Hanımlar dün doktora gittim doktor 2 sağda 1 solda 3 tane kaliteli yumurtam olduğunu söyledi çatlatma iğnesi vermedi bunlar gayet olgun kendisi çatlar dedi progestan verdi folic asit zaten kullanıyorum.. Ama sağ tarafımda acayip bi ağrı var hem belimde hem kasıklarımda bakalım zaman ne gösterecek farklı tedavi görenler farlı belirti yaşayanlar varsa yazabilirmi...
siz klomeni günde kaç doz kullanmıştınız?
kimse cevap yazmıyr ama yine de yazmak istiyorum bende klomeni ilk defa kullanıyorum bu gün kontrole gittim ve sadece bir tane yumurtam oluşmuş 10 mm büyümemiş( çat iğnesi yaptı ve 24 saat sonra ilişki ondan sonra birer gün arayla 4 gün ilişkiye devam dedi.ben ikiz bebek istiyordum şimdi tek yumurtayla bir tane bile olup olmayacağını bilmiyorum herkes 3-4 yumurtam oluştu diyor ben çok üzüldüm durumuma klomen kullanmadığım aylarda bile kontrole gittiğimde 2 yumurtam oluyordu bu ay klomen kullandığım halde bir tane olmuş çok üzüldüm ( tek yumurta ile bırakın ikizi bir taneyi tutturursam binlerce kere şükrler olsunama üzülüyor insan yinede baya heyecanlanmıştım klomen yüzünden
bazı kişilerde klomenden sonraki ay etkisini gösteriyor benim 3 arkadaşım klomenden bir ay sonra hamile kaldılar.. sıkma canını olur bende dun gittim doktora 3 tane olmus benim bugun çatladı yumurtam bize cumartesiye kadar çatlar demişti iğne vermedi bana ..
ayyy inşallah güzel sonuçlar alırsınız yumoşların çatır çatır çatlasın bebişler kucağına gelsinnn
ya benim cumartesi günü hissedilir şekilde sağ tarafta batma ve ağrı vardı bir saat sonra kırmızı leke geldi biraz korktum ama doktorun dediği gibi 5 günlük ilişki süresinde kesinti yapmadık sizce nedir başına gelen varmı ne zor şeymiş ya bu iş......
ne oldu senin durumun canım ne alemdesin merak ettim inş. gelmemiştir kırmızılar falan
klomen kullandığım ilk ayda oldu, zaten yumurta tembelliğim yoktu dr bebek istiyoruz deyince vermişti,2 yumurtam çatlamıştı ama tek kese gördük
benimde adetime 5-6 gün kaldı sıkı bir şekilde çalıştık bu ay.Allah hiç birimizin emeğini boşa çıkarmasın ama merak ediyor insan.Yumurta çatladı mı döllendi mi şu an nerde ne yapıyor acaba diye daha oluşmadan merak etmeye başlıyoruz yavrularımızı :) aslında bende bu ay pek umutlu değilim klomene rağmen sadece tek yumurtam oluştu bakalım yeterince büyüyüp çatladı mı ki döllensin.beklemekten ve dua etmekten başka elden bişi gelmiyor.
kızlar çok heyecanlıyım yarın adet günüm Allahım ne zormuş beklemek 3 gün daha olmazsam kan testi yaptırıcam idrar testinde pozitif çıkar dedi dr ovitrel yüzünden.dua edin benim için lütfennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?