Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

Tesekkur ederim cnm ilk defa klomen kullandim sagda 2 solda 2 yum.olusmustu sagdakiler gelismisti 17-18 ?mm soldakiler 13-14;mm di igne vuruldum dr dedigi gunler iliski yasandi bakalim kasiklarimda benimde agri var bazen solda bazen sagda goguslerde hassasiyet var ama regli olcam zaten yakinda ondandr diyrm bakalim hayrlisi tabi ins. Guzel olur hersey

Bu arada igneyi kullanali 12 gun oldu bugun test yapmak istemiyrm bakalim reglm gecikirse yapcam hayal kirikligi olmasin

hadi bakalım hayrlısı diyelim olmazsada yılmak yok bozuk olan bütün hormonlar düzelecek eksik degerler fazla degerler olması gerektiği gibi olacakl sonundada hepimz hamiş olcaz ins.

kızlar test yapanlar varsa aranızda yada kan tahlili vereniniz paylasın sonuclarınızı merakta bırakmayın güzel haberler duyunca cok ümitleniyrm cok seviniyorum

günaydın kızlar ne yazıkki bu sabah hasta oldum zaten rahatsızlıgımdan dolayı antibiyotik falanda içiyodum kötü denk gelmişti bu ay da olmadı yanı anlayacağınız

günaydın kızlar ne yazıkki bu sabah hasta oldum zaten rahatsızlıgımdan dolayı antibiyotik falanda içiyodum kötü denk gelmişti bu ay da olmadı yanı anlayacağınız
hadi ya kötü olmuş canım bunda da vardır bi hayır diyelim olsun üzme kendini, pes etmek yok.. Bende pek umutlu değilim ama bekliyorum işte, bugünde benim aşırı derecede ateşim var ellerimin içleri yanıyo sürekli ateş basıyo bildiğin oturduğum yerde terliyorum. Adetime 2 gün kaldı bakalım ayın 2sinde olursam bende yapacak bişey yok.

Kızlar bu ay sogan kürü uygulayacagım birde fsh gecen ay yükselmişti onun içinde testere dişli aslan pençesi içeceğim fsh düşürüyormuş bal tarcın çörek otuyla beraber

ins seninki olumlu sonuclanır pco mu vardı sende klomen +catlatma iğneside kullanmıstın degilmi sende benim gibi bu ay

acaba regli düzensizliği yaparmı yada baska bi yan etkisi falan

ins seninki olumlu sonuclanır pco mu vardı sende klomen +catlatma iğneside kullanmıstın degilmi sende benim gibi bu ay
Evet canım pco var bi yumurtalığımda var diğerinde yok büyüyen yumurtam da olmayan taraftaydı klomen+çatlatma iğnesi kullandım bu ay evet. Adet düzensizliği yapacağını düşünmüyorum canım olmuşsun zaten adet düzenli gider yani.

bakalım elimizden geleni yapalım diyorum sonrada duruyrm kullanan bazı kişiler düzen bozulmus degerleri degişmiş falan korkuyorum bende düzeltelim derken bozmayalım simdi

bakalım elimizden geleni yapalım diyorum sonrada duruyrm kullanan bazı kişiler düzen bozulmus degerleri degişmiş falan korkuyorum bende düzeltelim derken bozmayalım simdi
canım benim geçen ay kullandığım klomen adet düzenimi bozmamıştı düzenin bozulmaz yani bir iki gün oynar o da aydan kaynaklı ay bitiminden kaynaklı olurda onun dışında düzenin bozulmaz diye düşünüyorum.

klomen adetin düzenini bozmaz ben zaten sogan suyu kürü bal tarcın çörek otu da yapayım bu ay dedim onların bi zararı olurmu diye sormustum

klomen adetin düzenini bozmaz ben zaten sogan suyu kürü bal tarcın çörek otu da yapayım bu ay dedim onların bi zararı olurmu diye sormustum
he pardon canım ben o yazdığını göremedim o yüzden yok ya ben bu ay yaptım işte adetin 2.cü günü basladım tam 12nci gününe kadar yedim zaten ayarlanan gramları falan da 12çcü gününe göre denk geliyor bitiyor macun ben öyle yapmıştım tabi daha adet olmadım günüm gelmedi ama geçen ayda yapmıştım düzenimi bozmamıştı canım o zaten yumurtaları güçlendiriyor sağlıklı olsunlar diye gelişimi için faydalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…