- 25 Mart 2016
- 86
- 9
- 1
- 30
insallah bu ay olur canim Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin insallah babanada gecmis olsun iyidir umarim sorun ne peki sende pkolumusun?Ben bir yıllık evliyim hiç korunmadik en başından beri istiyorduk. evliligimin dördüncü ayında kimyasal gebelik yaşadım bu klomenle ikinci ayım birinci ay 3 yumurtam olgunlasti catlatici iğne oldum ama olmadı ikinci ay klomen aldim ama kontrol e gidcgm gün babam ameliyat oldu gidemdm hastaneye. Adetime 3 gun var bu ay olmazsa iki ay soğan kürü deneyeceğim
Sagol allah razı olsun şimdi iyi .ben pkolu değilim bir sorun yok ikimizde de[/QUOTE]E="Tnks, post: 46116739, member: 566170"]insallah bu ay olur canim Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin insallah babanada gecmis olsun iyidir umarim sorun ne peki sende pkolumusun?
Kizlar nerdesinizKizlar deneyimli olan birileri ilgilensin lutfen bu ay ilaca yeni basladim son adetim ayin 9 du karnimda surekli sislik kasiklarimda agirlik we agri oluyo iliski sirasinda hem wajinada hemde kasiklarda cok agri oldu normalmi bu yoksa kistmi oldu cok korkuyorum kist oldu diye lutfen bu durumu yasayan birileri yardim etsin
Walla ben burdayim canm ama senden benden baska cwp weren yokKizlar nerdesiniz
Normal canım 14. Gunun yumlar büyürken oluyor o ağrı bide kendini fazla dinleme. Doktor kontrolun ne zaman akıntına dikkat et çatlayacaktır belki. Klomenle 3. ayım bu ay hissetmiyorum ümitsizlikten sanırımKizlar deneyimli olan birileri ilgilensin lutfen bu ay ilaca yeni basladim son adetim ayin 9 du karnimda surekli sislik kasiklarimda agirlik we agri oluyo iliski sirasinda hem wajinada hemde kasiklarda cok agri oldu normalmi bu yoksa kistmi oldu cok korkuyorum kist oldu diye lutfen bu durumu yasayan birileri yardim etsin
Bir gun sonra yumurtladim canim simdi bata 6 gun war onu gecirmeye calisiyorumNormal canım 14. Gunun yumlar büyürken oluyor o ağrı bide kendini fazla dinleme. Doktor kontrolun ne zaman akıntına dikkat et çatlayacaktır belki. Klomenle 3. ayım bu ay hissetmiyorum ümitsizlikten sanırım
Inşallah bebeğin seninledir canım benimde 2 gün önce yumurta akıntısı geldi çalışmalara başladıkBir gun sonra yumurtladim canim simdi bata 6 gun war onu gecirmeye calisiyorum
Senin bi sorunun varmiydi canimMerhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım. Geçen ay Klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi oldum bir yumurta gelişti ama maalesef olmadıbu ay Klomen tedavisi de yapmadım kür de denemedim. Adetime 10 gün var inşallah gerek kalmaz... yine olmazsa soğan kürünü deneyeceğim..
Insallah canim Rabbim hepimize hayirlisiyla nasip etsin insallahInşallah bebeğin seninledir canım benimde 2 gün önce yumurta akıntısı geldi çalışmalara başladık
Adet düzensizliği var bende çatlama gününü hesaplayamıyorumSenin bi sorunun varmiydi canim
Canim böyle düşünüp kendini üzme. Bak seni tanımıyorum ama bu söyleyeceğim şey senin içini rahatlatsın biraz. Benim kuzenim 2 çocuk doğurdu. Üçüncüye karar verdiler. Ama olmadı. Doktora gittiler doktor ameliyat olman lazım rahminde perde mi ne var demiş tam bilmiyorum yani ikiye ayrılmış gibi bişey. Oldu ameliyat. Ama bi türlü olmadı çocuğu. Doktor olmaz artık senin çocuğun demiş. Ancak tüp bebekle. Ankaraya kadar gittiler tüp bebek merkezine. Yine olmadı. Aradan zaman geçti. Artık umudunu kaybetmiş ve de düşünmüyordu artık bebek falan. Adeti geçti hiç aklına bile gelmedi test yapmak birgün iki gün üç gün ve sonra artık test yapym dedi. Şimdi üçüncü çocuğu 1 yaşına girmek üzere :)Benim gibi yumurta rezervi azlığı olan var mı o yüzden benim gebe kalmam daha sıkıntı galiba sizlere göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?