Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

OLSUN CANIM SIKMA CANINI RABBİM BÜYÜK GERCEKTEN VARDIR BİR HAYIR HERSEYDE UMUDUMUZU KIRMAYALIM GÜSEL DÜŞÜNELİM
Evet canmda ister istemez o kırmızıyı görünce hüsrana ugruyosun
Bu ay napsam dr gitsem mi yoksa ilaca devam mi etsem napicami hiç bilmiyorum çok ikilemdeyim kendiliğinden olmasını mi beklesem kafamda deli sorular hep
hayırlısı

Bi gorun istersen bi baksin kist vs. Bisi olusmusmu degerlerin normaldi degilmi dr soylemeden ilaci kullanma bence

Bazende duruma gore ilac degistiyrlar falan klomenmi kullanmistin

Bazende duruma gore ilac degistiyrlar falan klomenmi kullanmistin
Aynen canm.Dr 4 ay klomen kullan hamilelik olmazsa gel dedi kontrol falan söylemedi 3 ay kullandım 4.ye başlamakta kararsızım bu ay kasiklarimda aşırı hassasiyet hissettim batmalar oldu yogunlukla

Kizlar sizde durumlar nasıl
kuzum adetliyken kist varsa da yoksa da bakılıyor belki adetinle beraber atabiliyorsunda kisti , soğan suyu iç bol bol o kistlere iyi geliyor . Bende en son yumurtlama testi yaptım işte koyu olan gün bide ertesi günleri ilişki oldu bakalım bu ay geçen ay ki gibi çok ilişki yapmadık malum canı çıkıyor insanın. :)

Gusel haberlerini bekliyrm bisebepten

Ayy hadi hayırlısı canm en iyisi kasmadan gün aşırı yapmak bencede bide bebek için ilişki oldumu olmuyo kesinlikle tecrübeyle sabit ;-) ya soğan suyu korkutuyor beni nasıl icicem
Klomen kullaniyorum ya sakıncası olurmu ki

Canım klomen yumurta geliştiriyor kistin falan varsa soğan suyu faydalı olur aç karnına yemeklerden önce iç sabah akşam yapsan yeter ya da sadece günde 1 kere yap daha iyi olur en azından rahimi temizlediği için daha iyi olur senın için. Araştır klomen kullanılırken içiliyor mu diye öyle yap ama yinede sıkıntı olmasın.

Gusel haberlerini bekliyrm bisebepten
Ah kuzum inşallah ... Bu ay kasmıyorum o kadar kafamı taka taka en sonunda hiç cocuk sahibi olamicam yani psikolojiden de etkileniyoruz cok sürekli cocugu düşünerek yapınca da olmuyo artık anladım yani. Saldım bu sefer bakalım bu ay da nolacak hep beraber göreceğiz. İnşallah hepimizin haberini alırız tek tek ne güzel olur.

Kızlar merhaba bir süre giremedim inşallah güzel haberlerinizi alırım son ayınız olur inşallah tedavi sen aynı anda hamile kalıyormuşuz ben güzel olurdu bende doktora gittim tüp bebek için ve büyün testlere rahim filmine baktı hiç bir sorun yok tüp bebekten önce bir kere olsun aşılama deneyelim dedi biz de tamam dedik adet olmam lazımdı dün anan olmadım bir haftadır geceleri adet olmuşum gibi ağrılarım oluyor anan gündüz hiç birşeyim yok bugünde tık yok

ay kuzum cok merak ettim seni ne zamandır yazmayınca, bi de hamileymişsin ondan adet olmuyomuşsun ay ne güzel olurduuu olsun canım dene aşılamayı zaten böle giderse benimde sonum aşılama gibi görünüyor hakkımızda hayırlısı olsun...

Olur mu olur inşallah hamileyimdir o yüzden gecikiyordur da aşılamaya falan gerek kalmaz senin için de inşallah

Selam kizlar nasılsınız durumlar nasıl ;-) bisebepten canım başlıcam inşallah soğan suyuna , onun kokusu çok ağır diyorlar ya umarım icebilirim :-(
Burnunu sık da iç ben mümkünse bir yudumda bitir ben öyle zor içmiştim bende işe yaramamıştı ama sonra kendiliğinden geçti kistim.. adetim 3.gün gecikti kızlar

Burnunu sık da iç ben mümkünse bir yudumda bitir ben öyle zor içmiştim bende işe yaramamıştı ama sonra kendiliğinden geçti kistim.. adetim 3.gün gecikti kızlar
Denicem canm katlanicam kokusuna artık
Bence kesin hamilesin canm test ne zaman yapacaksın heyecanlamdim bi an rabbim yüzünü güldürür insllh

yaaaaa hamilesin bence bu sefer oldu kuzuuum ay dualar ediyorum rabbim nasip etsin hepimize birer birer ...
Denicem canm katlanicam kokusuna artık
Bence kesin hamilesin canm test ne zaman yapacaksın heyecanlamdim bi an rabbim yüzünü güldürür insllh
canım kokusu var biraz tadı hoşuna gitmeyebilir ama limon sık içine o tadını kırıyor öyle içebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…