- 6 Haziran 2017
- 336
- 175
- 23
- 33
Evet vardı ama iki aydır yok gynsitol diye bir folik asit+gıda takviyesi bir toz var ilaç değil bunu içiyorum o pko yu yok ediyormuş beklicez artık yapcak birşey yok kuzumVardir herseyde bi hayir kuzum belkide kendiliginden olck sende pco varmiydi
Inofolicmi canm toz olanida var kapsul olanida bend aldim ama kullanmadim kullansammi acaba klomen ictim bu ay 1-2gun var adete bekliyeyimde eger olmazsa icerimEvet vardı ama iki aydır yok gynsitol diye bir folik asit+gıda takviyesi bir toz var ilaç değil bunu içiyorum o pko yu yok ediyormuş beklicez artık yapcak birşey yok kuzum
canım soğan suyu iç sende bu ay o çok etkili kistin yok olmasında mutlaka faydasını görürsün yani benimde kistlerim soğan suyu sayesinde yok oldu ve ayrıca pco olmasına rağmen yumurtalıklarım da kist oluşmuyo cok etkisini gördüm yani boş geçicek deme var işte var bi zamanı var ama biz ne kadar istersek o kadar erteleniyomuş gibi geliyo bana artık saldım yani herşeyde bi hayır vardır diye düşünmek gerek bu ayda böyle geçsin sen sağlıklı ol da.bisebepten Baby44
Kızlar gittim doktora ilaçları yazdı ama ultrasonla baktı ki kist var ertelendi diğer aya. Kist için ilaç verdi bu ay doğal yolla denenecek kistte giderse adet olursam o zaman aşılama ilaçlarına başlatcakbir ay daha bekle boş boş
Gynsitol ilaç değil zaten inofolic e benziyor biraz evet onunla yok oldu pko canımInofolicmi canm toz olanida var kapsul olanida bend aldim ama kullanmadim kullansammi acaba klomen ictim bu ay 1-2gun var adete bekliyeyimde eger olmazsa icerim
Ben denedim soğan suyunu ama bende etki etmemişti boşuna içmiştim bu verdiği bi ilaç var şimdi kist için eğer o geçirmezse diğer adetime kadar hayıt suyu denicem bakalım of valla aşılama bile sorunlardan dolayı olmuyor eşim bu ay istemiyordu diğer ay başlayalım tedaviye diyordu adam ne istese ben ne için inatlaşsam onunla sonunda hep o kazanıyor ya sinir oluyorum artık hecanım soğan suyu iç sende bu ay o çok etkili kistin yok olmasında mutlaka faydasını görürsün yani benimde kistlerim soğan suyu sayesinde yok oldu ve ayrıca pco olmasına rağmen yumurtalıklarım da kist oluşmuyo cok etkisini gördüm yani boş geçicek deme var işte var bi zamanı var ama biz ne kadar istersek o kadar erteleniyomuş gibi geliyo bana artık saldım yani herşeyde bi hayır vardır diye düşünmek gerek bu ayda böyle geçsin sen sağlıklı ol da.
hayıt suyu da çok faydalı iç bakalım .. Ya zaten onlardaki rahatlık bizde olsa şimdiye hamileydik hepimiz. Bende anlamıyorum evren onlardan yana. :))Ben denedim soğan suyunu ama bende etki etmemişti boşuna içmiştim bu verdiği bi ilaç var şimdi kist için eğer o geçirmezse diğer adetime kadar hayıt suyu denicem bakalım of valla aşılama bile sorunlardan dolayı olmuyor eşim bu ay istemiyordu diğer ay başlayalım tedaviye diyordu adam ne istese ben ne için inatlaşsam onunla sonunda hep o kazanıyor ya sinir oluyorum artık he
canım uzayan yumurta akı gibi akıntın varsa catlama belirtisi degerlendirin mutlaka inş. güzel haberlerini alırzKızlar merhaba ben 5 yıllık evliyim 3 yaşında kızım var geçen ay sprelimi çıkarmak için doktora gittim çıkarttı sonra yumurtlama günü ilişki olursa erkek bebek olur diyolar onu öğrenmek için yumurtlama günüme baktirdim doktor yumurtaların yavaş dedi klomen verdi adetin 5 inci günü başla beş gün iç dedi bugün ilaç bitti yani 19. Günümdeyim karnım çok sis ve alıntımda da yumurta ali gibi aceba çatladimi ve kaşıklarım çok hafiften agriyor
ya ben de mi bi sorun var acaba benim doktorlarım bana hiç bi takviye vermiyolar kızlar ya . bi de ben bişey sorucam bilemediğimden soruyorum bi bilginiz var mı bazı kızlara doktorlar progestoron veriyolarmış bide o ne işe yarıyor ?inofolic almıstım ama klomen falan sogan suyu içiyrdum diye baslamadım dr da söylemedim kararsız kalınca içmedim...zaten sogan suyu falanda yalan oldu 4-5 gün içtim memlekete gidince orda hep aksadı falan içemedim gynositolüde bi sorayım doktora duymamıstım iyi gelicekse içeyim bu takviyeleri baska kullanan varmı acaba
Canim benim dr da takviye vermedi hic ben arastirip aldim ilac degil diye ama kullanmadim bakalim bugun yarin adet olmam lazim dr sorcam yinede oyle basliycam progestoron adetin 21.gunu verilen tahlillerle ortaya cikiyr banada yapimadi bende bugun birz arastirdimda bakalim bu dr larin cogu boyle yaa ama adet olurda gidersem herseyi konuscam muayene ediyr belki bi fsh lh vs. Bakiyr klomen verip gonderiyrlar gercektendeya ben de mi bi sorun var acaba benim doktorlarım bana hiç bi takviye vermiyolar kızlar ya . bi de ben bişey sorucam bilemediğimden soruyorum bi bilginiz var mı bazı kızlara doktorlar progestoron veriyolarmış bide o ne işe yarıyor ?
aynen öyle yani bi takviye işe yrayacak baska bişey de yazıp yolladıkları yok adetliyken cagrıyolar ultrasonla muayne yumurtalara bakılıyor büyüyorsa kontrol büyümüyorsa bi sonraki adet baska bişey yok aylardır böyle yani bu gitmem de dicem bende folikasittir progestorondur ne bilim artı bi takviyedir neden hiç bişey vermiyosunuz dicem yani.Canim benim dr da takviye vermedi hic ben arastirip aldim ilac degil diye ama kullanmadim bakalim bugun yarin adet olmam lazim dr sorcam yinede oyle basliycam progestoron adetin 21.gunu verilen tahlillerle ortaya cikiyr banada yapimadi bende bugun birz arastirdimda bakalim bu dr larin cogu boyle yaa ama adet olurda gidersem herseyi konuscam muayene ediyr belki bi fsh lh vs. Bakiyr klomen verip gonderiyrlar gercektende
Gram üzülmüyor adam ya hayırlı zamanda olsun çocuk için mi evlendik zaten diyor ve kendisi çocuk sevmiyor zaten uyuzhayıt suyu da çok faydalı iç bakalım .. Ya zaten onlardaki rahatlık bizde olsa şimdiye hamileydik hepimiz. Bende anlamıyorum evren onlardan yana. :))
Bende unutmazsam doktora gittiğimde bi soruym bari, dicem bu sefer zaten bana folikasitte yazmadınız hiç dicem böle böle bi ilaç varmış yazabilirseniz onu yazın dicem.bisebepten Baby44
Kızlar gynsitol ü devletteki doktorum vermişti sonra aşılama deyince özele bildiğim bi doktora gittim gynsitolü kullandığımı söyledim “aa çok iyi bırakma sakın devam et iyi bir takviye folik asit hem içinde kimyasal yok devam ona dedi” bence bi sorun derim
canım ben adetin 2.ci günü baslamıştım bal tarcın çörek otuna 12.güne kadar yiyorsun o şekilde yaptım ben. zaten gramajları da tamı tamına yetiyor o güne kadar.takip için gitmiştim 2 gün sonra tekrar gel demişti ama gittiğimde catlamıstı ve bugun hasta oldum bi umut belki tutturmusuzdr dedim ama olmadı nasip 3. günü gitcektim planım oydu hasta olursam demiştim ama 3 günde pazarbakalım bu ay sil bastan baslıyrm kızlar soğan suyu hayıt hatta bal tarçın vs bakalım inş. bizede nasip olur
soğan suyuna adet bitiminden 1 hafta içinde bslıycam hayıtı bugun içmeye baslasammı bal tarçın çörek otu yiyeniniz varmıydı ne zmn baslamıstınız
Baslayalım ozmn yarın hayırlısı kızllar inş. sizden güzel haberler gelir bu ayBende unutmazsam doktora gittiğimde bi soruym bari, dicem bu sefer zaten bana folikasitte yazmadınız hiç dicem böle böle bi ilaç varmış yazabilirseniz onu yazın dicem.
canım ben adetin 2.ci günü baslamıştım bal tarcın çörek otuna 12.güne kadar yiyorsun o şekilde yaptım ben. zaten gramajları da tamı tamına yetiyor o güne kadar.
Canım biz bu sabah beraber olduk ve doktora gittim sonra doktor 1 yumurtan var 23 cm dedi ve çatlarla iğnesi verdi ve ilişki önerdi ama eşim çok acil iş için il dışına çıktı :/ aceba iğne olmasam kist falan yaparmı bi bilgisi olan varmı yacanım uzayan yumurta akı gibi akıntın varsa catlama belirtisi degerlendirin mutlaka inş. güzel haberlerini alırz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?