Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

herkese merhaba,

ben ilk mayıs ayında korunmayı bıraktım ancak o ay hamile kalamadım..
haziran ayında ise; adetiminin 5.günü klomen kullanmaya başladım,yumurtlama işlemim gerçekleşti,ve sonrasında sürekli akıntım,kasık ağrılarım devam etti. ilk olarak 16 haziranda şüphelendim ve test yaptırdım kanda beta hcg ye baktırdım 0.500 çıktı,açıkcası cok ümitlenmedim ama içim birden kıpırdadı ve dün tekrar yaptırayım dedim,gittim yaptırdım sonuç 17.8 ve hamileydim :) çok güzel bişey.. doktoruma söyledim,2 gün sonra tekrar yapalım katlanıyor mu bakalım dedi. sonrasında hafta sonunda keseyi görücez :) sonrada kalp atışları.. allahım hepinize versin,bu bir mucize. hemde ilk ayda.

tebrık ederım. adet tarıhın neydı kı 16 sıunda 0. 500 cıktı.

Merhabalar
Ben 8 aylık evliyim 2 aydır korunmuyoruz ve malesef pko hastasıyım eşimde varikosel var fakat sperm sayısı oldukça iyi.
doktorum bana kistimin çok küçük old için cerrahi müdahele olmasına izin vermedi . geçen ay klomen ve coraspin kullandım ve bu sırada 2 adet yumurta olusmustu doktorum birinin büyüdüğünü ve bu ay inşallah olacağ ümidini verdi fakat gebelik olmadı.Tekrar gittiğimde bana kloman ve estofem adlı bir ilaç verdi .Bu ay tekrar başladım şu an devam ediyorum .Allahım bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine önce isteyen herkese hayırlısıyla evlatlar nasip etsin sonrada hayırlısıyla bana nasip etsin inşallah.

Hyr canm pregly yoktu onun yerine sonu mon ile biten bi ilac verdiler
Ayyy canim takvim kurmussun tatlim rabbim saglikla nasip etsin insallah sukur canim cok sevindim rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah

sen normal klomen ıle yumurta takıbı yaptırdın ve regl mı oldun ?
Benimde bi sorum olacak banada yardım edermisiniz bu gün doktora gittim kan tahllilerimin sonucunda yumurtlaman zayif hatta gecen ay yumurtlamamissin dedi;klomen kullan dedi önümüzdeki ay başlıycam ama kullandiktan sonra gel bakayim falan demedi nasil kullanacagimi ve nezaman iliski olacagini söyledi acaba baska bi doktora gitmelimiyim

10 gun git yumurta takibi yaptir 18-20 mlim olursa yumurtan catlamaya yakin ozele gittiysen barkot 12 gecerli niye baska doktora gidecen ucret odeyecen

Bana da dun doktorum klomen verdi. Yumurtlamiyormusum. Adetin 4. günü basla ve 5 gün boyunca günde 2 defa dedi. Adetin 9. günü ve 12. günü yumurtalık takibine gidicem.

gıttıgın doktor hıc ılgılenmemıs resmen. eger baska bır doktora gıtme ımkanın varsa baskasına gıt yoksa bak ne yap bılıyor musun. adetının 3. yada 5. gunu klomene basla gunde ıkı taneyle baslatıyorlar ılk ay yumurtlama zayıflıgın varsa. sabah buır aksam bır. toplamda 5 gun kullanacaksın. sonra 3 gun ara ver ve doktoruna gıt tekrar baksın yumurtaların geısmesıne. klomenı kactane kullandıgını da soylersın. sonrasında doktorun senı yonlendırecektır su gun bı daha gel catlatma ıgnenı su gun vurul ılıskı gunlerı sunlardır dıye.. ama doktorunu degıstırebılırsen cok daha ıyı olur. ozel hastaneler ufak bır fark alıyor sıgortalıysan. sewgılerr

Cok tesekkür ederim özel hastaneye gidicem..walla gitmiş kadar oldum aslında verdiğin bilgiler sayesinde çok sagol

Cok tesekkür ederim özel hastaneye gidicem..walla gitmiş kadar oldum aslında verdiğin bilgiler sayesinde çok sagol

ama sakın unutma kı uc asagı bes yukarı uygulama bu. doktorun sana ozel tedavı uygulayacaktır. yumurta takıbı devlet hastanesınde yapılmaz ya. bı defa zaten sıra beklerken yasaıgın stresten hamıle kalamazsın. bıan once bebegını kucagına alırsın umarım.

Amin canım allah isteyen herkese nasip etsin...

Bugün adetimin üçüncü günü doktorum izindeymiş baska doktor yok kontrole gidemiyorum bu bir işaretmi bilmiyorum buay ara verip vermeme konusunda kararsızım kızlar klomende üçüncü ayım bu iki ay kullandım buay sizce ne yapmalıyım baska doktora mı gidiyim aramı vereyim sizce

Kizlar bnim adetim gecikiyo 20 gun felan doktor tarsulal verdi icdim bitirdim 5. Gun sanki adet olagim gibi esime bakdi doktor bisi cikmadi onda bana klomen verdi adetin 5.gunu baslicam tarihde verdi iliski yasamak icin ilk 3 ay ilacla dedi sonra igneye gecis ama igneye gerwkckalmadan kalirsin dedi yumurtam catlamiyormus artik regl oliyimda basliyim isdeyen herkez gibi hayirlisiya bnde kaliyim artik insallah ilk aydan kalirm

Kendi kafasına göre kullanamaz.3.günü gidip kist var mı diye bakıyorlar sonra klomene başlatıyorlar.

Başka doktora gitmeni tavsiye ederim

Merhaba cnm bende seninle aynı durumdayım bu ay başlıyorum klomene seni çatlatma iğnesi ićin çağırdımi peki? Beni çagirmadı ilk ay diyemi acaba

Başka doktora gitmeni tavsiye ederim
Canım baska doktora da gitmedim kendi haline bıraktım buay adetim bittiğindede rahim filmi çektirdim temiz çıktı cok şükür benim eşim varikoselden ameliyat oldu bizd sorunumuz suan hareket eşinde sorun olup klomenle hamile kalan varmı ümidim kalmadı artık altı ay oldu ameliyat olalı birbucuk senelik evliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…