Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

siz klomeni günde kaç doz kullanmıştınız?

siz klomeni günde kaç doz kullanmıştınız?

adetimin 5. günü başladım günde 2 doz kullandım saatini bile geçirmedim bugunde progestan kullanmaya başladım ..bugun ilk kez takip ettiğim için sanırım yumurtamın çatladığını anladım adet ağrısı gibi ağrım vardı gece sabah yumurta akı gibi bi sıvı geldi ve tabi hemen değerlendirdik :) inş olur daha bizim ilk denememiz...

bazı kişilerde klomenden sonraki ay etkisini gösteriyor benim 3 arkadaşım klomenden bir ay sonra hamile kaldılar.. sıkma canını olur bende dun gittim doktora 3 tane olmus benim bugun çatladı yumurtam bize cumartesiye kadar çatlar demişti iğne vermedi bana ..

kontrole gittim yumurtam çatlamıs inş tutmustur pek umudum yok ama reglime 6 gün kala dayanamadım test yaptım tek çizgi çıktı. erken baktıgım için olabilir mi regl döneminde tekrar bakcam. umudum olmadıgı halde heyecanlanıyorum

ayyy inşallah güzel sonuçlar alırsınız yumoşların çatır çatır çatlasın bebişler kucağına gelsinnn

dün malum gündü ve dr iğneden 24 saat sonra ilişkiye girin dediği halde eşim çalıştığı için o saatlerde birlikte olamadık tam 30 saat sonra beraber olduk ve dün gece rüyamda bana kendi adımla değilde başka bi isimle hitap ediliyordu bir tane kadın bana ''Meryemciğim'' diyordu.Bende içimden neden bana bu isimle hitap ediyor acaba diye düşünüyordm.Hayırdır inşallah.İNŞAllah doğru zamanda ilişkimiz olmuştur. her gün akıntı oluyordu en kıvamlısı dündü bu gün ne akıntı kaldı ne ağrı hiç bişey yok...ne oluyordur içeride acaba çok merak ediyrm

kızlar günaydın.. benımde klomenden 1 ay sonra tuttu.. 3. defa kullanmıştım klomeni (3-4-5-6-7-8. günler) 6 gün boyunca ve 1/2 doz da menagon iğnesi oldum.. 4 yumurtam olmuştu o ay dr. korktuğu için çatlatma iğnesi vermedi.. sonrakı ay hamiş kaldım, oğluşumu bekliyorum.. y.dışında kadınlar çoğul olması için mumkun olduğunca erken başlıyolar klomene yani adetın 2. gunu başlyanalar ve 7 gün boyunca kullananlar war.. iğnelerinde klomenın de etkısı sonrakı ayda dewam edıyor(ilk ay kadar olmasada) .. hersey gonlunuzce olsun..

ayyy inşallah güzel sonuçlar alırsınız yumoşların çatır çatır çatlasın bebişler kucağına gelsinnn

ya benim cumartesi günü hissedilir şekilde sağ tarafta batma ve ağrı vardı bir saat sonra kırmızı leke geldi biraz korktum ama doktorun dediği gibi 5 günlük ilişki süresinde kesinti yapmadık sizce nedir başına gelen varmı ne zor şeymiş ya bu iş......

ne oldu senin durumun canım ne alemdesin merak ettim inş. gelmemiştir kırmızılar falan

klomen kullandığım ilk ayda oldu, zaten yumurta tembelliğim yoktu dr bebek istiyoruz deyince vermişti,2 yumurtam çatlamıştı ama tek kese gördük

klomen kullandığım ilk ayda oldu, zaten yumurta tembelliğim yoktu dr bebek istiyoruz deyince vermişti,2 yumurtam çatlamıştı ama tek kese gördük

benim yumurtalıklarım biraz yavastı yumurtam oluşuyordu ama çatlamadan adet oluyodum bu ay 2 sağda 1 solda oldu sağ taraf çatladı bakalım sol yavastı zaten beklıyorum bu ay ilk kullandım iğne vermedi olurmu ya cok merak ediyorumm eşimede bişey diyemiyorum o olmayınca benden daha cok uzuluyo ....

benimde adetime 5-6 gün kaldı sıkı bir şekilde çalıştık bu ay.Allah hiç birimizin emeğini boşa çıkarmasın ama merak ediyor insan.Yumurta çatladı mı döllendi mi şu an nerde ne yapıyor acaba diye daha oluşmadan merak etmeye başlıyoruz yavrularımızı :) aslında bende bu ay pek umutlu değilim klomene rağmen sadece tek yumurtam oluştu bakalım yeterince büyüyüp çatladı mı ki döllensin.beklemekten ve dua etmekten başka elden bişi gelmiyor.

öyle ya ben 2 buçuk yıllık evliyim yeni çocuk istiyoruz bakalım zor bu işler burda baya sey okudum herkes uğraşıyo inş Allahım dileyip isteyen herkese versin ...

Benim klomenle 2. ayım.
İlk ay klomenin bitiminden 3 gün sonra 14 mm tek yumurtam oluştu.Ama tutmadı.
Bu ikinci ayımda klomenin bitiminde 4 gün sonra 14 mm ve 17 mm olmak üzere 2 yumurta oluştu.3 gün sonra pregnyl çatlatma iğnesi olucam.iğne öncesi ve sonrası ilişki dedi doktorum.

İğne öncesi ve sonrası olmazsa bir anlamı olmadığını belirtti.Aslında olay tamamen stresli olmakla alakalı bence..geçen ay çok ağlayıp üzüldüm.Bu ay akışına bırakıcam bakalım hayırlısı.Doktorunuza güvenin bence.Sonuçta klomen ilk 1 yumurta yaptı 2. ay 2 tane belki 3. aya kalırsam 3 olacak:)))

Allah her isteyene sağlıklı evlatlar nasip etsin

Benim klomenle 2. ayım.
İlk ay klomenin bitiminden 3 gün sonra 14 mm tek yumurtam oluştu.Ama tutmadı.
Bu ikinci ayımda klomenin bitiminde 4 gün sonra 14 mm ve 17 mm olmak üzere 2 yumurta oluştu.3 gün sonra pregnyl çatlatma iğnesi olucam.iğne öncesi ve sonrası ilişki dedi doktorum.

İğne öncesi ve sonrası olmazsa bir anlamı olmadığını belirtti.Aslında olay tamamen stresli olmakla alakalı bence..geçen ay çok ağlayıp üzüldüm.Bu ay akışına bırakıcam bakalım hayırlısı.Doktorunuza güvenin bence.Sonuçta klomen ilk 1 yumurta yaptı 2. ay 2 tane belki 3. aya kalırsam 3 olacak:)))

Allah her isteyene sağlıklı evlatlar nasip etsin

kızlar çok heyecanlıyım yarın adet günüm Allahım ne zormuş beklemek 3 gün daha olmazsam kan testi yaptırıcam idrar testinde pozitif çıkar dedi dr ovitrel yüzünden.dua edin benim için lütfennn

kızlar çok heyecanlıyım yarın adet günüm Allahım ne zormuş beklemek 3 gün daha olmazsam kan testi yaptırıcam idrar testinde pozitif çıkar dedi dr ovitrel yüzünden.dua edin benim için lütfennn

ya benim bugun çok bel ağrım var ve akıntımda çoğaldı adetime 4 gün kaldı ovitrel çatlama iğnesimi bana iğne vermedi çatlar kendisi dedi ve çatladı tuttumu diye merak ediyorum test yapcam sanırım dayanamayıp... inş senin pozitif cıkar ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…