Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

maalesef canım kist oluştu bende bu ay ara verdik
Olur insallab canım icini ferah tut.Grupta eski yorumları okuyorumm.3 5 sene öncesi o zamanlar bizim gibi konuşanlarin hep bebisleri olmuş profilerinde goruyorum.O yuzde de hiç olumsuz düşünmüyorum.Sizde düşünmeyin kızlar. Vakti zamanı var demekki daha.Hepimizin Kucağı dolar insallah

Çok ama çok sevindim Rabbim hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin Can'ım ... Ben ilk kez kullanacağım Rabbim bana ve tüm isteyen kardeşlerime sağlıklı sıhhatli hayırlı ve islam yolunda büyüyecek evlatlar nasip etsin

tabi canım mutlaka haber veririm inşallah dua et bana 10 gün kaldı regl rabbim gönlüne göre versin canım
Merhaba bişey sorabilir miyim cevaplarsanız sevınırım klomen ile hamile kaldnz sanırım belirtiler neydi nezaman test yaptnz lütfen cevaplayın

Ben ilk ay hamis kalamadim dktrm gunde 3 tane ic dedi ilk ay ve cok kasik agrim oldu regl ck gecekto ama regl oldum 2. Ay sadece 3 tane ictim toplam yani gunde 1 tane 3 gun boyunca ilk ay okadar cok belirtim vardi ki ama 2. Ay hic belirtim olamdi bi tek kustum sabah bikac kere ayni gun icinde baskada bise olmadi usittum sandim hatta sonrasindada zaten reglden bir gun once kahve akintim geldi yerlesme regl gunu test yaptim pozitif herlezin darisi basina İNŞALLAH

Çok tesekkür ederim bende bu ay klomen kullandım inşallah bana da nasip olur sağolun. Sizde inşallah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız

Reactions: grc
Mrb benim sorunum da aynı yumurta zayıflığı doktorum adetin 3. Günü gelmemi istedi bakıp ya tedavi başkatıcam yada AHM diye Bi tahlil isteyeceğim Dedi bu tahlili yaptıran varmı çünkü bu beni biraz korkuttu ilk evrede bu gereken Bi tahlil mi ?
yardımcı olursanız sevinirim

Merhaba bnde amh tahlilini yaptrdm kandan bakiyorlar yumurta rezervini en net gosteren tahlil buymus. Baktrmakta yarar var fsh cok sık inip cikiyordu rezervi amh la daha net gorduk.

Peki d
Merhaba bnde amh tahlilini yaptrdm kandan bakiyorlar yumurta rezervini en net gosteren tahlil buymus. Baktrmakta yarar var fsh cok sık inip cikiyordu rezervi amh la daha net gorduk.
Peki daha sonraki aşamalar ne oldu tahlil sonucu nasıldı şimdi gidicem doktora çok stres yaptım çocuğunuz oldu mu

Peki d

Peki daha sonraki aşamalar ne oldu tahlil sonucu nasıldı şimdi gidicem doktora çok stres yaptım çocuğunuz oldu mu
Tahlil sonucu iyiydi. Klomen tedavisne basladik ilk ay tutmadi bizde tam calisamamistik. Bu ikinci ay bekliyoruz hala sonucu 5 yumurta gelisti ama kismet bakalim tutacak mi

Tahlil sonucu iyiydi. Klomen tedavisne basladik ilk ay tutmadi bizde tam calisamamistik. Bu ikinci ay bekliyoruz hala sonucu 5 yumurta gelisti ama kismet bakalim tutacak mi
Canım birsey soracagım 5 yumurta oluşması seni korkutmuyor mu tutarsa 5iz olma ihtimali var
Acıkcası riskli olur..ben ilerde asılama yaptırabilirim dr en fazla 2 tane oluşacak sekilde dozları ayarlıyabiliyor mu merak ettim

Reactions: grc
"Derya ecem, post: 45830542, member: 749216" ][/QUOTE] mrb ben bir yıllık evliyim hiçkorunmadik oöncekkendiliğinden bi gebeliği oldu ama kimyasal gebelik ti.simdi klomen kullanıyorum birinci ay 3 yumurtm olusmustu catlatici iğnede oldum ama sonuç olumsuz bu ikinci ayim başladıve hhiç bir sorunumuz da yok .Bir şeyler söyleyin lütfen

03, member: 726929"]ya canım şimdi bende geçen akşam sol tarafıma böyle zonklar gibi oldu aynı hatta eğildim acısından. bazen adet olcakmışım gibi tatlı tatlı ağrı , bazende bazende gerilme mesela bu sabah gerilme oldu. idrar testi yaptım ama negatif normalde ben adet günümden 2 gün önce olurum yada bir bugün ayın 10 ve hala olmadm akıntım var cok az . ama acaba ilacın etkisimidir diyorum yani bilmiyorum umutlanmak istemiyorum [/QUOTE]
Evet gecikme yapiyor benimki
de 5 gun gecti umutlandim ama sonu
husran

Inan o 5 yumurtadan hic biri tutmayacak gibi geliyor negatif gordukce artik umut azaliyor hayal edemiyorum. Ilk ay gunde 1 tane ictim 1 yumurta oldu. 2. Ay gunde 2 tane ictim 5 e firladi. Bu ay regl olumca gidecegim tekrar bu sefer nekdr icecegim bilmiyorum. Ama doktor 5 yumurtya catlatma ignesi yapmafi kendilignden catlasin dedi hepsi de 21 mm civarina geldi ve catladi aslinda kaliteli ve yeteri buyuklugu ulastilar ama tutat mi bilinmez

Canım benim de geçen ay günde 1le 2yum bu ay yine gunde1le 5yum oldu bu ay iğne vermedi ilişki olmasın dedi napicam ya bu ay boş mu geçecek şimdi. ovu testi de pozitifi gördüm sabah. Bu hafta çalışıp daha da yapmicam gerisi de kendiliğinden catlasin diyorum. Sen ne yapmayı dusunuyorsun

Benim doktorum gun asiri iliski onerdi sadece igne yapmadi biz yumurtlama oncesinden baslayip yumurtlama.sonrasi birkac gune kdr devam ettrdi. 5 yumurtyla tutmayan da cok var sansimizi denedik biz bekliyoruz ama inan hicbir belirti yok.bu ay cok 5 yumurta olmasina ragmen pek umutlu degilim. Suan progestan da kullaniyorum bn gebelik olusursa tutunsun diye verdi. Ayrica tsh vr prolaktin icinde ilac aliyorum.biraz sersemletiyor bas donmesi yapiyor. Katlaniyoruz bakalim. Gecen ay adetim gecikti 3 gun fln ve lekelenmeyle basladi 3 gun kanama oldu yine bikac gun lekenmeyle son buldu. Normalde oyle olmazdm ilactan herhlde. Bu ay da 5 gun gecikmeyi fln onemsemiycem sakince beklemeye caliscm.normal takvime gore 4 nisan bat ama ben 10 nisana kdr gelmezse kan veririm diyorum. Bazi doktorlar 5 yumurta olusunca ilisikiyi yasakliyo ama bnce sans bukdr artmisken iliski olmali belki biri ikisi denk gelir. Ztn rabbim hakkimizda hayirlisi ne ise onu versin canim

Allah razı olsun canım içim rahatladı biraz bizde gün aşırı çalışıyorduk devam edelim o zaman hayırlısı Allahtan Rabbim bilir işini

cnm benimde ilk etapta 5 byumoşum oluşmuştu ama 1 i bile tutmadı 5iz olması kolay değil üstelik 2 cocuğum var ve sorunum yoktu ikiz olsun diye klomen kullandım dktr gözetimi altında ama hiç tutmadı kader kısmet günde 3 adet içmeme rağmen olmadı sonraki ay toplam 3 defa içtim öylesi,ne umutsuzca tuttu cok sükür kaç yumurtam vardı bilemiyorum ama.baktrmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…