- 23 Nisan 2016
- 149
- 176
- 23
- 37
Amin Can'ım çok teşekkür ederim, ben de öyleyim aslında buradaki herkes hemen hemen aynı durumda işte o yüzden buradayız ya zaten. Canın sıkıldıkça merak ettikçe yaz, yorumları oku sor. Uzaktan da olsa destek çok önemli. Allah hepimizin yardımcısı olsun.Allah sağlikli bir şekilde kucağına almayi nasip etsin canım. Senin gibi arkadaşlar umut oluyor bana. Hayirlisiyla bizler de o güzel haberi alırız inşallah. Kimseyle paylasamiyorum. İçime atıp atıp duruyorum. Öyle olunca da başlıyor umutsuzluk işte.
Canım inşallah hayırlı sonuçlar alırsın. Ama bu belirtiler için çok erken psikolojini herşeye hazırla, çatlatma iğnesinden sonra kasıklardaki batmalar çok normal olması gerekiyor zaten. Benim belirtilerim kasık batması, bel ağrısı ve fazla üşüme vardı. Bazı arkadaşlarda göğüslerde dolgunluk da olmuş ama bende olmadı. Şimdi ben 1,5 aylık hamileyim göğüslerim yeni yeni ağrımaya başladı ve aş erme gibi yemek istemiyorum tam tersi iştahsızlık var ve mide bulantılarım bile yeni yeni başlıyor o da şiddetli bile değil hemen geçiyor. Sana da fikir olsun diye paylaşayım dedim. Rabbim yardımcın olsun, inşallah hamilelik haberlerini de alırız.Merhabalar bende dün catlatma iğnesi oldum.yumurtam 17 mm dedi doktor.simdi böyle kasiklarim da çift taraflı ağrı var özellikle yumurtanın olduğu sol kasık ta.arada midemde ağzıma geliyor sanki.goguslerim sis ve acıyor ve dün gece sutlu tatlılar gördüm rüyamda inş olur hepimizin de.
Evet canım gelişen yumurtanın çatladığının habercisi büyük ihtimalle, inşallah döllenme olmuştur da gelişiyordur artık. Benim de kasıklarımda çok batma olmuştu Zaman Zaman hala da oluyor yani, her batma anında yüzümde tebessüm oluşuyordu inanıyordum pozitif ol sen de pozitifi görmemizin tek yolu bu bence.Çok saolun cevabınız için.ben bir şey daha sormak istiyorum dün ilişki sırasında sol tarafta bi baskı hissettim acaba bu neden olabilir.siz böyle birşey yaşamışmıydınız
Kesinlikle haklısın uzaktan da olsa destek önemli. Zaten o yüzden buraya yazmak, benim gibi beklemede olanlarla veya Allah'ın izniyle bebeğine kavusacaklarla konuşmak kendimi iyi hissettirdi.Amin Can'ım çok teşekkür ederim, ben de öyleyim aslında buradaki herkes hemen hemen aynı durumda işte o yüzden buradayız ya zaten. Canın sıkıldıkça merak ettikçe yaz, yorumları oku sor. Uzaktan da olsa destek çok önemli. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Gerçekten içimi çok çok ferahlattınız.Allah razı olsun.inşallah siz ve bizim gibi sabırsızlıkla bekleyenler bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırızEvet canım gelişen yumurtanın çatladığının habercisi büyük ihtimalle, inşallah döllenme olmuştur da gelişiyordur artık. Benim de kasıklarımda çok batma olmuştu Zaman Zaman hala da oluyor yani, her batma anında yüzümde tebessüm oluşuyordu inanıyordum pozitif ol sen de pozitifi görmemizin tek yolu bu bence.
Aminn insallhkizlarr.biz 6 aydir istiyodk olmyoduu.bende uzuluyodm doktoragttm ama yumurtaliklarm faln gayt iyi durumdaydi buna ragmn klomen verdi.sabh bir aksm bir seklnde bes gun kullandm.dger ay hamile oldgmu ogtendm.ilk ikiz sonra ucuz dedi doktor.tabi sasknliktan napicagmi bilemedm.cnku doktorda bnu bklemyoduu oda cok sasrdi.allhm istynce hersy oluyoo kizlar.sakin umudunzu kaybtmyn.allhm her istyne nasip etsn.[/QUOTEcanım çatlatma iğnesi olmuşmuydun sen bende ikiz üçüz istiyorum
Canım oldu mu ikizin senin merak ettinCok tesekkur ederim canim saol
Yok canım tek oldu:) klomeni kimseye tavsiye etmiyorum ama.kist yapıyor ve sıkıntı oluyor.en güzeli doğal yolla olması sanirimCanım oldu mu ikizin senin merak ettin
Niye boşu boşuna ki anlamadım. Ayrıca mutlaka kontrole gitmelisin her ay. Yumurta kiste dönüşmesin diyeMerhaba kizlar klomenle ikinci ayim gecen ay ovu testindede gordugum gibi yumurtlamisim bugun doktorumla randewum wardi ama olmadi bu ay yine ilaci kullandim ama ovu testi yapmadim hicbir belirti yasamiyorum gecen aydaki gibi ne kasik agrisi ne sanci ilaca alisiyomu acaba wucud?? Doktorum ilacin dozunu yukseltmedi 4 aylik ilac daha werdi olmazsa 4 ay sonra gel dedi iyice umutlarim gitti caresiz 4 ay daha bosu bosuna ilac kullanacam
Şu kadarını söylym ben. Klomen ve çatlatma iğnesi vurulduğum ay çektiğim kasık ağrısından dedim ki benim yumurtalarım bugüne kadar hiç çatlamamış o zaman. Hemde adet olup bitirene kadar çektim.Kızlar bir de merak ettim sizde de oldu mu? Pzt öğlen çatlatma iğnesi oldum ve o gün kaşık ağrıları oldu çok. Salı hiç bir şeyim yoktu. Çarşamba günü yine kaşık ağrım oldu. Bugün yani perşembe sabah yine kaşık ağrısı oldu. Ilk gun anliyorum ama diger gunler de normal mi acaba?
Canm doktor gelmeyeceksin dedi bende dedim sorun olmazmi olmaz dedi gecen ay ilk defa kullandigimda kan testiyle bakti yumrtlamissin dedi ilac fayda etmis ne ilacin dozunu yukseltti nede baska bisey yapti 4 aylik recete yazdi olmazsa gel dedi bende iste bu yuzden bosu bosuna gececk diyorum kontrol olmayacak ya kist olusursa ya ilac yumrtlari gelistirmezse ki gecen ayda yumurtlamisim olmadi bu ay ilaci kullandim gecen ayki hicbir etkiyi yasamadim bence bu ay ilacin dozu yeterli gelmedi o yuzden umutsuzum sirf yapmis olmak icin icecem ilaci 4 ay boyuncaNiye boşu boşuna ki anlamadım. Ayrıca mutlaka kontrole gitmelisin her ay. Yumurta kiste dönüşmesin diye
Bence hiç öyle düşünme nerden bilebilirsin ki ? Hep olumlu düşün güzel düşün güzel olsun. İnşallah da olacak bu ay olmasa da birgün mutlaka olacak. Sabretmemiz lazım. Çok zor biliyorum. Bende sabredemiyorum ama elimizden başka bişey gelmiyor. Hep güzel düşünelim canım benimCanm doktor gelmeyeceksin dedi bende dedim sorun olmazmi olmaz dedi gecen ay ilk defa kullandigimda kan testiyle bakti yumrtlamissin dedi ilac fayda etmis ne ilacin dozunu yukseltti nede baska bisey yapti 4 aylik recete yazdi olmazsa gel dedi bende iste bu yuzden bosu bosuna gececk diyorum kontrol olmayacak ya kist olusursa ya ilac yumrtlari gelistirmezse ki gecen ayda yumurtlamisim olmadi bu ay ilaci kullandim gecen ayki hicbir etkiyi yasamadim bence bu ay ilacin dozu yeterli gelmedi o yuzden umutsuzum sirf yapmis olmak icin icecem ilaci 4 ay boyunca
Öyle mi dersin. Aslında bugün son soğanı kullandım. Bugünden mi bıraksam diye düşündüm şimdi de. Eğer bebek varsa diye düşünüyorum. 2 gün kaldı yarın ve öbür gün on beşinci gün..Canim 15 gun yeterli fazlası zararlı hem rahim duvarını inceltir ve bebek tutunamz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?