- 28 Ekim 2016
- 155
- 61
- 28
- 36
Merhabalar.tedaviye gerek kalmadan hamis olursunuz ins.bu asilama ve tüp bebek tedavisine hangi durumlarda başlanıyor acabaKızlar asilamam tutmadı tüp bebek yaptırmaya karar verdik Ankara'ya gittik Zekai Tahir Burak hastanesine hsg istediler 2014te cektirdimi kabul etmiyolar hayirlisi onu cektirince bi eksigim kalmıyor tedaviye basliycaklar
Evet maalesef sırf ilişki çocuk odakli oldugundan dahada kötü oluyor bence .Canm daha yeni girebildim nasılsın naptin var mi bir gelişme adetin gelmemiştir umarımamaan yemişim gururunu zaten sonuç alamadıktan sonra insanın birbirine yaklaşası da gelmiyo bi süre.
canım daha gelmedi adetim dün adet günümdü sabah kalkıp test yaptım ama negatifti dayanamayıp yaptım adet günümde yaptığım için negatif çıkma ihtimali var mıdır ki. Bugün de olacakmışım gibiyim göğüslerim acayip sisti ve acıyo ama bilmiyorum beklemedeyim hala.@
Evet maalesef sırf ilişki çocuk odakli oldugundan dahada kötü oluyor bence .Canm daha yeni girebildim nasılsın naptin var mi bir gelişme adetin gelmemiştir umarım
Olsun canım hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin Allahım. Sağlıklı bir şekilde bunaltma kendini olsun yeterki elinden geleni yaptın sonuçta insallah güzeel haberlerini de alırız.Kızlar asilamam tutmadı tüp bebek yaptırmaya karar verdik Ankara'ya gittik Zekai Tahir Burak hastanesine hsg istediler 2014te cektirdimi kabul etmiyolar hayirlisi onu cektirince bi eksigim kalmıyor tedaviye basliycaklar
Bakalım artık hayırlısı kuzum belki döner belli olmuyor o işlere kan da baktır en iyisiHemen bal çörekotu tozu tarçın karıştır bitanem salıya kadar onu ye o benim yumurtalarımı büyütmüştü kısa bi sürede de işe yarıyor dur bakalım.. ben testi bugün yaptım ama adet tarihim bugun ya sonradan bugün çıkmicagını düşündüm ama erken mi yaptım ki 14.cü günden sonra test pozitife döner mi ki?
Hayırlısı olsun bende bu ay tutmazsa tüp bebeğe gidicem benim de hgs çekileli bir yıl oldu onu da mı kabul etmezler acabaKızlar asilamam tutmadı tüp bebek yaptırmaya karar verdik Ankara'ya gittik Zekai Tahir Burak hastanesine hsg istediler 2014te cektirdimi kabul etmiyolar hayirlisi onu cektirince bi eksigim kalmıyor tedaviye basliycaklar
pazartesi günü endokrin için kan vericem tshlara bakılacak o verdiğim tahlilde gebeliğe de bakılıyodu sanırım dur bakalım gidince söylicem sekretere olmadı onada baksınlar belli olucak o zaman işte.Bakalım artık hayırlısı kuzum belki döner belli olmuyor o işlere kan da baktır en iyisi
Ins. Olumlu sonuc alirsin bizde adina coookkk mutlu olurzpazartesi günü endokrin için kan vericem tshlara bakılacak o verdiğim tahlilde gebeliğe de bakılıyodu sanırım dur bakalım gidince söylicem sekretere olmadı onada baksınlar belli olucak o zaman işte.
Günü gününe oluyormuydu normaldecanım daha gelmedi adetim dün adet günümdü sabah kalkıp test yaptım ama negatifti dayanamayıp yaptım adet günümde yaptığım için negatif çıkma ihtimali var mıdır ki. Bugün de olacakmışım gibiyim göğüslerim acayip sisti ve acıyo ama bilmiyorum beklemedeyim hala.
Umutlumusmutlu sendedemi pco vardiGünü gününe oluyormuydu normalde
Gelmediyse hala bi ihtimal vardır canm bende duramayip hemen yapmıştım silik çıkmıştı ikinci çizgi aradan baya gecti 6.gün tekrar yaptım çizgi netleşmisti
Gelmezse tekrar yaparsın artık
Umutlumusmutlu sendedemi pco vardi[/QUOT
Evet bendede pco var fhs yüksek çıktı ama bi gebeligim oldu 7 haftalikken düştü
Kuzum endokrine ne olunca gönderiyorlar?pazartesi günü endokrin için kan vericem tshlara bakılacak o verdiğim tahlilde gebeliğe de bakılıyodu sanırım dur bakalım gidince söylicem sekretere olmadı onada baksınlar belli olucak o zaman işte.
bitanem bende troid ve şeker olduğu için rutin endokrin kontrolümü oluyorum her ay gidip kan veriyorum tshlara bakıyolar hapa başlattılar onu ayarlıyolar cocuk istediğim için. Şeker ne durumda falan ona bakılıyor işte sabah gidip aç karnına kan veriyorum her ay.Kuzum endokrine ne olunca gönderiyorlar?
Valla ben tarihi yanlış mı hesapladım acaba şubat 28 çekiyor ya benim normalde adet günüm ayın 2sinden 2sine oluyor ama şubat 28 çektiği için 3 gün falan fark edicek sanırım yani bu ay ayın 5i benim adet günüm olarak görünüyor yarın adet olmazsam asıl günümün geçtiği gün o gün olacak sanırım. Valla aklım karıştı iyice.Ins. Olumlu sonuc alirsin bizde adina coookkk mutlu olurz
Ay hadi bakalim ins. Gecikmen hamislikle sonuclanir canmValla ben tarihi yanlış mı hesapladım acaba şubat 28 çekiyor ya benim normalde adet günüm ayın 2sinden 2sine oluyor ama şubat 28 çektiği için 3 gün falan fark edicek sanırım yani bu ay ayın 5i benim adet günüm olarak görünüyor yarın adet olmazsam asıl günümün geçtiği gün o gün olacak sanırım. Valla aklım karıştı iyice.
bitanem bende troid ve şeker olduğu için rutin endokrin kontrolümü oluyorum her ay gidip kan veriyorum tshlara bakıyolar hapa başlattılar onu ayarlıyolar cocuk istediğim için. Şeker ne durumda falan ona bakılıyor işte sabah gidip aç karnına kan veriyorum her ay.
hormon tahlillerinde tshlarına da bakıyorlar canım endokrinde bütün hormonlarına bakılıyor aç karnına gidip kan veriyorsun bakılıyor orda anlaşılıyor zaten.Canm ua bende troid den şüpheleniyorum
hormon testinde çıkıyor mu bu şeker troid yoksa ayrı mi yapıyorlar
Benim normal oldu adetim canmBayanlar bisi sorcam subatta klomen kullandim malum okuyanlar biliyrdur sonuc husran adet oldum sormak istedigim sey klomenden sonra ozellikle ilk 2 gun cok yogun ve sancili oldu bunuda yazmistim ilaci kullananlarda olmus bu sefer adetim akintiyla karisik gibi geliyr hatta baya uzayan sekilde bazen pıhtı seklinde aslinda her adetimde pihti seklinde atiyrm temizleniyr sanirim yumurtaliklar bu sefer bi ara pihtilasti melhem gibi oldu bazen akintiyla kariskta geldi suan son gunlerim pembemsi lekelenme var bu sekildemi oluyr ilaci kullananlarin adeti nasil gecti acaba
Hangi bölüme gitmem lazim gidip tahlil yaptirayim bende ya en azından kafam.rahat olur suan hep bi şüphe var acaba triod var mi diye bide ailede var babamda bende de olma olasılığı yüksekhormon tahlillerinde tshlarına da bakıyorlar canım endokrinde bütün hormonlarına bakılıyor aç karnına gidip kan veriyorsun bakılıyor orda anlaşılıyor zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?