Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

Amin Can'ım çok teşekkür ederim, ben de öyleyim aslında buradaki herkes hemen hemen aynı durumda işte o yüzden buradayız ya zaten. Canın sıkıldıkça merak ettikçe yaz, yorumları oku sor. Uzaktan da olsa destek çok önemli. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Canım inşallah hayırlı sonuçlar alırsın. Ama bu belirtiler için çok erken psikolojini herşeye hazırla, çatlatma iğnesinden sonra kasıklardaki batmalar çok normal olması gerekiyor zaten. Benim belirtilerim kasık batması, bel ağrısı ve fazla üşüme vardı. Bazı arkadaşlarda göğüslerde dolgunluk da olmuş ama bende olmadı. Şimdi ben 1,5 aylık hamileyim göğüslerim yeni yeni ağrımaya başladı ve aş erme gibi yemek istemiyorum tam tersi iştahsızlık var ve mide bulantılarım bile yeni yeni başlıyor o da şiddetli bile değil hemen geçiyor. Sana da fikir olsun diye paylaşayım dedim. Rabbim yardımcın olsun, inşallah hamilelik haberlerini de alırız.

Çok saolun cevabınız için.ben bir şey daha sormak istiyorum dün ilişki sırasında sol tarafta bi baskı hissettim acaba bu neden olabilir.siz böyle birşey yaşamışmıydınız
Evet canım gelişen yumurtanın çatladığının habercisi büyük ihtimalle, inşallah döllenme olmuştur da gelişiyordur artık. Benim de kasıklarımda çok batma olmuştu Zaman Zaman hala da oluyor yani, her batma anında yüzümde tebessüm oluşuyordu inanıyordum pozitif ol sen de pozitifi görmemizin tek yolu bu bence.

Merhaba kizlar klomenle ikinci ayim gecen ay ovu testindede gordugum gibi yumurtlamisim bugun doktorumla randewum wardi ama olmadi bu ay yine ilaci kullandim ama ovu testi yapmadim hicbir belirti yasamiyorum gecen aydaki gibi ne kasik agrisi ne sanci ilaca alisiyomu acaba wucud?? Doktorum ilacin dozunu yukseltmedi 4 aylik ilac daha werdi olmazsa 4 ay sonra gel dedi iyice umutlarim gitti caresiz 4 ay daha bosu bosuna ilac kullanacam

Kesinlikle haklısın uzaktan da olsa destek önemli. Zaten o yüzden buraya yazmak, benim gibi beklemede olanlarla veya Allah'ın izniyle bebeğine kavusacaklarla konuşmak kendimi iyi hissettirdi.

Kızlar bir de merak ettim sizde de oldu mu? Pzt öğlen çatlatma iğnesi oldum ve o gün kaşık ağrıları oldu çok. Salı hiç bir şeyim yoktu. Çarşamba günü yine kaşık ağrım oldu. Bugün yani perşembe sabah yine kaşık ağrısı oldu. Ilk gun anliyorum ama diger gunler de normal mi acaba?

Gerçekten içimi çok çok ferahlattınız.Allah razı olsun.inşallah siz ve bizim gibi sabırsızlıkla bekleyenler bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız

C

Niye boşu boşuna ki anlamadım. Ayrıca mutlaka kontrole gitmelisin her ay. Yumurta kiste dönüşmesin diye

Şu kadarını söylym ben. Klomen ve çatlatma iğnesi vurulduğum ay çektiğim kasık ağrısından dedim ki benim yumurtalarım bugüne kadar hiç çatlamamış o zaman. Hemde adet olup bitirene kadar çektim.

Niye boşu boşuna ki anlamadım. Ayrıca mutlaka kontrole gitmelisin her ay. Yumurta kiste dönüşmesin diye
Canm doktor gelmeyeceksin dedi bende dedim sorun olmazmi olmaz dedi gecen ay ilk defa kullandigimda kan testiyle bakti yumrtlamissin dedi ilac fayda etmis ne ilacin dozunu yukseltti nede baska bisey yapti 4 aylik recete yazdi olmazsa gel dedi bende iste bu yuzden bosu bosuna gececk diyorum kontrol olmayacak ya kist olusursa ya ilac yumrtlari gelistirmezse ki gecen ayda yumurtlamisim olmadi bu ay ilaci kullandim gecen ayki hicbir etkiyi yasamadim bence bu ay ilacin dozu yeterli gelmedi o yuzden umutsuzum sirf yapmis olmak icin icecem ilaci 4 ay boyunca

Bence hiç öyle düşünme nerden bilebilirsin ki ? Hep olumlu düşün güzel düşün güzel olsun. İnşallah da olacak bu ay olmasa da birgün mutlaka olacak. Sabretmemiz lazım. Çok zor biliyorum. Bende sabredemiyorum ama elimizden başka bişey gelmiyor. Hep güzel düşünelim canım benim

Bende bişey sormak istiyorum. Yapanlar tecrübelerini paylaşırsa sevinirim. Benim soğan kürü 2 gün sonra 15 gün olacak. Adetime yaklaşık 10 gün var. Ben 21 gün yapacaktım. Ama eğer gebelik oluşursa zarar verir diye korkuyorum. Biraz araştırdım. Sizce napayım 15 gün yeterli mi yoksa devam mı edym. Gebelik oluşmaya da bilir yani. Yapmışken tam mı yapayım yoksa 15 gün de yeterli mi. Off bilmiyorum yapanlar bi el atsın fikir versin..

Canim 15 gun yeterli fazlası zararlı hem rahim duvarını inceltir ve bebek tutunamz
Öyle mi dersin. Aslında bugün son soğanı kullandım. Bugünden mi bıraksam diye düşündüm şimdi de. Eğer bebek varsa diye düşünüyorum. 2 gün kaldı yarın ve öbür gün on beşinci gün..

Bnde bu ayın 4.nde catlatma iğnesi oldum ve iğnenin 11.günü test yaptım hafif belliydi 13.gün tekrar yaptım birazdaha koyulamisti 15.gün iyice koyulamismisti şuan 22.cu gün sizce kesin hamilelik varmıdır adet olmadım kan testi de yaptrmadim haftaya perşembe doktora gitcem

"Esra Ali, post: 46649598, member: 737055"]Öyle mi dersin. Aslında bugün son soğanı kullandım. Bugünden mi bıraksam diye düşündüm şimdi de. Eğer bebek varsa diye düşünüyorum. 2 gün kaldı yarın ve öbür gün on beşinci gün..[/QUOTE]
15 gunu tamamladı derm

klomeni kullandiktan sonra catlatma ignesi vuruldunmu...

ArkadasLar Klomen kullanipta igne Kullanmayam varmi. .. Ben Klomen kullanaIm diyorum..Bu igne ilaki sartmi Doktora gitmekms sartmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…