- 28 Ekim 2016
- 155
- 61
- 28
- 36
Daha önceki adet belirtilerinde ateş basma var miydi canm.benim ilk gebeligimde aşırı sıcak basma vardıhadi ya kötü olmuş canım bunda da vardır bi hayır diyelim olsun üzme kendini, pes etmek yok.. Bende pek umutlu değilim ama bekliyorum işte, bugünde benim aşırı derecede ateşim var ellerimin içleri yanıyo sürekli ateş basıyo bildiğin oturduğum yerde terliyorum. Adetime 2 gün kaldı bakalım ayın 2sinde olursam bende yapacak bişey yok.
canım ateş basması olurdu ama bu ay bundan 1 hafta önce aşırı derecede üşüyordum üzerime kar yağıyodu sanki ve ısınamıyordum bugünden itibarende aşırı derecede ateş basıyor ve sabahtan beri hala geçmedi yani bu kadar aşırı yaşamamıştım hiç göğüslerimin uçları çok kaşınıyor ve sızlıyor bi garip hissediyorum yani bilmiyorum valla.Daha önceki adet belirtilerinde ateş basma var miydi canm.benim ilk gebeligimde aşırı sıcak basma vardı
Ins. Hamilesindr canmcanım ateş basması olurdu ama bu ay bundan 1 hafta önce aşırı derecede üşüyordum üzerime kar yağıyodu sanki ve ısınamıyordum bugünden itibarende aşırı derecede ateş basıyor ve sabahtan beri hala geçmedi yani bu kadar aşırı yaşamamıştım hiç göğüslerimin uçları çok kaşınıyor ve sızlıyor bi garip hissediyorum yani bilmiyorum valla.
İnşallah hamilesindir canimcanım ateş basması olurdu ama bu ay bundan 1 hafta önce aşırı derecede üşüyordum üzerime kar yağıyodu sanki ve ısınamıyordum bugünden itibarende aşırı derecede ateş basıyor ve sabahtan beri hala geçmedi yani bu kadar aşırı yaşamamıştım hiç göğüslerimin uçları çok kaşınıyor ve sızlıyor bi garip hissediyorum yani bilmiyorum valla.
canım ilaçların etkisinden dolayı o sıcak tut kendini üşütmemeye dikkat et.kızlar klomende ve catlatma iğnesinden sonra ilk regli ilk günden beri yogun ve sancılı hiç böyle olmamıstım ilacın etkisimi acaba normalde ilk gün yogun gecmez birde gögüs agrısı hafif kasık agrısı olurdu olmadan önce belimede ufaktan bir sancı girdimi tamam yarın hastayım diyordum ama bu ay ki hastalıgım sancılı baya
Amiin insallah canım valla gün geçmiyo dedikleri bu olsa gerek yarın regl günüm ama sanki olacakmışım gibi hissediyorum.İnşallah hamilesindir canim
Güzel haberlerini bekliyoruz
olmazsan ins. canım ama ilk defa klomen kullandım ilk defada bu kadr agrılı sancılı ve yogun oldum inş. diğer aya bizimde yüzümz gülercanım ilaçların etkisinden dolayı o sıcak tut kendini üşütmemeye dikkat et.
Amiin insallah canım valla gün geçmiyo dedikleri bu olsa gerek yarın regl günüm ama sanki olacakmışım gibi hissediyorum.
Ben geçen ay kullanmştım klomen canım o zaman catlatma ignesi vermemişti doktor o ay adet olduğumda cok yoğun ve sancılı geçmişti benimde ama olsun iyice adet ol temizlensin içerisi işte, en azından adet görüyosun onada şükür demek lazım sıkma tatlı canını benimde pek ümidim yok hatta yarın sabah erkenden adet olacağım diye de hissetmiyor değilim yani. Ama yapcak bişey yok kendimizi de paralasak olmayınca olmuyor. :/olmazsan ins. canım ama ilk defa klomen kullandım ilk defada bu kadr agrılı sancılı ve yogun oldum inş. diğer aya bizimde yüzümz güler
Haklısın canım inş. yakın zamanda bizde hamiş olurz bizede nasip olurBen geçen ay kullanmştım klomen canım o zaman catlatma ignesi vermemişti doktor o ay adet olduğumda cok yoğun ve sancılı geçmişti benimde ama olsun iyice adet ol temizlensin içerisi işte, en azından adet görüyosun onada şükür demek lazım sıkma tatlı canını benimde pek ümidim yok hatta yarın sabah erkenden adet olacağım diye de hissetmiyor değilim yani. Ama yapcak bişey yok kendimizi de paralasak olmayınca olmuyor. :/
Kuzum bende seni merak edip girmiştim inşallah büyümüştür yarın 15:20 sen randevum ben hiç ümitli değilim bu ay zaten önümüzdeki adetimden sonra hemen gidicem tüp bebek için eşimi dinlediğime pişman oldum sende inşallah hastalanmazsın da çift çizgiyi görürsün tatlım birbirimize dua edelim..kişi kendinden başkasını düşünüp dua ederse daha çabuk kabul olurmuş biliyormusun bilmiyorum ama Allah her kulunun bütün dualarını kabul edermiş ama ne zaman gerçekleşeceği Allah’a kalmış belki ömrüm dünyada belki gelecek ay belki beş sene sonra ben bunu öğrendiğimde çok etkilenmiştim içini ferah tut eğer kılabilirsen iki rekat şükür namazı kıl İnan içi rahatlıyor insanın herşey güzel olacak buna İnan canım benimKartanesi0935 canım yarın doktor günün değil mi? İnşallah büyümüştür yumuşlar.
ay canım benim kalp kalbe karşıymış demek bende bugün abdest aldım dua ederim namaz kılarım diye aksama namaz kılıcam senin içinde hepimiz içinde dua edicem rabbim dualarımızı duyar insallah tez vakitte sende bana dua et valla benimde umudum yok bugün göğüslerim cok acıyo adet olacakmışım gibi bi akıntım var ıslaklık var bi garibim ama yarını bekliyorum bakalım ne olacak insallah büyümüştür yumurtaların da tüp bebek işine girmeden bi kez daha denersin şansını bi ümit işte canım benim ..Kuzum bende seni merak edip girmiştim inşallah büyümüştür yarın 15:20 sen randevum ben hiç ümitli değilim bu ay zaten önümüzdeki adetimden sonra hemen gidicem tüp bebek için eşimi dinlediğime pişman oldum sende inşallah hastalanmazsın da çift çizgiyi görürsün tatlım birbirimize dua edelim..kişi kendinden başkasını düşünüp dua ederse daha çabuk kabul olurmuş biliyormusun bilmiyorum ama Allah her kulunun bütün dualarını kabul edermiş ama ne zaman gerçekleşeceği Allah’a kalmış belki ömrüm dünyada belki gelecek ay belki beş sene sonra ben bunu öğrendiğimde çok etkilenmiştim içini ferah tut eğer kılabilirsen iki rekat şükür namazı kıl İnan içi rahatlıyor insanın herşey güzel olacak buna İnan canım benim
Amin canım benim benimde dualarımda sen ve isteyen herkes var inşallah herşey hayırlısıyla istediğimiz gibi oluray canım benim kalp kalbe karşıymış demek bende bugün abdest aldım dua ederim namaz kılarım diye aksama namaz kılıcam senin içinde hepimiz içinde dua edicem rabbim dualarımızı duyar insallah tez vakitte sende bana dua et valla benimde umudum yok bugün göğüslerim cok acıyo adet olacakmışım gibi bi akıntım var ıslaklık var bi garibim ama yarını bekliyorum bakalım ne olacak insallah büyümüştür yumurtaların da tüp bebek işine girmeden bi kez daha denersin şansını bi ümit işte canım benim ..
Ben subat ayinda ilk defa kullandm catlatma ignesiyle birlikte malesef olmadi bu ay ins.yakin zamnda bizimde yuzumuz gulerBu güzel dualara ne denilir amiiinnn kızlar ümidimizi yitirmeyelim hep olumlu düşünelim ki güzel olsun.sizin klomende kaçıncı denemelerinzz
Ben 3ay klomen+çatlatma iğnesi kullandım olmadı sonra gynsitol diye bir ilaç verdi bu ay 3.ayım çatlatma iğnesi yapıyor yine olmadı bu son ay bakalım artıkBu güzel dualara ne denilir amiiinnn kızlar ümidimizi yitirmeyelim hep olumlu düşünelim ki güzel olsun.sizin klomende kaçıncı denemelerinzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?