Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

Doktor gözetimi altında olmadan mı içtin canım?recetesiz mi aldın ilacı.
Tebrik ederim bu arada sag salim kucagına alırsın inşallah bebeğini

Reactions: grc
Doktor gözetimi altında olmadan mı içtin canım?recetesiz mi aldın ilacı.
Tebrik ederim bu arada sag salim kucagına alırsın inşallah bebeğini
hayır doktor ngözetimi alrtında tabikide ilk ay dktr. gözetimi yumurtlama takibi yapıldı 5 yumos olustu 1i bile tutmadı ikinci ayda dktr 3 tane dedi günde ben toplam 3 tane içtim bigün içtim diğer gün içmedim cunku umutsuzdum yumoşlarada baktırmadım olmazsa bu ayda hiç içmem dedim ki hamileymişim cok şükür Rabbim herkeze nasip etsin

merhaba canım yenı uyeyım 2 tane dusuk yaptım 8 haftalıkken kalbı durdu bebeklerımın cok zor gunlerdı. 7 ay ustune tekrar hamıleyım doktora gıttım klomen verdı kullandım yumurtlama takıbı ıcın cagırdı gıtmedım yumurtlama hesaplamayı bılıyorum. 26 gunde 1 adet oluyorum. klomenle catlatma ıgnesı hamıle kaldım. 2 bebegımın neden dustugunu cok arastırdım trambofılı panelı gıbı testler yaptırdım hıc bısey cıkmadı antıbıyotık kan pıhtılastırma aspırını falan. suan ummu subyan ıcın nuska tasıyorum boynumda ınsallah hepımız saglıkla alırız bebıslerımızı kucagımıza :)

Canim sen klomen le ilk kullanımda mi hamile kaldin

Canim sen klomen le ilk kullanımda mi hamile kaldin
Merhaba canim ben aslinda o mesaji yanlis yazdim arastirdim silemedim. Ben doktora gittim klomen verdi cagirdi tekrar gitmedim ben klomeni kullandim igne yaptirmadan ilk ay hamile kaldim daha doktora gitmedim canim kan tahlili sonucunu bekliyorum insallah bu sefer kucagima almak nasip olur

anladım canim ben de bi kimyasal gebelik yaşadım bir yıldır evliyim dr gittim klomen ve çatlatma iğnesi verdi birinci ay olmadı bu ikinci ayım klomen bitti perşembe günü gidcm iğne vercek yine ilk kullanmamda 3 yumurtan olgunlasmis dedi sence tutar mı bu ay .senden de hamilelik haberi bekliyorum

İlk defa klomen kullandım ve hiç yumurta oluşmadı umudum kalmıyo Artk Nedn oluşmamış olabilir aynı problem sizde de oldu mu

TE="Derya ecem, post: 45924161, member: 749216"]İlk defa klomen kullandım ve hiç yumurta oluşmadı umudum kalmıyo Artk Nedn oluşmamış olabilir aynı problem sizde de oldu mu[/QUOTE]
Inan bilmiyorum normalde de yumurtlama sorunun var mıydı yoksa klomen kullaninca mi

TE="Derya ecem, post: 45924161, member: 749216"]İlk defa klomen kullandım ve hiç yumurta oluşmadı umudum kalmıyo Artk Nedn oluşmamış olabilir aynı problem sizde de oldu mu
Inan bilmiyorum normalde de yumurtlama sorunun var mıydı yoksa klomen kullaninca mi[/QUOTE]

Adetim düzensiz ilaçsız olmuyorum ve doğal olarak ovülasyonda olmuyo yumurta oluşmuyo ilaç 2 gün önce bitti acaba çok mu erken baktım 2 gün önce bitti yumurta oluşmaması doğal mı acaba yardımcı olun

Inan bilmiyorum normalde de yumurtlama sorunun var mıydı yoksa klomen kullaninca mi

Adetim düzensiz ilaçsız olmuyorum ve doğal olarak ovülasyonda olmuyo yumurta oluşmuyo ilaç 2 gün önce bitti acaba çok mu erken baktım 2 gün önce bitti yumurta oluşmaması doğal mı acaba yardıcı olun[/QUOTE]
Normal değil oluşması lazım

Normal değil oluşması lazım[/QUOTE]
Peki bunun sonucunda beni Nasıl Bi tedavi bekliyo oluşturacak başka Bi ilaç yada başka Bi yöntem

TE="Derya ecem, post: 45929623, member: 749216"]Normal değil oluşması lazım[/QUOTE]
Peki bunun sonucunda beni Nasıl Bi tedavi bekliyo oluşturacak başka Bi ilaç yada başka Bi yöntem[/QUOTE]
Klomen yerine iğne verebilir yada klomeni bi kaç ay kullanirsin.

Bnde bir aya yakin gidiorum bir hafta merional ignesi verdi ilk hafta yumurtam olusmadi bu hafta gene verdi kullaniorum ayrica catlatma ignesi de vrdi ama onu sali dan sonra kullanacax.yumurtam olusmasi icin ne ypmaliyim asilama yapacak kullanan vrmi bu igneyi.

İlk klomen kullanımında hamileyim şükürler olsun. ' yumurtam gelişmişti sadece 1 tanesi döllenmiş.

[QUOTEeron, post: 46006656, member: 711502"]İlk klomen kullanımında hamileyim şükürler olsun. ' yumurtam gelişmişti sadece 1 tanesi döllenmiş.[/QUOTE]
Canim sen catlatci iğne oldun mu

Bende birinci ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım 3 yumurtam olgunlasti ama olmadı. ikinci ay sorunlar olduğu için iğne yapamadım sadece klomen kullandım ne yapmalıyım. senin kaç yumurtan gelişmişti

benim 2 yumurtam gelişmişti ama pco isen zaten çatlamada sorun olduğu için çatlatma iğnesi vermesi gereki. Bence doktor kontrolünde yaptır.

[QUO, post: 46020206, member: 711502"]benim 2 yumurtam gelişmişti ama pco isen zaten çatlamada sorun olduğu için çatlatma iğnesi vermesi gereki. Bence doktor kontrolünde yaptır.[/QUOTE]
Yok ikimizde de bir sorun yok sadece hızlandırmak amaçlı verdi onları. Sence dr ara vermeliyim

klomende 2. ya da 3. ayda daha başarılı olunuyor diye duymuştum keşke ara vermeseydin. Bu 6 aylık bir süreç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…