Bende yeni kullaniyorum sayılır hiç bebegim yok , ikiz olmasını onkadar cok istiyorum ki rabbim sağlıklı verir insllh okuduğum kadariyla düşük bi ihtimal diyorlar ama oladabilirmiş tabiPeki klomenle ikiz olma ihtimali sizce nedir? Cunku benim iki cocugum var
Rabbim gonlune gore versin insBende yeni kullaniyorum sayılır hiç bebegim yok , ikiz olmasını onkadar cok istiyorum ki rabbim sağlıklı verir insllh okuduğum kadariyla düşük bi ihtimal diyorlar ama oladabilirmiş tabi
Insllh hepimizin hakkında hayrlısı olsunRabbim gonlune gore versin ins
Bi oglum bi kizim var benim.Bi tane daha istiyorum ama ikiz olursa cok zor olacak benim icin degil oglum ve kizim icin.Onlarin derslerini ihmal etmekten korkuyorum.
Selam ben araniza yeni katildimKIZLAR naptınız nasıl geçiyor günler.
Gittinmi canim dr a varmi bi gelismeAy canm sorma bende çok çaresiz kaldim gidicem böyle olmucak karnımda şişlik var çok fena ovulasyon testi aldim onunla takip ediyim diye yarın 15.gün kontrole gidicem artık
canım endokrine gittim bugun işte adetim 2 gün geçti bakalım kadın doğumada 1 hafta geçsin öyle gidicem. doktorum tatildeymiş.Gittinmi canim dr a varmi bi gelisme
Hoşgeldin canım Allahım dualarını kabul etsin olumlu düşün bekle bakalım aylardır kızlarla olumlu düşün demekten birbirimize göbeğimiz çatladı ama bu yol da sabırdan geçiyor işte. Napalım.. :)Selam ben araniza yeni katildim
Yeni klomenciyim
Bugun aldim klomeni ama kullanmak icin regliyi bekliyorum.Bekliyorum ya artik olmam
Coookkk haklisin canim sabirrr ins. Sonu mutlu olsun test yaptinmi 2 gun gecikmissin heyecanlandim simdi bakHoşgeldin canım Allahım dualarını kabul etsin olumlu düşün bekle bakalım aylardır kızlarla olumlu düşün demekten birbirimize göbeğimiz çatladı ama bu yol da sabırdan geçiyor işte. Napalım.. :)
Yok canm maalesef ya sıra yokmuş gidemedim yine :-( bu ayda adet olursam özel bi dr giditmeyi düşünüyorumGittinmi canim dr a varmi bi gelisme
genelde hepimizde oluyor bazı seyler kullanılan ilaclar ve aklımızın sürekli ords olması vücumuzu dinlememize sebep oluyor ne yazıkkiKizlar hamile olmadan gebelik belirtileri yasadiniz mi?
Hamile degilim ama psikolojik sanirim.Sizde boyle oldunuz mu
Olumlu dusunelim olumlu olsun insGünaydın kızlar doktora gittim bugun adetin 12.günü yum lara bakıldı ama cok sayıda folikül diye not düşmüş muayeneye bi morelim bozuldu sanki yaa buda olmazsa bi ay daha baska bi ilacla deneriz olmazsa aşılama demiş doktor eşime o asamalara gelmeden bebişimiz olur diyordum inş ama heralde olmıycak hayırlısı herşeyin
inş. canım güsel seyler olur bizde mutlu oluruzOlumlu dusunelim olumlu olsun ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?