- 13 Ekim 2016
- 159
- 212
- 53
ayy hadi bakalım inş. güzel sonuclar alırsn canm bende persembe gitmiştim 15-16 mm deydi c.tesi tekrar bakalım durua göre iğne verelim dedi c.tesi gittiğimde catlamıstı kendiliğinden bende gideriz iğne verir söylenen günler dikkat ederiz falan diye hazırlamıstım kendimi cuma yada c.tesi sabah dr dan önce catladı bizimde carsamba persembe c.tesi ilişki oldu tesadüf inş. kacırmamısızdr rabbim yardımcımız olsunkızlaaaaar nerdesiniiiiiiz. Ben bugün doktora gittim klomenden sonraki ultrasonumdu bu yumurta gelişimi için 15mm iki tane sağda ve solda yumurtam 3 tane de geriden gelen varmış bu ay çatlatma iğnesi vermedi doktorum gün aşırı ilişki dedi bakalım nolacak.
kacıncı günde 15 mm olmustu canım yum günün bellimikızlaaaaar nerdesiniiiiiiz. Ben bugün doktora gittim klomenden sonraki ultrasonumdu bu yumurta gelişimi için 15mm iki tane sağda ve solda yumurtam 3 tane de geriden gelen varmış bu ay çatlatma iğnesi vermedi doktorum gün aşırı ilişki dedi bakalım nolacak.
hadi hayırlısı insallah canım denk gelmiştir de olur bu sefer.ayy hadi bakalım inş. güzel sonuclar alırsn canm bende persembe gitmiştim 15-16 mm deydi c.tesi tekrar bakalım durua göre iğne verelim dedi c.tesi gittiğimde catlamıstı kendiliğinden bende gideriz iğne verir söylenen günler dikkat ederiz falan diye hazırlamıstım kendimi cuma yada c.tesi sabah dr dan önce catladı bizimde carsamba persembe c.tesi ilişki oldu tesadüf inş. kacırmamısızdr rabbim yardımcımız olsun
iyi canım adet döngün kac oluyo genelde bende 16. günde gittigimd 15-16 mm di 2 günde demekki +18 falan olduki catladı kendiliğinden bu ara ilişkiyi ihmal etmeyin kacırmayasın inş bende kacırmamısımdırrhadi hayırlısı insallah canım denk gelmiştir de olur bu sefer.
bugün 15.ci günüm canım benim ayın 5nde adet oldum hapı 9 unda içtim 13nde bitti 19unda da ultrason vermişlerdi .. iyimi sence yumurtanın büyümesi bilemedim ben. yumurtlama günüm ne zaman olur bilmiyorum şu testlerden altım ovulasyon testlerinden aldım 2gündür yapıyorum dün yaptığımın bir çizgisi silikti bugün birazcık daha koyulaşmış iki çizgide .
adet döngüm düzenli oluyor 31 gün döngüm canım. İnsallah kaçırmamışsındır evet bu gece de yapmak lazım bu günlerde ara versek mi vermesek mi birer gün bilemedim onu işte. Kaç mm de çatlıyor ki 18mm de mi 20de mi.iyi canım adet döngün kac oluyo genelde bende 16. günde gittigimd 15-16 mm di 2 günde demekki +18 falan olduki catladı kendiliğinden bu ara ilişkiyi ihmal etmeyin kacırmayasın inş bende kacırmamısımdırr
Anladım . Eşim sperm vermişti güzeldi durumu bi sıkıntısı yoktu canım zaten ona özel ballı karışımda yaptım ben 10 gündür onu yiyor. Daha da iyi olsun diye bakalım Rabbim tez zamanda hayırlı haberler almayı nasip etsin hepimize insallah..valla dr m 17-18 den sonra catlama olusuyr bazen 20 olur bazen 17 belli olmuyr işte o yuzden kacırmamak lazım ya esinin sperm konusunda bir sıkıntısı yoksa bence sansa bırakmayın ya bizim cuma olmadı belkide saat farkıyla kacırrdım hiç bilmiyrm yaaaa dua edinde tez zamnda güsel haberler alalım hep beraber
Yeni katıldım inşaallah tutar canım benim bir tane idi tutmuştu şimdi ikinciyi istiyoruz inşaallahkızlaaaaar nerdesiniiiiiiz. Ben bugün doktora gittim klomenden sonraki ultrasonumdu bu yumurta gelişimi için 15mm iki tane sağda ve solda yumurtam 3 tane de geriden gelen varmış bu ay çatlatma iğnesi vermedi doktorum gün aşırı ilişki dedi bakalım nolacak.
Canım çatlamış oluyor öyle hatta ben birgün öyle uzayan şey geldiğinde ovülasyon testi ile baktım pozitif dibenimde senin gibi canım adet döngüm 18. günde catladı muhtemelen diye tahmin ediyrm cünkü dr gitcegim gün lavaboda seffaf uzayan akıntı oldu pecetede o catladıgının göstergesiymş diye okudum ama ben dedğim gibi dr kontrol etcek belki iğne verir falan diye odaklanınca pek orasını düşünmedim ogünün aksamıda oldu ilişki ama hayırlısı bakalım yani bu 2-3 gün önemli bence sizin için boş gecmeyin ins. güzel haberler veririz burda birbirimize
Evet bende oyle biliyrm ins kacirmamszdr ya rabbim bizede nasip etsin dualarinizi esirgemeyinCanım çatlamış oluyor öyle hatta ben birgün öyle uzayan şey geldiğinde ovülasyon testi ile baktım pozitif di
Ay ne güzel canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bakalım bu 3ncü ayım klomende benim bu sefer ne olacak nasıl olacak Rabbim bilir, inşallah bizde hayırlı haberlerimizi alırız tez zamanda.Ben klomenle ilk ayımda hamile kaldım ve üçüz bebeklere hamileyim kızlar bunu bilerek kullanın
ayy cok güsel yaa tabiki zorluguda vardırda ama cok güzel bi duygudr eminim hayrlısıyla al kucagına inş. rabbim bizede nasip etsinBen klomenle ilk ayımda hamile kaldım ve üçüz bebeklere hamileyim kızlar bunu bilerek kullanın
Ay ne güzel bende klomen kullandim merional igne ve bugun ovitrelle vuruldum asilama yapılmıştı gecen ay tuttu ama adet gunumle birlikte akti insallah bunay normak bu ilaclarla hamile kalirim 2.5 senelik evliyim 2 kez dusuk oldu onlarda tedavi ile olmustu hamiş olanlar bizlere dua edermisinizBen klomenle ilk ayımda hamile kaldım ve üçüz bebeklere hamileyim kızlar bunu bilerek kullanın
Ins. Guzel sonuclar alirsin canm dualarimiz tum isteyenlerle sende dua et benim icinAy ne güzel bende klomen kullandim merional igne ve bugun ovitrelle vuruldum asilama yapılmıştı gecen ay tuttu ama adet gunumle birlikte akti insallah bunay normak bu ilaclarla hamile kalirim 2.5 senelik evliyim 2 kez dusuk oldu onlarda tedavi ile olmustu hamiş olanlar bizlere dua edermisiniz
Canim dr bana 6ay demişti ins seninkini kabul ederlerHayırlısı olsun bende bu ay tutmazsa tüp bebeğe gidicem benim de hgs çekileli bir yıl oldu onu da mı kabul etmezler acaba
OLSUN CANIM SIKMA CANINI RABBİM BÜYÜK GERCEKTEN VARDIR BİR HAYIR HERSEYDE UMUDUMUZU KIRMAYALIM GÜSEL DÜŞÜNELİMSelam kızlar allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun benim sonuç basarisiz yine çok üzgünüm insllh bu ay sizlerin güzel haberlerini alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?