız
ins seninki olumlu sonuclanır pco mu vardı sende klomen +catlatma iğneside kullanmıstın degilmi sende benim gibi bu ayhadi ya kötü olmuş canım bunda da vardır bi hayır diyelim olsun üzme kendini, pes etmek yok.. Bende pek umutlu değilim ama bekliyorum işte, bugünde benim aşırı derecede ateşim var ellerimin içleri yanıyo sürekli ateş basıyo bildiğin oturduğum yerde terliyorum. Adetime 2 gün kaldı bakalım ayın 2sinde olursam bende yapacak bişey yok.
Evet canım pco var bi yumurtalığımda var diğerinde yok büyüyen yumurtam da olmayan taraftaydı klomen+çatlatma iğnesi kullandım bu ay evet. Adet düzensizliği yapacağını düşünmüyorum canım olmuşsun zaten adet düzenli gider yani.ins seninki olumlu sonuclanır pco mu vardı sende klomen +catlatma iğneside kullanmıstın degilmi sende benim gibi bu ay
bakalım elimizden geleni yapalım diyorum sonrada duruyrm kullanan bazı kişiler düzen bozulmus degerleri degişmiş falan korkuyorum bende düzeltelim derken bozmayalım simdiEvet canım pco var bi yumurtalığımda var diğerinde yok büyüyen yumurtam da olmayan taraftaydı klomen+çatlatma iğnesi kullandım bu ay evet. Adet düzensizliği yapacağını düşünmüyorum canım olmuşsun zaten adet düzenli gider yani.
canım benim geçen ay kullandığım klomen adet düzenimi bozmamıştı düzenin bozulmaz yani bir iki gün oynar o da aydan kaynaklı ay bitiminden kaynaklı olurda onun dışında düzenin bozulmaz diye düşünüyorum.bakalım elimizden geleni yapalım diyorum sonrada duruyrm kullanan bazı kişiler düzen bozulmus degerleri degişmiş falan korkuyorum bende düzeltelim derken bozmayalım simdi
klomen adetin düzenini bozmaz ben zaten sogan suyu kürü bal tarcın çörek otu da yapayım bu ay dedim onların bi zararı olurmu diye sormustumcanım benim geçen ay kullandığım klomen adet düzenimi bozmamıştı düzenin bozulmaz yani bir iki gün oynar o da aydan kaynaklı ay bitiminden kaynaklı olurda onun dışında düzenin bozulmaz diye düşünüyorum.
he pardon canım ben o yazdığını göremedim o yüzden yok ya ben bu ay yaptım işte adetin 2.cü günü basladım tam 12nci gününe kadar yedim zaten ayarlanan gramları falan da 12çcü gününe göre denk geliyor bitiyor macun ben öyle yapmıştım tabi daha adet olmadım günüm gelmedi ama geçen ayda yapmıştım düzenimi bozmamıştı canım o zaten yumurtaları güçlendiriyor sağlıklı olsunlar diye gelişimi için faydalı.klomen adetin düzenini bozmaz ben zaten sogan suyu kürü bal tarcın çörek otu da yapayım bu ay dedim onların bi zararı olurmu diye sormustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?