- 28 Ekim 2016
- 155
- 61
- 28
- 36
Yaptım canm bugün sabah yaptım içtim aslinda kokusu dedikleri kadar ağır değilmişyaaaaa hamilesin bence bu sefer oldu kuzuuum ay dualar ediyorum rabbim nasip etsin hepimize birer birer ...
canım kokusu var biraz tadı hoşuna gitmeyebilir ama limon sık içine o tadını kırıyor öyle içebilirsin.
değil o kadar ağır ya içiliyo içiliyo, canım adet bitiminden 10 gün sonra 15 gün uygulayacaksın ve ardından her ay adet bitiminden 10 gün sonra 10ar gün 4 ay boyunca uygulanıyor ama ben ilk 2 ay etkisini gördüğüm için olumlu yönde devam etmemiştim .Yaptım canm bugün sabah yaptım içtim aslinda kokusu dedikleri kadar ağır değilmişpeki bunu kaç gün icicem
Bu bilgiyi nerden aldin canim ben biyle bilmiyrm adet bittikten 1 hafta icinde baslanip 2 kere ac karnina 15 gun sonra eger adet olursan olup bitiysn diger adete 10 gun kala 10 gun veya 1 hafta bir daha yapiysn bu kadardeğil o kadar ağır ya içiliyo içiliyo, canım adet bitiminden 10 gün sonra 15 gün uygulayacaksın ve ardından her ay adet bitiminden 10 gün sonra 10ar gün 4 ay boyunca uygulanıyor ama ben ilk 2 ay etkisini gördüğüm için olumlu yönde devam etmemiştim .
bende öyle dedim zaten canım ben adetim bittikten 10 gün sonra başlamıştım 15 gün içmiştim ve bir sonraki ayda yine adet bittikten 10 sonra başladım 10 gün daha içtim 1 hafta değil ama 2-3 günden bi sıkıntı çıkmadı ben 2 ay yaptım ama normalde tamamen temizlenmesi için 4 ay diye yazıyordu ilk baktığım sitesinde o şekilde aklımda kalmıştı ben 4 ay yapmadım 2 ay yapmıştım sadece ama kistlerim gitmişti ve o içtiğim aylarda çok akıntım olmuştu akıntıyla beraber temizlendiğini okumuştum bırakmıştım devam etmemiştim.Bu bilgiyi nerden aldin canim ben biyle bilmiyrm adet bittikten 1 hafta icinde baslanip 2 kere ac karnina 15 gun sonra eger adet olursan olup bitiysn diger adete 10 gun kala 10 gun veya 1 hafta bir daha yapiysn bu kadar
Hayırlısı canım herseyin bizide haberdar et birde bişi sorcam merakımdan pek bilmiyrm asılamaya ne kadar para ödeniyr acaba ilaclar filmler lab. sonucları vs. hepsi içindeAdet oldum kızlar yarın aşılama için doktora gidiyorum
Ben istedikleri tahlilleri filmleri gittim devlette yaptırdım aşılama işlemi ilaçlar doktor parası 600 den başlıyor 1200 e kadar hastaneye göre değişiyor benim 750 tutcak Sanırım doktor öyle dediHayırlısı canım herseyin bizide haberdar et birde bişi sorcam merakımdan pek bilmiyrm asılamaya ne kadar para ödeniyr acaba ilaclar filmler lab. sonucları vs. hepsi içinde
hayırlısı olsun bitanem bundan sonraki süreç daha önemli şimdi hiiiç ama hiiiiç stres yapmaman gerek bu sefer olacak çünkü buna inanıyorum ben insallah.. Habersiz bırakma bizide aşılama sürecini bilmiyorum bende hiç .Adet oldum kızlar yarın aşılama için doktora gidiyorum
Benim doktorun gittiğim devletten çıkma o yüzden kabul ediyor bir de durumum yok dedim benözel hastaneler devlette yapılan tahlilleri kabul ediyosa iyiymiş ben kabul etmezler sanıyrdum bir dr diğer dr nın lab. sonuclarına bile bakmıyo
Bende bilmiyorum korkuyorum bakalım inşallah dediğin gibi olur Allah hepimizin yüzünü güldürsün kuzumhayırlısı olsun bitanem bundan sonraki süreç daha önemli şimdi hiiiç ama hiiiiç stres yapmaman gerek bu sefer olacak çünkü buna inanıyorum ben insallah.. Habersiz bırakma bizide aşılama sürecini bilmiyorum bende hiç .
amin canım ins. güzel düşünelim her zamn nefes alıyrsak her zamn umut vardırrrBende bilmiyorum korkuyorum bakalım inşallah dediğin gibi olur Allah hepimizin yüzünü güldürsün kuzum
korkma hiç en azından bu duruma gelebilecek sağlığın var ona şükret umudumuz olacak kadar vücudumuzda verim var binlerce kez şükür , beterin beteri var çünkü canım benim o yüzden hiç korkma yapılacak işlemler bi muayne süreci kadar ancak sürecek zaten bol bol dua et meryem suresini oku fetih suresini oku rabbim yüzümüze güler inşallah hepimizin bende bugün yasin okicam hepimiz için inşallah Rabbim duyar sesimizi..Bende bilmiyorum korkuyorum bakalım inşallah dediğin gibi olur Allah hepimizin yüzünü güldürsün kuzum
Amin canım Allah dualarımızı bu dünya da kabul etsin inşallah benim de hastalığım bitsin bende okucam Allah’ın İzniylekorkma hiç en azından bu duruma gelebilecek sağlığın var ona şükret umudumuz olacak kadar vücudumuzda verim var binlerce kez şükür , beterin beteri var çünkü canım benim o yüzden hiç korkma yapılacak işlemler bi muayne süreci kadar ancak sürecek zaten bol bol dua et meryem suresini oku fetih suresini oku rabbim yüzümüze güler inşallah hepimizin bende bugün yasin okicam hepimiz için inşallah Rabbim duyar sesimizi..
ben bekliyorum işte canım yumurtlama günlerinde ilişki yaptık şimdi adet olacağım günü bekliyorum bakalım..bisebepten canım sen naptın varmı bi gelişme
ay inş. adet olmazsın(tabi nedeni hamişlik olsun)ben bekliyorum işte canım yumurtlama günlerinde ilişki yaptık şimdi adet olacağım günü bekliyorum bakalım..
Vardir herseyde bi hayir kuzum belkide kendiliginden olck sende pco varmiydibisebepten Baby44
Kızlar gittim doktora ilaçları yazdı ama ultrasonla baktı ki kist var ertelendi diğer aya. Kist için ilaç verdi bu ay doğal yolla denenecek kistte giderse adet olursam o zaman aşılama ilaçlarına başlatcakbir ay daha bekle boş boş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?