Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

yaşın kaç cnm kilo boy nasıl bence devam et çünkü doktor bana klomenle tedavinin 6 ay sürdüğünü olmazsa aşılama yapacağını söylemişti ve ilk 3 ay olmazsa rahim filmi çekeriz demişti.

[QUOTEet ugurlu, post: 46020479, member: 748458"]Yok ara vermedim daha devam edim mi sence bu ikinci ayım hastaligima 8 var[/QUOTE]
Canim başını sisirdim ama belirtin oldu mu yazabilir misin ve iğne olunca ertesi gün mu ilişki oluyor

Doktor bana çatlatma iğnesinden sonra ilişki günleri belirlemişti. Sana da öyle yapar. İğneden 36 saat sonra ilki. sonra gün aşırı oluyor.

PCO YU araştırdım benim sadece iki ay önce çikolata kisti m vardı dr küçük ve zararsız olduğunu soyledi

Yardimci olurmu bilemiyorum ama bende bu ay klomen kullandim daha oncedende 1 duwuk 1 kimyasal gebeliyim var her wey yolunda hic bir problemim yok ewim de sadece biraz haraketlilik azdi iyne oldu vende sadece 3 tane klomen aldim ve sonuc olarak hamileyim wukrler olsun..zaten normalde iki yumurtam olur benim takip etmedim ama klomenle kac yumurta oldu bilemiyorum..inwAllah ikizdir burda ugrawan arkadawlara tez zamanda sevinmelerini diliyorum

Sen klomenle üçüncü ayda mi hamile kaldin

Merhaba kizlar ben 1.5 yildir ewliyim we korunmuyorum maleseff pkoluyum hic hamile kalmadim ewlendigimden beri hsg cektirdim temiz cikti cok sukurr esimde sperm testini werdi bi kac gune sonuc alacaz insallah ondada bi sorun olmaz ki zaten pko basli basina buyuk bi problem neyse fazla uzatmayayim bu ay ilaca baslatti dokturm clomid ilacim yurt disinda yasiyorum klomenin bi cesidiymis buda adetin 2. Gunu gunde bir tane kullandim ama takibe cagirmadi doktorum adetimin 21. Gununde pregestoron icin kan testi werecem pkolu olupta klomenle ilk seferde hamile kalan warmi ben 1.5 yilda cok yoruldum
We artik hayirlisiyla anne olmak istiyorum..

Son adet tarihim 9 nisan iki ay once hsg cektirdim ondan sonra adetlerim 11 gunu geciyo genelde lekelenme tarzi hsgdan sonra boyle olan warmi bide kasiklarimda adet sancisi gibi sanci we iki kasigimdada surekli atma war acaba bu yumurtlama belirtisimi yardimci olun lutfen

Nolmus bu gruba hic kimse yok hamile olanlar niye terkediyor bizi

104976, member: 5 ci olmuyor
lmus bu gruba hic kimse yok hamile olanlar niye terkediyor bizi[/QUOTE]
Aynen kimse yardimci olmuyr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…