- 10 Şubat 2016
- 1.267
- 1.241
- 133
Tm canımTamam çok sevinirim
klomenın bu tarz bı yan etkısı yok tamamen psıkolojıkdır o merak etme..merhaba pko hastasiyim bugun dr klomen adinda bir ilac verdi yumurtaliklarin calismasi icin ancak daha ilk gun olmasina ragmen asiri derecede sinir ve istahsizlik oldu bende sizdede bu tarz yan etkiler oldumu acaba
Evet cnm çok normal çünkü yumurtalıkların seri çalışıyor.hic merak etme bende şuan kullanıyorum.
Merhaba kızlar geçtiğimiz ay klomen + iğne tedavisi gördüm ancak tutmadı regl oldum Dr gittiğimde bana kist oluştuğunu bu ay pas gecelim diğer ay devam edelim dedi.simdi sormak istediğim birşey var bunay gebe kalma şansım yok mu ??cok yorgun hissediyorum kendimi rabbim bu mübarek gunde dualarımızı kabul etsin amin.[/QUOTE
klomen kullanmayı bıraktıktan sonrakı ay hala etkısının devam ettıgını okumustum. yanı bu ayı da degerlendır bence. bebek ıcın ugrasmak gercekten cok yıpratıcı bı de negatıflerı gorunce..
ben ılk bebegım ıcın yaklasık 3 yıl ugrastım sonunda tup bebek yaptırdım ve sukurler olsun kı ılk denemede oglusuma kavustum. ben tup bebekten pnce ama onlarca defa yumurta takıbı yaptırmıstım. hep olumsuz sonuclanınca umıdım olmadan yaptırdım tup bebegı. yanı ne stresım oldu o donemde ne heyecan cok sakındım. transferımın ardından 9. gunu sehırler arası yolculujlar yaptım ucak ve araba. o kadar kı rahattım yanı. sankı ben transfer yaptırmamısım gıbı. ama oldu sukurler olsun . suanda ıkıncısı ıcın ugrasıyorum. hayırlısı bakalım. hepımıze ınsallah
selam kızlar ben de bu ay yumurta takıbıne basladım 7 sı adetımın ılk gunuydu. 3. gununden ıtıbaren bes gun boıyunca ıkı tane klomen kullandım. 14 unde bıttı dun de kontrole gıttım. 15 ve 17 mm ıkı yumurtam vardı. yrın catlatma ıgnemı vurulmamı soledı doktorum. ardından da klasık aynı prosedur 36. ve sorasında duzenlı ılsıkı onerdı.. sonucları paylasacagım. fıkrı olan varsa lutfen cewap yazsın. cunku 15 ve 17 mm lık yumurtlar bana sankı fazla gelısmemıs geldı. herkese kolay gelsın kızlar..
Ben forumda okumuştum 15mm yumurta ile hamile kalıp kucağına alanı.hem senin bir de 17mm yumurtan var iğneyi yarın yap demiş bana göre bu demektir ki yarına kadar 1.5mm daha büyüseler biri 16.5mm diğeride 18.5mm olur yeterlidir bence.
bende aynı durumdayım canım adetimin 12. günü 17 mm yumurta bugün iğne yapmamı söyledi doktor bende yaptım 2 doz 5000 lik bakalım artık :)
hiç bilmiyorum Can'ım ama sen kaç mm le iğne yaptın ki
merhaba arkadaşlar. benim bir sorum olacak. bende klomen kullandım bu ay ve 3 yumurtam oluştu. tabi hamile değilim şuan hastayım. aklıma takılan şu acaba birden fazla yumurtası olup tek bebek için hamile kalan arkadaşlar diğer tutmayan yumurtalar vücuttan nasıl atılıyor yine adet mi görüyorlar acaba. bu kafama çok takıldı yaaa.
Teşekkür ederim cevap için adetim 3 gün sürdü de bende supelendim bir anadet kesınlıkle gormezsın eger bır tane bıle tutmussa. dıgerlerı bı sekılde atılıyor vucuttan. belkı akıntılarla vesaıre zaten oyle gourp farkedebılecegın seyler degıller kı. neden kafana takıldı kı ?
Teşekkür ederim cevap için adetim 3 gün sürdü de bende supelendim bir an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?