Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

Ben bir yıllık evliyim hiç korunmadik en başından beri istiyorduk. evliligimin dördüncü ayında kimyasal gebelik yaşadım bu klomenle ikinci ayım birinci ay 3 yumurtam olgunlasti catlatici iğne oldum ama olmadı ikinci ay klomen aldim ama kontrol e gidcgm gün babam ameliyat oldu gidemdm hastaneye. Adetime 3 gun var bu ay olmazsa iki ay soğan kürü deneyeceğim

insallah bu ay olur canim Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin insallah babanada gecmis olsun iyidir umarim sorun ne peki sende pkolumusun?

E="Tnks, post: 46116739, member: 566170"]insallah bu ay olur canim Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin insallah babanada gecmis olsun iyidir umarim sorun ne peki sende pkolumusun?[/QUOTE]
Sagol allah razı olsun şimdi iyi .ben pkolu değilim bir sorun yok ikimizde de

E="Tnks, post: 46116739, member: 566170"]insallah bu ay olur canim Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin insallah babanada gecmis olsun iyidir umarim sorun ne peki sende pkolumusun?
Sagol allah razı olsun şimdi iyi .ben pkolu değilim bir sorun yok ikimizde de[/QUOTE]
Insallah en yakin zamanda hepimizin kucagi hayirlisiyla dolsun

Kizlar deneyimli olan birileri ilgilensin lutfen bu ay ilaca yeni basladim son adetim ayin 9 du karnimda surekli sislik kasiklarimda agirlik we agri oluyo iliski sirasinda hem wajinada hemde kasiklarda cok agri oldu normalmi bu yoksa kistmi oldu cok korkuyorum kist oldu diye lutfen bu durumu yasayan birileri yardim etsin

Kizlar nerdesiniz

Normal canım 14. Gunun yumlar büyürken oluyor o ağrı bide kendini fazla dinleme. Doktor kontrolun ne zaman akıntına dikkat et çatlayacaktır belki. Klomenle 3. ayım bu ay hissetmiyorum ümitsizlikten sanırım

ılk asılamam ocakta yapldı ve ttmadı. ıkncısı ıcın gtcez maysta kısmetse bakalm ara verdk ama nasıl olcak hıc umıdım yok cok uzgnm

Merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım. Geçen ay Klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi oldum bir yumurta gelişti ama maalesef olmadı bu ay Klomen tedavisi de yapmadım kür de denemedim. Adetime 10 gün var inşallah gerek kalmaz... yine olmazsa soğan kürünü deneyeceğim..

Normal canım 14. Gunun yumlar büyürken oluyor o ağrı bide kendini fazla dinleme. Doktor kontrolun ne zaman akıntına dikkat et çatlayacaktır belki. Klomenle 3. ayım bu ay hissetmiyorum ümitsizlikten sanırım
Bir gun sonra yumurtladim canim simdi bata 6 gun war onu gecirmeye calisiyorum

Bir gun sonra yumurtladim canim simdi bata 6 gun war onu gecirmeye calisiyorum
Inşallah bebeğin seninledir canım benimde 2 gün önce yumurta akıntısı geldi çalışmalara başladık

Senin bi sorunun varmiydi canim

Merhaba uzun zamandır takip ediyorum yazılanları bende 4senedir bebek olması için çabalıyorum adetimi bekliyorum dr um klomen veya femaraya başlarız dedi ama pek umudum yok açıkcası umarım hormon değerlerim normal çıkar ve olumlu sonuç alırım

merhaba arkadaşlar.bende klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kaldım.öncesin de ise herşeyi yaptırdım diyebilirim rahim filmi de dahil ama hiçbirşey çıkmadı.ilk ayımda tutmadı ikinci ayımda hamile kaldım.ve inanın hiç beklemiyordum.rabbim beklemediğin zxamanda nasip ediyor diyenlere ne zaman aklımdan çıkacak ki de beklemeyeceğim diye düşünüyordum.ama rabbim öle bir ayarlıyor ki siz anlayamıyorsunuz.rabbim isteyen herkese,sizlere nasip etsin inşallah..

Senin bi sorunun varmiydi canim
Adet düzensizliği var bende çatlama gününü hesaplayamıyorum çatladığını da anlamıyorum hiçbir belirti olmuyor. Ama iğne vurulduğum zaman vurulduğum günden adet olana kadar kasık ağrıları çektim. Tam hissettim çatlama olduğunu..

Benim gibi yumurta rezervi azlığı olan var mı o yüzden benim gebe kalmam daha sıkıntı galiba sizlere göre

Benim gibi yumurta rezervi azlığı olan var mı o yüzden benim gebe kalmam daha sıkıntı galiba sizlere göre
Canim böyle düşünüp kendini üzme. Bak seni tanımıyorum ama bu söyleyeceğim şey senin içini rahatlatsın biraz. Benim kuzenim 2 çocuk doğurdu. Üçüncüye karar verdiler. Ama olmadı. Doktora gittiler doktor ameliyat olman lazım rahminde perde mi ne var demiş tam bilmiyorum yani ikiye ayrılmış gibi bişey. Oldu ameliyat. Ama bi türlü olmadı çocuğu. Doktor olmaz artık senin çocuğun demiş. Ancak tüp bebekle. Ankaraya kadar gittiler tüp bebek merkezine. Yine olmadı. Aradan zaman geçti. Artık umudunu kaybetmiş ve de düşünmüyordu artık bebek falan. Adeti geçti hiç aklına bile gelmedi test yapmak birgün iki gün üç gün ve sonra artık test yapym dedi. Şimdi üçüncü çocuğu 1 yaşına girmek üzere :)

Yani söylemek istediğim bizim gibi ufak tefek sorunları olanlar ister istemez olumsuzluğa kapılıyor. Bende öyle ama dönüp bakıyorum yüce allahım imkansız bişeyken hiç ummadığın anda gönderiyor. Allahım bize de bu duyguyu yaşatır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…