Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

Gozun aydin canim hayirli olsun darisi bana ve isteyen herkese ins. Saglikla kucagina aldigin ( ilerde terlikle kovalayacagin saka saka) gunleride gorursun ins

Bende bugun regl oldum cok mutluyum klomen kullanmak icin regl yi bekliyodum

Gozun aydin canim hayirli olsun darisi bana ve isteyen herkese ins. Saglikla kucagina aldigin ( ilerde terlikle kovalayacagin saka saka) gunleride gorursun ins

Bende bugun regl oldum cok mutluyum klomen kullanmak icin regl yi bekliyodum
canım benim inanıyorum ki rabbim sanada nasip edecek ben burada isteyen herkes için yasin okudum bağışladım her birinize insallahH tez zamanda sende haberini alırsın çok sagolasin, sağlıklı olsunda tek dileğim o valla çok garip güzel bi hismis inşallah sende yaşarsın..

H
Ayirli olsunn canim darisi benim ve isteyenlerin basina

Ben iki kere yasadim canim bi oglum bi kizim var 3. Yu istiyom ben cilginlar gibi sevicem sevicem sevicem
Kalabalik bi ailem olsun istiyorum

bisebepten sen klomen kullanmismiydin doktor ikiz besiz onuz falan bisey demedi mi

Yaaaaaa coookkkk sevindim il degistirdim bi kac gun ugrayamadim buralara acar acmaz gorunce cookk cookk sevindim inan bana sanki bi cok seyimizde benzerdi yoksa yanlisni hatrliyrm banada umut oldun ins. O mutlu haberleri bende alirim dua et benim icinde sans getirir diye gebelik takvimi yapmistim bellimi olur belkide gercekten ugur getirir

canım benim inşallah seninde duaların tez zamanda kabul olur da bebiş haberini alırsın gerçekten hepiniz için duaciyim inşallah bu duyguyu yaşarsınız. Ben hala inanamiyorum ama günler geçiyor gidiyor yani inşallah uğur getirir takvim kuzum çok mutlu olurum gerçekten.

Insallah canim insallah

Selam arkadaslar
Bende 3 gundur klomen kullaniyorum.Bu ay ilk kez kulandim yanliz vucudumu asiri rahatsiz etti.Surekli bi ilac tadi geliyor bogazimdan.Asiri mide bulantisi var.sizlerdede varmiydi

Selam arkadaslar
Bende 3 gundur klomen kullaniyorum.Bu ay ilk kez kulandim yanliz vucudumu asiri rahatsiz etti.Surekli bi ilac tadi geliyor bogazimdan.Asiri mide bulantisi var.sizlerdede varmiydi
olabiliyor canım mide bulantısı adetin normale göre sancılı olması gögüste hassasiyet vs. bide arada ter basar ya bi bunalırsın öylede oluyor hormonel oldugundan

Canım çok sevindim hayırlısı olsun inşallah Allah kucağına almayı nasip etsin

Canım çok sevindim hayırlısı olsun inşallah Allah kucağına almayı nasip etsin
Ozamannnnn bir gusel haberde benden olsun 5 haftaligiz teyzeler ins. Kalp atisini falanda duyariz sorunsuz ilerleriz ins. Dua edin rabbim isteyen herkeze yasatsin bisebepten kacinci haftada duydunuz kalp atisini canim masallah ins. Saglikla ilerlesin annesiiii

Ah canım ya çok sevindim hayırlısı olsun ne güzel sıra sıra gebe haberleri bu ay ne yapmıştın ?

yaaa çok sevindim bak ben ne dedim sana olacak diye dimiiii.. Ben 6 haftalıkken duydum kalp atışını canım daha minn ak şuanda sende 6 da duyarsın en erken keseyi gördünüz mu gittin mi muayneye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…