Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

İnş canım bazen bende vakti zamanı vardır diyorum ama dr a gidip olumsuzlukları duydukça umutsuzluğa kapılıyorum bu arada kistim vardı iki aydır doğum kontrol hapı kullanıyordum adetim çok az geliyor iki aydır normal mi ilk defa doğum kontrol hapı kullandım pek bilgim yok sizin bilginiz var mı

Tabiki normal canım. Sen hap kullandığın için azalmış olabilir. Bir sebebin var. Ben hiç ilaç kullanmıyorum bir ay çok bir ay az bir ay 28 gün sürüyor bir ay 36 gün sürüyor gelmesi. Benim de tek derdim buydu doktora sordum normal dedi ama içime sinmiş değil.

Ne yapalım canım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah birgün buraya gelir bu sefer bebişlerimizle ilgili konuşuruz :) ben hep dua ediyorum inşallah birgün o duyguyu yaşarız. Bu arada kaç yıllık evlisin

İnş canım allah isteyen herkeze versin çok zor durummul 4,5 yıllık evliyim 6ay sonra istemeye başladık

Kizlar adetime 5 gun war we yumurtlamadan beri gogus agrim cok fazla uclari aciyor kasiniyor gogus yanlarim tas gibi icindeki beze buyumus iki taraftada bu klomenin belirtisi olsbilir mi acaba yoksa hamilelik belirtisimidr yasayan warmi yardimci olun lutfen catlatma ignesi kullanmadim sadece klomen

"Esra Ali, şimdi 46316945, member: 737055"]Adet düzensizliği var bende çatlama gününü hesaplayamıyorum çatladığını da anlamıyorum hiçbir belirti olmuyor. Ama iğne vurulduğum zaman vurulduğum günden adet olana kadar kasık ağrıları çektim. Tam hissettim çatlama olduğunu..[/QUOTE]
E sonuc ne sim

QUOTE="Tnks, post: 46324081, member: 566170"]Kizlar adetime 5 gun war we yumurtlamadan beri gogus agrim cok fazla uclari aciyor kasiniyor gogus yanlarim tas gibi icindeki beze buyumus iki taraftada bu klomenin belirtisi olsbilir mi acaba yoksa hamilelik belirtisimidr yasayan warmi yardimci olun lutfen catlatma ignesi kullanmadim sadece klomen[/QUOTE]
Canim moralini bozmak istemem ama benimde öyle oldu hatta 5 gün adet gecikti tam sevindim ki olumsuz. Demem o ki kendini dinleme

Canim moralini bozmak istemem ama benimde öyle oldu hatta 5 gün adet gecikti tam sevindim ki olumsuz. Demem o ki kendini dinleme[/QUOTE]
Hayirlisi olsun canm ne diyelim iste insanin onunde ne kadar olumsuz ornekte olsa umut bitmiyo bide bu ay ilaci ilk defa kullandim sanki bu ilacin uzerine hemen olacak gibi hissediyo insan nasip hayirlisi olsun Rabbim hepimize hayirlisiyla nasip etsin insallah

bnde persmbe gnu gtcem 2. asılama ıcın muayene olcm herkesn hakknda hayrlısı olsn sumubarek gnde mevlam herkesn gonlundekını hayırla nasıp etsın inşaallah.. aminnnnnnnnn

E sonuc ne sim[/QUOTE]
Maalesef olmadı

Canim bende söylemiştim normalde hiç hissetmem yumurtlama olduğu zaman ama Klomen ve çatlatma iğnesinden sonra çok aşırı kasık ağrısı çektim. Tam hissettim yumurtalama olduğunu senin de o yüzden olabilir. Bende klomen kullandığım zaman çok umutlandım bu sefer kesin olacak dedim ama yine hayal kırıklığına uğradım. Umarım sen uğramazsın.

Bata 4 gun war bugun azaldi canim gogus agrim sadece yorgunluk we uyku istegi war oda mewsimden galiba umudum kalmadi benimde bu aya hayirlisi bakalim bekleyip gorecez

klomenle 3. ayım ilk ay 3 yumurta oluştu ikinci ay 5 yumurta olmadı olmadı. Bu ay kontrole bile gitmedim ne olduysa oldu hakkımda hayırlısı

Canim bende seninle aynı durumdayım 1 yıllık evliyim bi kimyasal gebelik yaşadım ve hiç bir sorunumuz yok klomen le 3cu ayım birinci ay 3 yumurtam gelişmişti iğne oldum ama olmadı ikinci ay klomen aldim ama kontrol e gidemedim şimdi 3 ay yarın kontrole gdcm.senin kaç günün kaldı

2,5 yıl oldu evleneli 1 yıldır çocuk istiyoruz.bende klomen kullanmaya başlamadan önceki ay kimyasal gebelik yaşadım şimdi 21.günümdeyim 11 günüm kaldı muhtemel dün yada önceki gün çatladı cuma doktora görünsem mi diyorum bu ay yumurta oluşup oluşmadığını bile bilmiyorum aslında kafam çok karışık bu ayda böyle geçsin bakalım ne olacak progesteron almaya başladım bugün 10 gün kullanacağım hakkımızda hayırlısı olsun

Sorunun ne canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…