Burda ki eczane ye sordum yok dedi nerden bulcamdaha hızlı kana karışıyor göbekten yapınca. ama sorun olacağını sanmıyorum doktora sor yine de. ağrını takip et çatlarken ağrı yapıyor ovu testi alabilirsin. ben bir gün sonra ovu testinde kıpkırmızı görmüştüm o gece çatladı sanırım.
canım genelde 18 mm olunca yarın iğne ol diyorlar o zamana kadar 20mm oluyor zaten seninki 20mm olmuş ve hemen iğne yapmış için rahat olsun 24mm hatta 26mm bile döllenebiliyor ama 26 dan sonra kiste dönüyor döllenmiyor diyor doktorlar.iğneden sonraki gün ve peşine bir gün daha çalışın sonrası Allaha emanet.Arkadaşlar merhaba ben de bu ay ilk kez klomen kullandim pkoluyum günde 1 tane 5gun boyunc.dün doktora gittim 2cm boyutunda bir yumurta oluşmuş catlatma iğnesi yaptı ve 36 saat sonra ilişki önerdi.benm kafama takılan herkesinki mm boyutundayken catlatilmis benimki fazla mı büyümüş.
canım ben internetten getirtmiştim 50 tanesi 60 liraydı ama senin için geç olur artık eczaneden bulabilseydin keşke 5 tanesini 25e satıyorlar ama en azından ne zaman çatladığını anlardın.inşallah almana gerek kalmaz hamiş olursun bu ayBurda ki eczane ye sordum yok dedi nerden bulcam
Benim deMalesef adem oldum klomenle ilk ay olmadi isin kotu yani bu ayin 20 sine kadar doktorum yok bu ayda bosa gidecek bazen hic umudum kalmiyor
Walla benimde canm napacagimi bilmiyorum doktorumda yok ewde 5 tane klomen war icsem mi doktor yok cunku bu ay bosa gitmis olacak napacam bilmiyorumBenim depsikolojim bozuldu artık düşünmek istemiyorum ama olmuyor.
Hayır bence öyle bişey yapma. Bende muayeneye gittiğimde doktor yoktu sonra gitmedim. Zaten şimdi yurt dışındayım elimden bişey gelmiyor. Bu ay soğan kürü yapacağm.Walla benimde canm napacagimi bilmiyorum doktorumda yok ewde 5 tane klomen war icsem mi doktor yok cunku bu ay bosa gitmis olacak napacam bilmiyorum
Ama bu ay bosuna gidecek artik bos bos gecirmektn gercektn biktim bilmiyorm napacagimiHayır bence öyle bişey yapma. Bende muayeneye gittiğimde doktor yoktu sonra gitmedim. Zaten şimdi yurt dışındayım elimden bişey gelmiyor. Bu ay soğan kürü yapacağm.
Canim benim yalnız değilsin. Durumlarımız aynı.. gel bu ay soğan kürü deneyelim sonraki ay da incir kürü. Çünkü klomeni denedik olmadı. Klomen de 6 ay dan sonra kullanılamıyor. Artık aşılamaya geçiliyor 6 aydan sonra. Ben çok araştırdım soğan kürünü. Klomenden önce yapacaktım kararlıydım. Başladım 3 gün yaptım. Ama Türkiye ye gitmem gerekti ve bıraktım. Hazır gitmişken klomen kullanym dedim ama olmadı ve tekrar yurt dışına geldim. Ben derim ki önce doğal yolları deneyelim. Benim fikrim bu yani. Ve yapacağım da. Sana da tavsiye ederim. Adetimin bitmesini bekliyorum işte..Ama bu ay bosuna gidecek artik bos bos gecirmektn gercektn biktim bilmiyorm napacagimi
Çok saolun verdiğiniz bilgi için gerçekten.Allahım isteyen herkese nasip etsincanım genelde 18 mm olunca yarın iğne ol diyorlar o zamana kadar 20mm oluyor zaten seninki 20mm olmuş ve hemen iğne yapmış için rahat olsun 24mm hatta 26mm bile döllenebiliyor ama 26 dan sonra kiste dönüyor döllenmiyor diyor doktorlar.iğneden sonraki gün ve peşine bir gün daha çalışın sonrası Allaha emanet.
Canim seni anlıyorum ama sabretmekten başka caremiz yok.bende bu ay olmazsa iki at soğan kürü yapcm eğer oda olmaz sa direk tüp bebek yapcazKimseyle konuşmuyorum içimi dökemiyorum :'( eşim soruyor sürekli neyin var neden üzgünsün. Sürekli adete bağlıyorum. Bu dönemlerde hep böyle olur diyorum. Çok mu abartıyorum bilemiyorum ama artık o duyguyu bende yaşamak istiyorum :'(
İnşallah gerek kalmadan sonuç alırız artık..Canim seni anlıyorum ama sabretmekten başka caremiz yok.bende bu ay olmazsa iki at soğan kürü yapcm eğer oda olmaz sa direk tüp bebek yapcaz
Ben onuda yaptim canim 3 ay duzenli olarak sogan kuru beraberinde hayit tohumu suyu 15 gun ictim sonraki ay yine sogan kuru hayit ictim adetlerim duzene girdi ama olmadi incir kurunu denemedim aslinda ben tamamn biktim korunmak istiyorum artik ama esim kabul etmiyo cunku heray bu stersle daha da kotu oluyorumCanim benim yalnız değilsin. Durumlarımız aynı.. gel bu ay soğan kürü deneyelim sonraki ay da incir kürü. Çünkü klomeni denedik olmadı. Klomen de 6 ay dan sonra kullanılamıyor. Artık aşılamaya geçiliyor 6 aydan sonra. Ben çok araştırdım soğan kürünü. Klomenden önce yapacaktım kararlıydım. Başladım 3 gün yaptım. Ama Türkiye ye gitmem gerekti ve bıraktım. Hazır gitmişken klomen kullanym dedim ama olmadı ve tekrar yurt dışına geldim. Ben derim ki önce doğal yolları deneyelim. Benim fikrim bu yani. Ve yapacağım da. Sana da tavsiye ederim. Adetimin bitmesini bekliyorum işte..
Insallah canım ya bıktım artıkİnşallah gerek kalmadan sonuç alırız artık..
Onları da mı yaptın canım : / of bende bilmiyorum. Sadece biz değil eşlerimizde üzülüyor bizimle stres oluyorlarBen onuda yaptim canim 3 ay duzenli olarak sogan kuru beraberinde hayit tohumu suyu 15 gun ictim sonraki ay yine sogan kuru hayit ictim adetlerim duzene girdi ama olmadi incir kurunu denemedim aslinda ben tamamn biktim korunmak istiyorum artik ama esim kabul etmiyo cunku heray bu stersle daha da kotu oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?