ee tamam işte buyuyor 3-4 güne tekrar bakmak için cagrmadımı anlamadımDün doktora gittiğimde kistin çatlamış yumurtalar da bir iki güne çatlar dedi genelde 16. 18. Günler çatlar bugün 15. Gün
Dün doktora gittiğimde kistin çatlamış yumurtalar da bir iki güne çatlar dedi genelde 16. 18. Günler çatlar bugün 15. Gün
Kuzum benim büyüyüecek yumurtan senin en fazla 1-2 gün fark eder stres yapma çörek otu bal tarçın ye üzülmek yok .. Bende şimdi doktordan geldim bu ayda klomene döndük 9unda başlicam 19u da ultrasona gidicem ama ben size bişey sorucam kızlar ben bu akşam memlekete gidicem klomeni içtikten sonra ilişki yapamicaz biz eşimde 17sinde almaya gelecek beni. Bi sorun olur mu ya napacağımı bilemedim.ee tamam işte buyuyor 3-4 güne tekrar bakmak için cagrmadımı anlamadım
iki yumurtalık ta pco çıktı bu ay canım bi de sadece 3,5 mm dedi hemşireye yazdırdı çatlamış büyük ihtimalle çatlamasaydı derdi çünkü . yani bi sıkıntı olmaz dimiBenim anladigim kadariyla klomrn kullandigin gunlerden ziyade yumurtanin buyudugu zamn zaten klomen o surece yardimci arastr istersen kuzumda bence sorun olmaz bende klomen iciyrm bu ay da dr bisi dedimi peki yum.catlamismi konustunuzmu
Büyüse de 15 olur oda işimize yaramaz dedi çağırmadı adet olunca gel dediee tamam işte buyuyor 3-4 güne tekrar bakmak için cagrmadımı anlamadım
ben içiyrm hayıtı yatmadn 1 brd bi zararı olmaz heralde diye düsünüyrmKizlar ersagin ek takviye gidalarini öneriyorlar duydunuz mu hiç işe yarar mi acaba bide hayıt otu dediler sizce klomenle birlikte kullanılır mı ki
cnm valla burda neler neler duydum belki sende okumussndur 12 mm 1 yum. olanların bile tuttu kuzum kötü düşünme sen yinede Rabbim ol der olur gercektende kendi psikolojimizi bozuyrz güzel düşün kuzumBüyüse de 15 olur oda işimize yaramaz dedi çağırmadı adet olunca gel dedi
valla bendede var aynı bakalım görcez peki dr bi yorumda bulundumu cnmiki yumurtalık ta pco çıktı bu ay canım bi de sadece 3,5 mm dedi hemşireye yazdırdı çatlamış büyük ihtimalle çatlamasaydı derdi çünkü . yani bi sıkıntı olmaz dimi
klomeni tekrar günde 1 tane yazdı dedim neden bir tane yazdınız yükseltmediniz dedim o da yumurtaların gelişim göstermiş çünkü 1 tane kullandığında o yüzden 1 tane içerek devam edelim kiste dönüştürmesin diye dedi şuanlık bir sıkıntı görünmüyor dedi bakalım artık ..valla bendede var aynı bakalım görcez peki dr bi yorumda bulundumu cnm
Olumsuz bisilerin olmamasi cok gusel cok sevindim vakti geldiginde guzel haberlerimizi paylasicaz canim olumlu dusun guzel olcakklomeni tekrar günde 1 tane yazdı dedim neden bir tane yazdınız yükseltmediniz dedim o da yumurtaların gelişim göstermiş çünkü 1 tane kullandığında o yüzden 1 tane içerek devam edelim kiste dönüştürmesin diye dedi şuanlık bir sıkıntı görünmüyor dedi bakalım artık ..
Anladim canm bende aldimda kullanamiyorum ilaçla belki bi zarari olir diye.ben içiyrm hayıtı yatmadn 1 brd bi zararı olmaz heralde diye düsünüyrm
Sevindim canm buyumesine büyük bi gelişme senin için umarim bizimkilerde büyürklomeni tekrar günde 1 tane yazdı dedim neden bir tane yazdınız yükseltmediniz dedim o da yumurtaların gelişim göstermiş çünkü 1 tane kullandığında o yüzden 1 tane içerek devam edelim kiste dönüştürmesin diye dedi şuanlık bir sıkıntı görünmüyor dedi bakalım artık ..
İnşallah canımcnm valla burda neler neler duydum belki sende okumussndur 12 mm 1 yum. olanların bile tuttu kuzum kötü düşünme sen yinede Rabbim ol der olur gercektende kendi psikolojimizi bozuyrz güzel düşün kuzum
Amh ne canm ilk defa duyuyorumKizlar amh. Degerimede baktirmistim ama onun sonucu bikac gun sonra demislerdi cikmis 2.29 normal gibi gorunuyr bilgisi olan varmi bu konuda
Yumurta rezervi acisindan onemli bir hormon diye biliyrm canm dr um hormon testi yspmisti bu ay da amh a da baktida o kuzum sukur problem gorunmuyrAmh ne canm ilk defa duyuyorum
Iyi bari canm sevindim iyi olmasinaYumurta rezervi acisindan onemli bir hormon diye biliyrm canm dr um hormon testi yspmisti bu ay da amh a da baktida o kuzum sukur problem gorunmuyr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?