canım adet döneminde icebiliymyduk acaba inofolic veya gynositolu birde ben soğan kürüne ve hayıtıda içicem onlarla beraber içildiğinde zararı olurmu yaa doktorda kesin yine klomen vercek napsamkibisebepten Baby44
Kızlar gynsitol ü devletteki doktorum vermişti sonra aşılama deyince özele bildiğim bi doktora gittim gynsitolü kullandığımı söyledim “aa çok iyi bırakma sakın devam et iyi bir takviye folik asit hem içinde kimyasal yok devam ona dedi” bence bi sorun derim
Kimse uzun sure icmedi canim herkez 15 gun icip beklemedeSoğan kurunu uzun süreli kullanmak zararlı kızlar
Canm ayni şeyi bende düşünüyorum benim dr kontrole bile gel demedi klomen verdi 4 ay kullan adetin olmazsa gel dedi tek dedigi bu ek takviye gıda ilaç hiç bi sekilde yazmadi takviyelri geçtim kontrole gel deseydi bari onada razıydım.bu ay klomende 4. Ayim yumurtalar ne durumda hiç bi bilgim yok :-(ya ben de mi bi sorun var acaba benim doktorlarım bana hiç bi takviye vermiyolar kızlar ya . bi de ben bişey sorucam bilemediğimden soruyorum bi bilginiz var mı bazı kızlara doktorlar progestoron veriyolarmış bide o ne işe yarıyor ?
canım bence başka bi dr git çünkü klomen cok güçlü yan etkileri olan bi ilaç benimde 2. ayım yan etkilerini görmeye başladım bile zaten sitelerdede dr kontrolünde alın diyor klomen verdiyse yumurta takibini yapması gerek ilişki için belli günler vermesi lazım belkide klomen yum .büyümesine etkili olmur veya başka bi sorun var başka bi dr daha görün canımCanm ayni şeyi bende düşünüyorum benim dr kontrole bile gel demedi klomen verdi 4 ay kullan adetin olmazsa gel dedi tek dedigi bu ek takviye gıda ilaç hiç bi sekilde yazmadi takviyelri geçtim kontrole gel deseydi bari onada razıydım.bu ay klomende 4. Ayim yumurtalar ne durumda hiç bi bilgim yok :-(
CANIM valla bende bunalmış durumdayım ama sana klomen verdiyse ultrasona cagırması gerekıyor ki yumurtaların ne kadar buyumus ona baksın ve ona göre ilerlesin 10 gün geçtiyse kullandıktan sonra bence bi git bak 15nci gününde bakılıyor ultrasonla cunku .Canm ayni şeyi bende düşünüyorum benim dr kontrole bile gel demedi klomen verdi 4 ay kullan adetin olmazsa gel dedi tek dedigi bu ek takviye gıda ilaç hiç bi sekilde yazmadi takviyelri geçtim kontrole gel deseydi bari onada razıydım.bu ay klomende 4. Ayim yumurtalar ne durumda hiç bi bilgim yok :-(
hadi bakalım ins güzel haberler alırsın canım baska bi sorun varmısydı ne kadar zamandırlı istiyorsunuzMerhaba arkadaşlar bende uzun zamandır forumu takip ediyorum. Bu ay ilk defa bende klomen + çatlatma iğnesi kullandım. 27.02 Salı günü yumurtam 22mm büyümüştü (solda). Perşembe saat 13:00 de iğnemi vurdurdum ve akşam 19:00 da dr um tekrardan çağırdı ve yumurtanın çatladığını söyledi. Tahminimce iğne olmadan çatlamıştı zaten yoksa iğne 6 saatde etki gösterceğine inanmıyorum .Bu akşamı değerlendirin dedi. O akşamı değerlendirdik. Cumayı boş bıraktık cumartesi sabah tekrar değerlendirdik. Şu an beklemedeyim inş tutmuştur .yani 27-29-31 tarihlerinde ilişki oldu. Hakkımızda hayırlısı olsn. :) Klomenin veya İğnenin herhangi bir yan etkisini görmedim sadece iğneden sonra hafif kasık ağrısı ve su gibi akıntım oldu. Bugünde akıntım hafif devam ediyor. İğnenin 5. günündeyim :)
canım folikasitten zarar gelmez gebelik düşünüyoruz sonuçta sen onu 1 ay da kullansan o folikasitler tüplerde kalıyormuş ve kullanmadığın zamanda bile tüplerde biriktiği için gebe kaldığında o tüplerdekinden alıyomuş bebek yani kullan bende bi adet olursam gidicem işte gittiğimde bende bi serzenişte bulunucam doktora bakalım.Günaydınn Kızlarr dün dr gittim aklımdaki soruları sordum ama inofolic combi aklıma gelmedi yaaa kullansammı acaba
doktorla konustum kullan bi zararı olmaz dedi adet düzenimi bozarmı dedim simdi yanlıs bişi yapmayalım yok cok yan etkisi yok dedi folic 1 kullanıyodum inofolic kullanmaya baslayınca onu kesip buna gecicem sonucta oda folic asitcanım folikasitten zarar gelmez gebelik düşünüyoruz sonuçta sen onu 1 ay da kullansan o folikasitler tüplerde kalıyormuş ve kullanmadığın zamanda bile tüplerde biriktiği için gebe kaldığında o tüplerdekinden alıyomuş bebek yani kullan bende bi adet olursam gidicem işte gittiğimde bende bi serzenişte bulunucam doktora bakalım.
evet canım bi sıkıntı olacağını zannetmiyorum folikasitin kullanabilirsin bencede.doktorla konustum kullan bi zararı olmaz dedi adet düzenimi bozarmı dedim simdi yanlıs bişi yapmayalım yok cok yan etkisi yok dedi folic 1 kullanıyodum inofolic kullanmaya baslayınca onu kesip buna gecicem sonucta oda folic asit
Anlamadım neye dayanarak böyle bişey dedi.bende çok fena gaz sancısı ve ishal var 2 aydır.canım bence başka bi dr git çünkü klomen cok güçlü yan etkileri olan bi ilaç benimde 2. ayım yan etkilerini görmeye başladım bile zaten sitelerdede dr kontrolünde alın diyor klomen verdiyse yumurta takibini yapması gerek ilişki için belli günler vermesi lazım belkide klomen yum .büyümesine etkili olmur veya başka bi sorun var başka bi dr daha görün canım
AleykümselamKizlar selam
Evde hastam oldugu icin doktora gidemedim bebek dusunuyorum.Komsum hemsire calistigi hastanede kan tahlillerimi yapip doktora gosterdi.Klomen kullanmami onermis ama recetem yok.Recetesiz aliniyor mu bilginiz var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?