Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

Dün doktora gittiğimde kistin çatlamış yumurtalar da bir iki güne çatlar dedi genelde 16. 18. Günler çatlar bugün 15. Gün
ee tamam işte buyuyor 3-4 güne tekrar bakmak için cagrmadımı anlamadım
Kuzum benim büyüyüecek yumurtan senin en fazla 1-2 gün fark eder stres yapma çörek otu bal tarçın ye üzülmek yok .. Bende şimdi doktordan geldim bu ayda klomene döndük 9unda başlicam 19u da ultrasona gidicem ama ben size bişey sorucam kızlar ben bu akşam memlekete gidicem klomeni içtikten sonra ilişki yapamicaz biz eşimde 17sinde almaya gelecek beni. Bi sorun olur mu ya napacağımı bilemedim.

Kuzum zaten catlama muhtemelen o ara olmiycak yani o ara daha kucuk 19 u ultrasyondan sonrasi onemli bisi olmaz bence

Benim anladigim kadariyla klomrn kullandigin gunlerden ziyade yumurtanin buyudugu zamn zaten klomen o surece yardimci arastr istersen kuzumda bence sorun olmaz bende klomen iciyrm bu ay da dr bisi dedimi peki yum.catlamismi konustunuzmu

Benim anladigim kadariyla klomrn kullandigin gunlerden ziyade yumurtanin buyudugu zamn zaten klomen o surece yardimci arastr istersen kuzumda bence sorun olmaz bende klomen iciyrm bu ay da dr bisi dedimi peki yum.catlamismi konustunuzmu
iki yumurtalık ta pco çıktı bu ay canım bi de sadece 3,5 mm dedi hemşireye yazdırdı çatlamış büyük ihtimalle çatlamasaydı derdi çünkü . yani bi sıkıntı olmaz dimi

Kizlar ersagin ek takviye gidalarini öneriyorlar duydunuz mu hiç işe yarar mi acaba bide hayıt otu dediler sizce klomenle birlikte kullanılır mı ki

Büyüse de 15 olur oda işimize yaramaz dedi çağırmadı adet olunca gel dedi
cnm valla burda neler neler duydum belki sende okumussndur 12 mm 1 yum. olanların bile tuttu kuzum kötü düşünme sen yinede Rabbim ol der olur gercektende kendi psikolojimizi bozuyrz güzel düşün kuzum

iki yumurtalık ta pco çıktı bu ay canım bi de sadece 3,5 mm dedi hemşireye yazdırdı çatlamış büyük ihtimalle çatlamasaydı derdi çünkü . yani bi sıkıntı olmaz dimi
valla bendede var aynı bakalım görcez peki dr bi yorumda bulundumu cnm

valla bendede var aynı bakalım görcez peki dr bi yorumda bulundumu cnm
klomeni tekrar günde 1 tane yazdı dedim neden bir tane yazdınız yükseltmediniz dedim o da yumurtaların gelişim göstermiş çünkü 1 tane kullandığında o yüzden 1 tane içerek devam edelim kiste dönüştürmesin diye dedi şuanlık bir sıkıntı görünmüyor dedi bakalım artık ..

Olumsuz bisilerin olmamasi cok gusel cok sevindim vakti geldiginde guzel haberlerimizi paylasicaz canim olumlu dusun guzel olcak

ben içiyrm hayıtı yatmadn 1 brd bi zararı olmaz heralde diye düsünüyrm
Anladim canm bende aldimda kullanamiyorum ilaçla belki bi zarari olir diye.
Bu arada bi sorum olacak kizlar benim kasiklarim çok şiş ti otururken alttan baskı oluyor var sanki ilaçta n olabilir mi kist mi oldu acaba ya

Sevindim canm buyumesine büyük bi gelişme senin için umarim bizimkilerde büyür

Kizlar amh. Degerimede baktirmistim ama onun sonucu bikac gun sonra demislerdi cikmis 2.29 normal gibi gorunuyr bilgisi olan varmi bu konuda

Kızlar 1 haftadır yoktum memleketteydim bakamadım hiç , naptınız ne var ne yok nasıl gidiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…