Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

Insallah canim Rabbim hicbirimizin emeklerini bosa cikarmasin adetime 10 gun war adet sancim war ozellikle sag kasigimda batma we cok fazla beyaz boyle sut kesigi gibi akintim war neden acaba bu ovu testi yapmadim acaba yenimi yumurtluyorum?

Zaten I.saracoglu 15 gun kullanin diyor canim gecirme 15 gunu hamile kaldiysan Allah korusun zarari olur we bu tur kurlerin gununu asmak hamile olmasan bile iyi degil daha fazla kullanma bu ay

Insallah canim Rabbim hicbirimizin emeklerini bosa cikarmasin adetime 10 gun war adet sancim war ozellikle sag kasigimda batma we cok fazla beyaz boyle sut kesigi gibi akintim war neden acaba bu ovu testi yapmadim acaba yenimi yumurtluyorum?
Pardon canim sol kasigimda batma war yanlis yazmisim bilgin warmi bu konuda

Pardon canim sol kasigimda batma war yanlis yazmisim bilgin warmi bu konuda
Ben klomen kullandığım ay sol taraftaki yumurta çatlamıştı ama kasık ağrılarım iki tarafta da oluyordu. Hemde nasıl bir ağrı. Yumurtlama gününden adet olana kadar üstelik. Demiştim ki ben bugüne kadar ilk kez yumurtladım sanırım. Ve akıntı oldu hep. Bunlar iyiye işaret yani. Doktorum da böyle söyledi. Sevinmen lazım canım. Ben seviniyordum şahsen :) her bi batmada eşime insan acı çektiği için sevinir mi diyordum :) takılma sağ sol olmasına. Belki o taraftaki yumurtalar daha yoğun. Herkeste değişebilir.

klomeni kullandiktan sonra catlatma ignesi vuruldunmu...

ArkadasLar Klomen kullanipta igne Kullanmayam varmi. .. Ben Klomen kullanaIm diyorum..Bu igne ilaki sartmi Doktora gitmekms sartmi
Tabiki şart. Kendi kendine asla kullanma. Kiste dönebilir. Doktorun ilacı kullandıktan sonra yumların yeterince büyüyüp büyümediğine bakıp ona göre iğneyi veriyor. Eğer büyür de çatlamazsa Kiste döner. Ama bazı doktorlar iğne vermiyormuş onun sebebini bilmiyorum. Seni iyice çözmüş olması ve kendi kendine çatlayacağını bilmesi lazım. Ben doktorumu değiştirdim ve bana iğne yazmıştı. Şansa bırakmadı yani.

İğneden 14 gün geçmesi idrar testi için yeterli bir zaman. Bu kadar test yanılıyor olamaz :) Tebrikler canım hamilesin tabiki :)

15 gunu tamamladı derm[/QUOTE]

Canim ya dediğim gibi 13. gün soğanım bitti sabah uyandığımda yoktu yani soğan. Mecbur yapmadım. Sonra bebeğe zararlı olabilir diye düşündüm almadım soğan. Kötü mü yaptım ki

Ama adetime 9 gun kaldi yenimi yumurtlamis oluyorm ben bide yumurtlama akintisi deil bu sut renginde beyaz su gibi adet olurken nasil kan geliyosa buda oyle bide sancim olunca korktum ters giden biseyler mi war diye

Ama adetime 9 gun kaldi yenimi yumurtlamis oluyorm ben bide yumurtlama akintisi deil bu sut renginde beyaz su gibi adet olurken nasil kan geliyosa buda oyle bide sancim olunca korktum ters giden biseyler mi war diye
Canim bendeki akıntı da her zaman nasıl adet olursam öyleymiş gibi. Normal korkmana gerek yok. Ben hep gittim doktora bunun için normal dedi. Senin ilk kez diye tedirginsin sanırım. Ama dediğim gibi ilaçtan vücudunda değişiklik olacak tabiki. Bunlar kötü değişimler değil. Yumurtlama olmuş geçmiş de olsa olabilir bu akıntı ki kendin diyosun yumurtlama akıntısı değil.

Bende bazen tekrar eden mantar oldugu icin biraz tedirgin oldum canm sagol ilgilendigin icin insallah iyi biseyler oldugu icin oluyordur

Bende bazen tekrar eden mantar oldugu icin biraz tedirgin oldum canm sagol ilgilendigin icin insallah iyi biseyler oldugu icin oluyordur
Ne demek canım :) her zaman destek olalım birbirimize :) inşallah dediğin gibi iyi şeyler olur :)

Iyi aksamlar herkese araniza yeni katildim.. benim 5 yasinda oglum var 1 senedir ikinci cocuk istiyoruz fakat olmadi dr. Bu ay klomene sonrada catlatma ignesi yapti bir yumurta iyi olusmus dedi igneyi vurdurali 4 gün oldu bakalim hamile kalabilcekmiyim ins. Mucdeli haberi veririm.. Rabbim evlat isteyen herkese nasip etsin ins.

Merhaba kızlar hikayem çok uzun olduğu için yazmak istemedim ama 7 hamilelik geçirdim hamile olunca çok afedersiniz ama vajinanızı orta parmağınızla kontrol edin adetinize 1 hafta kala eyerki parmağınıza birşey değiyorsa hamile değilsiniz ama değmiyorsa inşallah ki hamilesiniz ayrıca yumurta çatlamadan önce ilişkiye girin çocuk için değil kendiniz ve eşiniz için yapın bunu yani böyle düşünün dr gün aşırı diyorya aslında onlar ihtimaller üzerine söyler eyerki yapabiliyorsanız adetiniz bittikten 3 gün sonra hergün özellikle sabah yataktan kalkmadan önce en iyisi yumurtanız küçükse eyerki çatladığı zaman az akıntı olur ve bunu çok fazla hissedemezsiniz birde en iyisi her akşam boş geçmeyin benim Son şansım artık hem dr hemde eşim çevrem çok üstüme geliyor kordonlarını bağlat diye ama sanki bağlatırsam kadın olmuyacakmışım gibi oluyor şuanda bende dr zorla klomen aldım çoğul gebelik için hiçbir sorun yok ikimizdede yaptığım gibi hamile kalabiliyorum çok şükür ama bu defa işimi biraz şansa bırakmıcam inşallah yumurtalarımı kontrol ettirip hergün ilişki bu ay herif yandı sizi her zaman takip edicem inşallah güzel haberler verirsiniz

Maşallah 7 hamilelik mi. Peki kaç tanesi tutunabildi yani kaç çocuğunuz var ve niye tüpleri bağlatacaksınız ki

merhaba arkadaşlar. 34 yaşındayım.1 yıllık evliyim. hiç korunmadık bu sürede. 7 ay önce kimyasal gebelik yaşadım. eşimin sperm değerleri normal fakat hamile kalamadım bu süreçte. dün reglimin 2.günüydü dr hormon testi yaptı hepsi normal çıktı. ultrason ile de baktı ve bana klomen ile glukofen verdi. sonuç olarak glukofeni hamile kalana kadar kullanmamı klomeni de pazartesi başlamamı 5 gün sonrasında da kontrole gelmemi söyleyerek gönderdi beni. şimdi asıl sorum şu : benim yumurtalarım mı gelişmiyor ki bana bu klomeni verdi sizce ? kafam karıştı biraz. gerçi benim hiç umudum yok nedense. bu 1 yıldır her ay ovulasyon testleri ile doğru zamanda ilişkiye girmiş olsakta hamile kalamadım malum. anne olmak mucize. bu mucizeye sahip olanlar ve aday olanlar çoookkk şanslı. Rabbim benim gibi anne olmak isteyenlere hayırlı evlat nasip etsin inşallah. hamile olanlara da sağlıklı hamilelik nasip etsin inşallah.

Sorunu şöyle cevaplayım canım. Hayır. Sadece yumurtaları gelişmeyenlere verilmiyor klomen. Ben daha önce yumurta takibi yapmadım. Gelişip gelişmediğini tam olarak bilmiyorum. Ama bende kullandım. Ama maalesef o ay tutmadı. Bu ay soğan kürü yapıyorum adetim gecikti. Eğer klomen bu ay etki göstermezse soğan kürü yap derim. Bu konuyla ilgili bir topic var oraya yönlendiririm seni canım. Maksat yapanlarla konuşmak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…