- 10 Şubat 2016
- 1.267
- 1.241
- 133
Sorun falan yok adetlerim düzensizdi 28 -30-32 oluyordu 3 aydır düzenli oluyor hormonlarım iyi eşiminde sperm testi iyi sebepsiz aslında klomeni yumurta sayısını artırıp ihtimal artsın diye verdi ama zamanla klomen rahim duvarını inceltiyor progesteron rahmi kalınlaştırıyor ve bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyor adetin 17 ya da 21.günü kanda bakıyorlar ama benim doktora ısrarla söylememe rağmen hiç bakmadı ultrasonda bakıp iyi deyip gönderdi hep. Eczacım bile çatlama iğnesinden sonra progesteron veriyorlar sana neden vermiyor diyor bana hep.Bende eczacının dediğini yaptım bu ay.. kimyasal gebelik yaşadığım için tutunamıyor mu acaba diye düşünmeye başladım ondan yani..Sorunun ne canım
4 ay önce kimyasal gebelik yaşadım adetin ikinci günü hormon testi için gitmiştim beta da istemiş hemşire 10 çıkmıştı beta hatta doktor da şaşırdı meğerse döllenmiş ama yerleşememiş kimyasal gebelik dedi. sonraki ay klomen içtim sonra eczaneden çatlatma iğnesi almaya gittiğimde eczacım progesteron niye vermemiş hatta kendin al istersen dedi ama ben doktordan habersiz birşey yapmak istemedim. Ama bu ay aldım..Progesteron düşük ilacı diye biliyorum ben yanılıyor muyum. Bu arada bende bu ay oluruna bıraktım. Diğer aylardaki kadar heyecanla beklemiyorum. Yoruldum sanırım...
hayırlısı olsun canım kaç mmdi yumlar inşallah kavuşursun meleğine. adı ne ilacın bana ovitrelle vermiştiKizlar bugün dr gittim muayene etti 2 yumurta gelişmişti catlatici iğne verdi ama bu sefer farklı bitane verdi yarın vurun cumartesi pazar ilişki olsun dedi
Belki yerleşme kanamasıdır canım doktora gitmelisin yerleşmeden sonra hemen beta yükseliyor belki erkenden öğrenirsin hem tedbir alırsın. iyi düşün iyi olsun üzülme sakınBenimde adetim çok düzensiz doktor hep normal diyor ilaç vermiyor. 29 ile 36 arasında değişiyor hep. Bende kimyasal gebelik geçirmiştim. Mesela adetime 6 gün var bugün biraz lekelenme oldu :'(
Bana da ilk ay ovitrelle vermişti şimdi chogomoimom diye birşey herhâlde yanılmıyorsamhayırlısı olsun canım kaç mmdi yumlar inşallah kavuşursun meleğine. adı ne ilacın bana ovitrelle vermişti
kanaman adete mi döndü? üzülme diyeceğim ama anlayabiliyorum elden bişey gelmiyorMaalesef :'( çok üzgünüm çok ağlıyorum yine hayal kırıklığı :'( :'(
bat ne zaman canım senin benim 14 mayısBenimde üçüncü ayım yarın catlatici iğne olcm
neden ağlıyorsun canımMaalesef :'( çok üzgünüm çok ağlıyorum yine hayal kırıklığı :'( :'(
Evet maalesefkanaman adete mi döndü? üzülme diyeceğim ama anlayabiliyorum elden bişey gelmiyor
Geçen ay kullanmıştım bu ay oluruna bıraktım ama umut işte :'(neden ağlıyorsun canımklomen mi kullanıyordun
Benimkine 16 gün var canım yarın choriomon adlı catlatici iğne vurunacam sen iğne oldun muaaynapost: 46368445 .!.:bat ne zaman canım senin benim 14 mayıs
insalallh isteyen herkes kavuşur kaç mm olduğunu söylemedi iğne olarak choriomon verdi yarın vuracmhayırlısı olsun canım kaç mmdi yumlar inşallah kavuşursun meleğine. adı ne ilacın bana ovitrelle vermişti
daha hızlı kana karışıyor göbekten yapınca. ama sorun olacağını sanmıyorum doktora sor yine de. ağrını takip et çatlarken ağrı yapıyor ovu testi alabilirsin. ben bir gün sonra ovu testinde kıpkırmızı görmüştüm o gece çatladı sanırım.Kizlar iğne oldum ama dr gobekten dedi hastanede kalcadan yaptılar küçük iğne ucu bulamadlr bununla gobekten vurunmaz canın çok acir dedi sizce sorun olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?