Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

Kızlar bu arada benim epilepsi hastalığım var. 2 yıldır ilaç kullanıyorum. Doktor gebe kalmak istediğinde gel folik asit kullanaman lazım ilaç bebeğe zarar vermesin diye dedi ve 1 yıldır da folik asit kullanıyorum çünkü ilk evlendiğimden beri korunmadık ve bebek istiyorduk. Ve bildiğim kadarıyla bu folik asitin gebe kalmadan 3 ay önce kullanılmaya başlanması lazımmış. Ama ben 1 yıldır kullanıyorum acaba bi zararı var mıdır :/

[QUOT, post: 46408182, member: 737055"]Kızlar bu arada benim epilepsi hastalığım var. 2 yıldır ilaç kullanıyorum. Doktor gebe kalmak istediğinde gel folik asit kullanaman lazım ilaç bebeğe zarar vermesin diye dedi ve 1 yıldır da folik asit kullanıyorum çünkü ilk evlendiğimden beri korunmadık ve bebek istiyorduk. Ve bildiğim kadarıyla bu folik asitin gebe kalmadan 3 ay önce kullanılmaya başlanması lazımmış. Ama ben 1 yıldır kullanıyorum acaba bi zararı var mıdır :/[/QUOTE]
Yok canim zararı olmaz çünkü daha gebe değilsin hamile kaldığında 3 ayda zaten dr söylüyor folik asit i bırak diye. Ve bende kullanıyorum bayadir

Onları da mı yaptın canım : / of bende bilmiyorum. Sadece biz değil eşlerimizde üzülüyor bizimle stres oluyorlar
Aynen oyle guc kalmiyor artik onlardada onun israriyla ewdeki klomenleri iciyorum bakalim artik nolursa doktor kontrolunde bile olsa 21. Gun kan testi yapiyor gerci gecen ay yapti daha onun sonucunu bile ogrenemedim isimiz cok zor Rabbim hepimizin yardimcisi olsun

Amin bitanem amin. Burda sizlerle konuştuğum için rahatlıyorum biraz. Çünkü normalde kimseyle paylaşmam bunları. Ama insan içini açtıkça rahatlıyor.

Amin bitanem amin. Burda sizlerle konuştuğum için rahatlıyorum biraz. Çünkü normalde kimseyle paylaşmam bunları. Ama insan içini açtıkça rahatlıyor.
Hepimiz oyleyiz canim emin ol bu oyle birsey ki insan kimseyle kendi ailesiyle bile paylasamiyor..
Rahmetlik buyukbabam derdi cocuktum anlamazdim "yokluk kotudur ama ewlat yoklugu en kotusudur" diye yasayip anlamam lazimmis demekki yinede Elhamdulillah Rabbimden gelene daha beteriyle sinamasin kimsenin emeklerini bosa cikarmasin bizimkinide cikarmasin insallah

İnşallah amin

Merhabalarr ben yeniyim burda..
doktorum klomen verdi adetimin 3.gūnū almaya başladım toplam bes gun alcakmisim..sonrasinda bir ay sonra cağırdı..
kontrol etmiycek yunurta oluşuyormu diye..
klomenle hamile kalanlar yazsın lūtfen..

Valla ben hamile kalmadım ama ilaçlar bittikten sonra gel dedi çatlatma iğnesi için. Hem muayene etti çatlamış mı diye hem iğneyi yazdı. Kimisi kendiliğinden çatlar diyomuş iğne yazmıyomuş. Ama eger çatlamazsa kiste dönüşüyormuş. Bence riske atmamalıydı. Neyse iğne olmazsa bol bol incir havuç ye bal tarçın falan.

İyi akşamlar arkadaşlar benim çatlatma iğnesinden sonra 12.günüm bugün.dayanamadım dün test yaptım negatif çıktı.adetime 5 gün var ama çok merak ettim.inşallah pozitife döner.Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır okuyordum forumdakileri ama aranıza yeni katıldım. Ben de bu ay ilk defa klomen ve çatlatma iğnesi denedim. Ayın 16 sinda yani 3 gun once oldum igneyi. Çok korkuyorum bu ay da olmazsa diye. Hiç böyle hayal etmemistim. Bir gün adetim gecikicek ve ben de kocama aileme güzel haberleri vericektim. Şimdiyse 8 aydır hayal kırıklığına ugruyorum. Okuduğum kadariyla da ilkinde tutan daha az sanırım

Can'ım idrarda çıkması için çok erken ben 12 ve 13. Günlerde dayanamadım kendim yaptım negatifti baktım moralim bozuluyor gidip kan testi yaptırdım ve pozitifi gördüm, yani 14. Gün öğrendim çok şükür. Darısı tüm isteyenlere inşallah.

Can'ım öyle düşünme pozitif ol ben de yaklaşık bir yıl uğraştım ve tam anlamıyla tedaviyi nisan ayında gördüm o yüzden çok inançlıydım ve olacak bu ay inanıyorum deyip durdum kendime ve pozitifi gördüm :) yani ilk denemede çatlatma iğnesinden sonra 14. Gün kan ver bekleme bence benim çıkmıştı hemen.

Allah sağlikli bir şekilde kucağına almayi nasip etsin canım. Senin gibi arkadaşlar umut oluyor bana. Hayirlisiyla bizler de o güzel haberi alırız inşallah. Kimseyle paylasamiyorum. İçime atıp atıp duruyorum. Öyle olunca da başlıyor umutsuzluk işte.

Merhabalar bende dün catlatma iğnesi oldum.yumurtam 17 mm dedi doktor.simdi böyle kasiklarim da çift taraflı ağrı var özellikle yumurtanın olduğu sol kasık ta.arada midemde ağzıma geliyor sanki.goguslerim sis ve acıyor ve dün gece sutlu tatlılar gördüm rüyamda inş olur hepimizin de.

Çok saolun cevabınız için.ben bir şey daha sormak istiyorum dün ilişki sırasında sol tarafta bi baskı hissettim acaba bu neden olabilir.siz böyle birşey yaşamışmıydınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…