- 13 Ekim 2016
- 159
- 212
- 53
kuzum önce endokrinolojiye gidiyosun ordan randevu alıyosun sonra doktorun yanına girdiğinde gebelik düşündüğünü ama troid de olabileceğinden şüphelendiğini söylediğinde doktor kan almaları için seni tahlile yollar sekreter sonra tekrar sonuçları göstermeye doktoruna gidiyosun.Hangi bölüme gitmem lazim gidip tahlil yaptirayim bende ya en azından kafam.rahat olur suan hep bi şüphe var acaba triod var mi diye bide ailede var babamda bende de olma olasılığı yüksek
yılmak yokkkk vakti zamanı geldiğinde bizede nasıp olcak inş. kuzumbenimde kızlar uyandığımda akıntıyla beraber lekelenmem başladı sanırım adet olurum bugün gün içerisinde öyle görünüyor. yine umutlar çöpe...
Bu ayda kullandınmı klomenbenimde kızlar uyandığımda akıntıyla beraber lekelenmem başladı sanırım adet olurum bugün gün içerisinde öyle görünüyor. yine umutlar çöpe...
ve ped de kırmızıları gördüüm... cok canım sıkıldı yılmak yok ama cidden cok canım sıkıldı evet kullandım canım klomen ve dediğin gibi parçalı adet oluyorum parça parça geliyor yine..Bu ayda kullandınmı klomen
Hayırlısı olsun kuzum Allahım inşallah bu ay nasip ederve ped de kırmızıları gördüüm... cok canım sıkıldı yılmak yok ama cidden cok canım sıkıldı evet kullandım canım klomen ve dediğin gibi parçalı adet oluyorum parça parça geliyor yine..
bisebepten dikkat etsene bi seninde akıntıyla karısıkmı geliyr kanaman baya uzuyodu benimki bazen kremsi gibi bakalım ilactan sanırım
Amin canım bakalım çarşamba gidicem ultrasona adetliyken bakıyolar ya baksınlar da bakalım ne dicekler.Hayırlısı olsun kuzum Allahım inşallah bu ay nasip eder
Bizide haberdar et cnm guzel haberlerle gel ins.evet canım o şekilde geliyor ilk gün biraz sancılı geçiyor da sonra düzeliyor.
Amin canım bakalım çarşamba gidicem ultrasona adetliyken bakıyolar ya baksınlar da bakalım ne dicekler.
Saolasin kuzum yaptirmak istiyorum ama bizim ilcede yokmuş offf il de cok uzak napcam bilmiyorum. Onu görünce ne kadar sinir oluyor anlayabiliyorum seni canm ama üzülme sabır edip dua edelim bu ay olur insllhkuzum önce endokrinolojiye gidiyosun ordan randevu alıyosun sonra doktorun yanına girdiğinde gebelik düşündüğünü ama troid de olabileceğinden şüphelendiğini söylediğinde doktor kan almaları için seni tahlile yollar sekreter sonra tekrar sonuçları göstermeye doktoruna gidiyosun.
evet canım o şekilde geliyor ilk gün biraz sancılı geçiyor da sonra düzeliyor.
Amin canım bakalım çarşamba gidicem ultrasona adetliyken bakıyolar ya baksınlar da bakalım ne dicekler.
hadi yaa endokrinde her ilçede hastanede olmuyor malesef ki. Ama en iyi de o teshis koyuyor varsa da yoksa da canım benim ..Saolasin kuzum yaptirmak istiyorum ama bizim ilcede yokmuş offf il de cok uzak napcam bilmiyorum. Onu görünce ne kadar sinir oluyor anlayabiliyorum seni canm ama üzülme sabır edip dua edelim bu ay olur insllh
Yok kuzum yarın gidicem bugün 2nci günüm bi de yarın gittiğimde endokrin sonuçlarımıda göstericem o yüzden ikisini bir halletmek için yarın gidicem.bisebepten naptin adetliyken gidebildinmi dr a
Tamam canim git bakalim ne diycek dr guzel haberlerle gel ins.hadi yaa endokrinde her ilçede hastanede olmuyor malesef ki. Ama en iyi de o teshis koyuyor varsa da yoksa da canım benim ..
Yok kuzum yarın gidicem bugün 2nci günüm bi de yarın gittiğimde endokrin sonuçlarımıda göstericem o yüzden ikisini bir halletmek için yarın gidicem.
Yumrtlaman kacinci gunde canim mesela beni gec oluyo 18.19 gunde bende ilactan sonra gittim 12.gunden sonraydi ama tm hangi gun hatrlayamadim 13-14 mm dr dedim tahminime gore gec yum. Oluyo 17.gun gittigimde 17-18 mm di yetrliydi yani igne verdi olmadi ama yumurta buyumustu seninde oyle olabilirbisebepten Baby44 U Umutlumusmutlu
Kızlar yumurtam büyümemiş 13mm de kalmış ve bugün 14.gün doktor dinlen dedi çöküşlerdeyim yazamadım size moralim çok bozuk
Karamsarlik umutsusluk yok kuzum hepimiz ayni durumdayiz ve inaniyrmki birgun bizede surpriz yapacak bebisimiz gelecegi zamani bilir kuzum kafani takmamaya calis baska seylerle mesgul ol mesela zor ama yapilabilir inanbisebepten Baby44 U Umutlumusmutlu
Kızlar yumurtam büyümemiş 13mm de kalmış ve bugün 14.gün doktor dinlen dedi çöküşlerdeyim yazamadım size moralim çok bozuk
Canm sende ilaç kullanıyorsun dimi dozunu artırmadı mi ilacınbisebepten Baby44 U Umutlumusmutlu
Ben bayadır ilaç kullanıyorum doktor kutuya bitir biraz dinlen dedi canımCanm sende ilaç kullanıyorsun dimi dozunu artırmadı mi ilacın
Dün doktora gittiğimde kistin çatlamış yumurtalar da bir iki güne çatlar dedi genelde 16. 18. Günler çatlar bugün 15. GünYumrtlaman kacinci gunde canim mesela beni gec oluyo 18.19 gunde bende ilactan sonra gittim 12.gunden sonraydi ama tm hangi gun hatrlayamadim 13-14 mm dr dedim tahminime gore gec yum. Oluyo 17.gun gittigimde 17-18 mm di yetrliydi yani igne verdi olmadi ama yumurta buyumustu seninde oyle olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?