Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

Peki klomenle ikiz olma ihtimali sizce nedir? Cunku benim iki cocugum var

Peki klomenle ikiz olma ihtimali sizce nedir? Cunku benim iki cocugum var
Bende yeni kullaniyorum sayılır hiç bebegim yok , ikiz olmasını onkadar cok istiyorum ki rabbim sağlıklı verir insllh okuduğum kadariyla düşük bi ihtimal diyorlar ama oladabilirmiş tabi

Bende yeni kullaniyorum sayılır hiç bebegim yok , ikiz olmasını onkadar cok istiyorum ki rabbim sağlıklı verir insllh okuduğum kadariyla düşük bi ihtimal diyorlar ama oladabilirmiş tabi
Rabbim gonlune gore versin ins
Bi oglum bi kizim var benim.Bi tane daha istiyorum ama ikiz olursa cok zor olacak benim icin degil oglum ve kizim icin.Onlarin derslerini ihmal etmekten korkuyorum.

Merhaba kizlar bnde uc aydir kullaniyorum henuz sıfır gelosme ilk ay bitane aldim yumurta yoktu ikinci ay gunde iki tane klomen aldim yine birsey yok bugun doktorum guluk 4 klomen e cikardi ne edicem bilmiyorum. Yumurta gelismio vucudum ilaca bi tepki vermio

Ben ilk iki hamileligimde kullanmadim.Bu yumurta bakma isi regli bitiminden kac gun sonra oluyo ultrasonda mi bakiyo doktor

Selam ben araniza yeni katildim
Yeni klomenciyim
Bugun aldim klomeni ama kullanmak icin regliyi bekliyorum.Bekliyorum ya artik olmam
Hoşgeldin canım Allahım dualarını kabul etsin olumlu düşün bekle bakalım aylardır kızlarla olumlu düşün demekten birbirimize göbeğimiz çatladı ama bu yol da sabırdan geçiyor işte. Napalım.. :)

Coookkk haklisin canim sabirrr ins. Sonu mutlu olsun test yaptinmi 2 gun gecikmissin heyecanlandim simdi bak

Kizlar hamile olmadan gebelik belirtileri yasadiniz mi?
Hamile degilim ama psikolojik sanirim.Sizde boyle oldunuz mu

Kizlar hamile olmadan gebelik belirtileri yasadiniz mi?
Hamile degilim ama psikolojik sanirim.Sizde boyle oldunuz mu
genelde hepimizde oluyor bazı seyler kullanılan ilaclar ve aklımızın sürekli ords olması vücumuzu dinlememize sebep oluyor ne yazıkki

Günaydın kızlar doktora gittim bugun adetin 12.günü yum lara bakıldı ama cok sayıda folikül diye not düşmüş muayeneye bi morelim bozuldu sanki yaa buda olmazsa bi ay daha baska bi ilacla deneriz olmazsa aşılama demiş doktor eşime o asamalara gelmeden bebişimiz olur diyordum inş ama heralde olmıycak hayırlısı herşeyin

Olumlu dusunelim olumlu olsun ins

Kizlar selam,nasılsınız
Sondurumlar nasıl
@bayby44 canm hakkında hayırlısı olsun belki böylesi daha hayırlıdır.
Benim midem suan çok kötü bulaniyor
Adetimi 5 gün var daha
Folik asit kullaniyorum ondan olabilir mi :-(

KIZLAAAAAAAAAAAAAR ÇOK GÜZEL GELİŞMELER YAŞANDI BU GEÇEN SÜRELERDE İNŞALLAH RABBİM HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE VERİR HEPİMİZ İÇİN ETTİĞİM DUALAR İNŞALLAH KABUL OLUR BEN HAMİLEYİM BUGÜN DOKTOR MUAYNEMİZ VARDI VE KALP ATIŞINI DUYDUK. SİZLER NE YAPTINIZ GELİŞMELER OLUMLUDUR İNŞALLAH?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…