Ay ins. Nasil bir mutluluktur o cift cizgiyi gormek bazen oyle aksilikler oluyr biz evlendikten sonra 1yil bir arada degildik tayin durumlari falan bi evimz bile yoktu yani farkli sehirlerdeydik o zmn zaten dusunmuyrsunz yan yana geldik cok sukur duzen kur bastan ev kur falan ameliyat gecirdim esin ufak tedek rahatsizlandi oyle oyle 1 sene daha gecti aslinda gectigimz bahardan beri dusunuyrz ama cocuk dusunmeye basladiktan sonra hep bir aksilik cikti dogru duzgun bi arada olamadik duzenli bi iliskide olmadi ne yazikki bu bir iki aydir daha cok yogunlastik denilebilir bu ay ilac igne ise yaramadi dua edin kizlar yakin zmnda hayrlisiyla gorusun o cift cizgiler sıkma canini planladikca olmuyo zaten kontrollu ama oluruna birakmak lazimHmmm benimde bu ay ilk olacak ama eşimle birlikte olamıyoruz maaleswf böylede aksi bi durum var.umarız başka yöntemlere gerek kalmadan bizde o cizgiyi görürüz
Aynen hiç bişey planladığımız gibi gitmiyor ama senin sebeplerin gecerli canm biz bir arada oldugumuz halde olmuyo aramiz limoni konuşmuyoruz ondan olmuyo ilişki çok sinirlerim bozuluyor.benim kadar umursamamsi rahat davranması beni dahada geriyorAy ins. Nasil bir mutluluktur o cift cizgiyi gormek bazen oyle aksilikler oluyr biz evlendikten sonra 1yil bir arada degildik tayin durumlari falan bi evimz bile yoktu yani farkli sehirlerdeydik o zmn zaten dusunmuyrsunz yan yana geldik cok sukur duzen kur bastan ev kur falan ameliyat gecirdim esin ufak tedek rahatsizlandi oyle oyle 1 sene daha gecti aslinda gectigimz bahardan beri dusunuyrz ama cocuk dusunmeye basladiktan sonra hep bir aksilik cikti dogru duzgun bi arada olamadik duzenli bi iliskide olmadi ne yazikki bu bir iki aydir daha cok yogunlastik denilebilir bu ay ilac igne ise yaramadi dua edin kizlar yakin zmnda hayrlisiyla gorusun o cift cizgiler sıkma canini planladikca olmuyo zaten kontrollu ama oluruna birakmak lazim
Allah kabul etsin canım benim..Amin canım benim benimde dualarımda sen ve isteyen herkes var inşallah herşey hayırlısıyla istediğimiz gibi olur
benimde 2nci ayım canım ilk ay sadece klomendi bu ayda klomen çatlatma iğnesi kullandım.Bu güzel dualara ne denilir amiiinnn kızlar ümidimizi yitirmeyelim hep olumlu düşünelim ki güzel olsun.sizin klomende kaçıncı denemelerinzz
Ben daha çok istiyorum galiba esimde istiyor ama o gayet relax doktora bile gitmiyor o kadar emin kendinde birşey olmadığına ben gidiyorum dr ben düşünüyorum daha çok sanki buda beni cok üzüyor küs oldugumuzz zamanlar biz ikimizde gurur yapiyoruz galiba ben demiyorum bisi oda demez öyle kalıyor yaniAllah kabul etsin canım benim..
benimde 2nci ayım canım ilk ay sadece klomendi bu ayda klomen çatlatma iğnesi kullandım.
Sİz neden beraber olamıyorsunuz onu anlayamadım ben dicektimde yazılanları okudum anladım canım limonilik de oluyo stresli zamanlar bu zamanlar hergün istediğin gibi deolmuyo bende eşimle küstüğüm zamanlar oldu ama gece olunca iş var diyip yatağa yolluyodum sonuçta ikimizin istediği bişey bu benim kadar onunda düşünmesi gerekiyor umursama çok fazla stres yapma kendine.
amaan yemişim gururunu zaten sonuç alamadıktan sonra insanın birbirine yaklaşası da gelmiyo bi süre.Ben daha çok istiyorum galiba esimde istiyor ama o gayet relax doktora bile gitmiyor o kadar emin kendinde birşey olmadığına ben gidiyorum dr ben düşünüyorum daha çok sanki buda beni cok üzüyor küs oldugumuzz zamanlar biz ikimizde gurur yapiyoruz galiba ben demiyorum bisi oda demez öyle kalıyor yani
Bende bugun tekrar homon testi verdim lh fsh amh estradiol falan bakilcak gecen ay fsh birz yukselmisti bakalim nasil olcak bu ay birde pko da amh yuksek cikiyrmus falan dusurmekmi gerekiyr onu yuksek olmasimi dusuk olmasini iyi acabaya ben bugün test yaptım negatif çıtkı. yanlış zamanda yaptığım için olabilir mi acaba çünkü şuanda umutlarımda suya düştü.Adet günüm henüz adette olmadım kızlar.
3.5ten yüksek olursa pco oldugunu gösteriyo canım normal değerleri ise 1.82 - 3.00 arasında olması gerekiyor yumurta rezervenin iyi oldugunu gösteriyomuş.Bende bugun tekrar homon testi verdim lh fsh amh estradiol falan bakilcak gecen ay fsh birz yukselmisti bakalim nasil olcak bu ay birde pko da amh yuksek cikiyrmus falan dusurmekmi gerekiyr onu yuksek olmasimi dusuk olmasini iyi acaba
canım onun için sen bişey yapamazsın yani bol bol soğan suyu kaynatıp iç bende de var pco ben sürekli içiyordum inciri kaynatıp içiyordum yumurtaları güçlendirsin diye gebeliğe hazırlık olsun diye .3,5 ustuyse ne yapılmalı peki canım pco var sanırımda ne yapmak gerekiyr onu bilmiyrm
Anladım canm sagol umutlu olalım ya pozitif olalım havalarda ısınıyr spor yapalım saglıklı beslenelim önce kendimiz için....bol bol dua edelim sonra elimzden geleni yapıp takdir allahın diyelim inş. güzel seyler olacaktr birz önce lab son. cıkmıs bu aradacanım onun için sen bişey yapamazsın yani bol bol soğan suyu kaynatıp iç bende de var pco ben sürekli içiyordum inciri kaynatıp içiyordum yumurtaları güçlendirsin diye gebeliğe hazırlık olsun diye .
Hemen bal çörekotu tozu tarçın karıştır bitanem salıya kadar onu ye o benim yumurtalarımı büyütmüştü kısa bi sürede de işe yarıyor dur bakalım.. ben testi bugün yaptım ama adet tarihim bugun ya sonradan bugün çıkmicagını düşündüm ama erken mi yaptım ki 14.cü günden sonra test pozitife döner mi ki?bisebepten canım bekle bakalım belki geç döllenmiştir..bende doktordan çıktım 10mm olmuş en fazla salı tekrar gel dedi ben demiştim bu ay ümidim yok diye
ben kullandım canım folikasit gebe kalmadan kullanılmaya başlanıyor cocugun gelişimi için bi zararı yok onun . Soğansuyunuda adetin bittikten sonra başlıyosun 15 gün devam ediyosun ben öyle yapmıştım canım. O arada klomenle yapmamıştım ben ozaman klomen tedavisi görmüyodum onun hakkında bişey diyemem bi arastır öyle basla istersen.Bu arada folic 1 i kullanan oldumu aranizda klomenede basliyrm 2 gune ins. Sogan kurunede basliycam ayni gun bi sıkntı olurmu sizce
Tmm cnm sagol biraz arastirayim vakit varkenben kullandım canım folikasit gebe kalmadan kullanılmaya başlanıyor cocugun gelişimi için bi zararı yok onun . Soğansuyunuda adetin bittikten sonra başlıyosun 15 gün devam ediyosun ben öyle yapmıştım canım. O arada klomenle yapmamıştım ben ozaman klomen tedavisi görmüyodum onun hakkında bişey diyemem bi arastır öyle basla istersen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?