Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

merhaba pko hastasiyim bugun dr klomen adinda bir ilac verdi yumurtaliklarin calismasi icin ancak daha ilk gun olmasina ragmen asiri derecede sinir ve istahsizlik oldu bende sizdede bu tarz yan etkiler oldumu acaba

Mehaba kizlar ben bu ay klomen kullanmaya basladim en dusuk doz gunde 1 tane olarak, doktorum yumurtalarin cok guzel buyumus dedi ve 21. Gun progestoron hormonuma bakip yumurtamin catlayip catlamadigini soyledi. Deger ne kadar yuksekse okadar iyimis ve benim degerim 47 cikmisti ve doktorum cok iyi demisti. Dun biraz leke geldi Adet tarihimde. bugun doktora gittim rahim duvarin hala kalin hic leke gorunmuyor diyip gebelik testi istedi ama bence sonuc kesin negatif cikcak cunku ben hep 2 gun leke seklinde hastalanirdim zaten. Adetim sokulunce 2. Kez klomene basliycam bakalim bu ay beni neler bekliycek.

selam kızlar ben de bu ay yumurta takıbıne basladım 7 sı adetımın ılk gunuydu. 3. gununden ıtıbaren bes gun boıyunca ıkı tane klomen kullandım. 14 unde bıttı dun de kontrole gıttım. 15 ve 17 mm ıkı yumurtam vardı. yrın catlatma ıgnemı vurulmamı soledı doktorum. ardından da klasık aynı prosedur 36. ve sorasında duzenlı ılsıkı onerdı.. sonucları paylasacagım. fıkrı olan varsa lutfen cewap yazsın. cunku 15 ve 17 mm lık yumurtlar bana sankı fazla gelısmemıs geldı. herkese kolay gelsın kızlar..

merhaba pko hastasiyim bugun dr klomen adinda bir ilac verdi yumurtaliklarin calismasi icin ancak daha ilk gun olmasina ragmen asiri derecede sinir ve istahsizlik oldu bende sizdede bu tarz yan etkiler oldumu acaba
klomenın bu tarz bı yan etkısı yok tamamen psıkolojıkdır o merak etme..

Evet cnm çok normal çünkü yumurtalıkların seri çalışıyor.hic merak etme bende şuan kullanıyorum.

Merhaba kızlar geçtiğimiz ay klomen + iğne tedavisi gördüm ancak tutmadı regl oldum Dr gittiğimde bana kist oluştuğunu bu ay pas gecelim diğer ay devam edelim dedi.simdi sormak istediğim birşey var bunay gebe kalma şansım yok mu ??cok yorgun hissediyorum kendimi rabbim bu mübarek gunde dualarımızı kabul etsin amin.

Tesekkur ederim Can'ım cevabın icin masallah kucağına almışsın bebeğini.o Zaman denemeyi bırakmayım ben demi .hayirlisi

Ben forumda okumuştum 15mm yumurta ile hamile kalıp kucağına alanı.hem senin bir de 17mm yumurtan var iğneyi yarın yap demiş bana göre bu demektir ki yarına kadar 1.5mm daha büyüseler biri 16.5mm diğeride 18.5mm olur yeterlidir bence.

ınsallah cnm hayırlısı bakalım.

bende aynı durumdayım canım adetimin 12. günü 17 mm yumurta bugün iğne yapmamı söyledi doktor bende yaptım 2 doz 5000 lik bakalım artık :)

bende aynı durumdayım canım adetimin 12. günü 17 mm yumurta bugün iğne yapmamı söyledi doktor bende yaptım 2 doz 5000 lik bakalım artık :)

ya acaba ıgne vurulduktan sonra da yumurtanın buyumesı devam edıyor mu o 36 saatlık zaman zarfında bılenınız var mı

hiç bilmiyorum Can'ım ama sen kaç mm le iğne yaptın ki

ben 16 sında persembe gunu gıttıgım de bı tanesı 17 dıgrı de 15 dı. cumartesı gunu 18 ınde ıgne yapmamı soyledı. sanırım bırı 20 ve dıgerı de 18 mm e ulasmıstır ben de dedıgı gıbı yaptım. cumartesı sabah 10 da vurduk ıgneyı.

merhaba arkadaşlar. benim bir sorum olacak. bende klomen kullandım bu ay ve 3 yumurtam oluştu. tabi hamile değilim şuan hastayım. aklıma takılan şu acaba birden fazla yumurtası olup tek bebek için hamile kalan arkadaşlar diğer tutmayan yumurtalar vücuttan nasıl atılıyor yine adet mi görüyorlar acaba. bu kafama çok takıldı yaaa.

adet kesınlıkle gormezsın eger bır tane bıle tutmussa. dıgerlerı bı sekılde atılıyor vucuttan. belkı akıntılarla vesaıre zaten oyle gourp farkedebılecegın seyler degıller kı. neden kafana takıldı kı ?

Teşekkür ederim cevap için adetim 3 gün sürdü de bende supelendim bir an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…