Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

canım adet döneminde icebiliymyduk acaba inofolic veya gynositolu birde ben soğan kürüne ve hayıtıda içicem onlarla beraber içildiğinde zararı olurmu yaa doktorda kesin yine klomen vercek napsamki

Canm ayni şeyi bende düşünüyorum benim dr kontrole bile gel demedi klomen verdi 4 ay kullan adetin olmazsa gel dedi tek dedigi bu ek takviye gıda ilaç hiç bi sekilde yazmadi takviyelri geçtim kontrole gel deseydi bari onada razıydım.bu ay klomende 4. Ayim yumurtalar ne durumda hiç bi bilgim yok :-(

canım bence başka bi dr git çünkü klomen cok güçlü yan etkileri olan bi ilaç benimde 2. ayım yan etkilerini görmeye başladım bile zaten sitelerdede dr kontrolünde alın diyor klomen verdiyse yumurta takibini yapması gerek ilişki için belli günler vermesi lazım belkide klomen yum .büyümesine etkili olmur veya başka bi sorun var başka bi dr daha görün canım

P.TESİ TEKRAR GİDİCEM DR VALLA KORKUYRM ARTIK OLUMSUZ SEYLER DUYMAK İSTEMİYRM ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN

CANIM valla bende bunalmış durumdayım ama sana klomen verdiyse ultrasona cagırması gerekıyor ki yumurtaların ne kadar buyumus ona baksın ve ona göre ilerlesin 10 gün geçtiyse kullandıktan sonra bence bi git bak 15nci gününde bakılıyor ultrasonla cunku .

klomen kullanan arkadaslarr nasıl yan etkiler yaptı bu ilaç sizde bende mide bulantısı yapıyo ara ara gaz problemi cekiyrm göğüslerim baya hasaslasıyr kasıklarımı daha cok hissediyrm önceden sancı yada batma olmazdı adetim sancılı oluyrki bende olmazdı okadar ayrıca yuzumde sivilcede cıktı olmazdı hiç sadece adet olmadan once küçük bi sivilcem çıkardı falan napıyo bu ilaç vücudumuza yaaa birde kist olusturuyrms falan diye okudum zaten yumurtalıklarda pco var dendi tahlillerim temız olsada
sizde neler yaptı yoksa ben cokmu vücudumu dinliyrm

Merhaba arkadaşlar bende uzun zamandır forumu takip ediyorum. Bu ay ilk defa bende klomen + çatlatma iğnesi kullandım. 27.02 Salı günü yumurtam 22mm büyümüştü (solda). Perşembe saat 13:00 de iğnemi vurdurdum ve akşam 19:00 da dr um tekrardan çağırdı ve yumurtanın çatladığını söyledi. Tahminimce iğne olmadan çatlamıştı zaten yoksa iğne 6 saatde etki gösterceğine inanmıyorum .Bu akşamı değerlendirin dedi. O akşamı değerlendirdik. Cumayı boş bıraktık cumartesi sabah tekrar değerlendirdik. Şu an beklemedeyim inş tutmuştur .yani 27-29-31 tarihlerinde ilişki oldu. Hakkımızda hayırlısı olsn. :) Klomenin veya İğnenin herhangi bir yan etkisini görmedim sadece iğneden sonra hafif kasık ağrısı ve su gibi akıntım oldu. Bugünde akıntım hafif devam ediyor. İğnenin 5. günündeyim :)

hadi bakalım ins güzel haberler alırsın canım baska bi sorun varmısydı ne kadar zamandırlı istiyorsunuz

Bende pko var . Ben daha 3 aydır korunmuyorum bu önümüzdeki ay eğer tutmazsa 4. Ay olacak. Bende şu an hiçbirşey yok sadece göğüsüm büyüdü gibi ve biraz akıntım var. Ama bunu gebeliğe yormuyorum muhtemellen iğneden oldu. Henüz çok erken vücudum bu kadar erken belirtileri göstermesi imkansız

Günaydınn Kızlarr dün dr gittim aklımdaki soruları sordum ama inofolic combi aklıma gelmedi yaaa kullansammı acaba

Günaydınn Kızlarr dün dr gittim aklımdaki soruları sordum ama inofolic combi aklıma gelmedi yaaa kullansammı acaba
canım folikasitten zarar gelmez gebelik düşünüyoruz sonuçta sen onu 1 ay da kullansan o folikasitler tüplerde kalıyormuş ve kullanmadığın zamanda bile tüplerde biriktiği için gebe kaldığında o tüplerdekinden alıyomuş bebek yani kullan bende bi adet olursam gidicem işte gittiğimde bende bi serzenişte bulunucam doktora bakalım.

doktorla konustum kullan bi zararı olmaz dedi adet düzenimi bozarmı dedim simdi yanlıs bişi yapmayalım yok cok yan etkisi yok dedi folic 1 kullanıyodum inofolic kullanmaya baslayınca onu kesip buna gecicem sonucta oda folic asit

evet canım bi sıkıntı olacağını zannetmiyorum folikasitin kullanabilirsin bencede.

bende folikasit kullanıyorum. Brn şu an gün sayıyorum test yapabilmek için. Ama bu dün akşamdan beri çok kan şekerim düşüyor elim ayağım titriyor. İğnenin etkisimidir bilmiyorum ama bünyem baya bir etkilendi galiba. Bu iğne ne kadar yükseltiyor acaba beta hcg hormonunu bilen varmı ?

Anlamadım neye dayanarak böyle bişey dedi.bende çok fena gaz sancısı ve ishal var 2 aydır.

Ay canm sorma bende çok çaresiz kaldim gidicem böyle olmucak karnımda şişlik var çok fena ovulasyon testi aldim onunla takip ediyim diye yarın 15.gün kontrole gidicem artık

Kizlar selam
Evde hastam oldugu icin doktora gidemedim bebek dusunuyorum.Komsum hemsire calistigi hastanede kan tahlillerimi yapip doktora gosterdi.Klomen kullanmami onermis ama recetem yok.Recetesiz aliniyor mu bilginiz var mi

Kizlar selam
Evde hastam oldugu icin doktora gidemedim bebek dusunuyorum.Komsum hemsire calistigi hastanede kan tahlillerimi yapip doktora gosterdi.Klomen kullanmami onermis ama recetem yok.Recetesiz aliniyor mu bilginiz var mi
Aleykümselam
Öncelikle geçmiş olsun
Evet alabilirsin çok az ücret farkıyla tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…