- 26 Temmuz 2016
- 11
- 2
- 1
- 34
Benide cagirmadi uc kere kullan olmazsan dedi gel igneye baslicaz yani 3 ay denicemMerhaba cnm bende seninle aynı durumdayım bu ay başlıyorum klomene seni çatlatma iğnesi ićin çağırdımi peki? Beni çagirmadı ilk ay diyemi acaba
yolla hamileCanım baska doktora da gitmedim kendi haline bıraktım buay adetim bittiğindede rahim filmi çektirdim temiz çıktı cok şükür benim eşim varikoselden ameliyat oldu bizd sorunumuz suan hareket eşinde sorun olup klomenle hamile kalan varmı ümidim kalmadı artık altı ay oldu ameliyat olalı birbucuk senelik evliyim
Bende aynen iki ay denedim bir faydasını görmedim buay kullanmıyorum hayırlısı olsun ikimiz içinde
Kaç aydır istiyorsunuz yas kaç ve bir sorununuz varmıİNŞALLAH CANIM.... haberleşelim :)
Kaç aydır istiyorsunuz yas kaç ve bir sorununuz varmı
Ne kadarlık evlisin benimde hikayemi belki okumussundur eşim altı ay önce varikosel ameliyatı oldu sayısı iyi hareketi tam düzelmedi onu bekliyoruz hayırlısıyla oda düzelir insallah Allah nasip ettikten sonra hiçbirşey önüne geçemez insallah en yakın zamanda hepimize nasip olur hayırlı sağlıklı evlatlarYaşım 30 2 ay denedım klomenı .. dr dağ tupumu aldı dış gebelık oldum... sorun yok kalırsın dedı ama olmadı anlamadım gecen sene oldum amelıyat 8 ay korundum... sımdı ıste denıyoruz bu 3. ay
Ne kadarlık evlisin benimde hikayemi belki okumussundur eşim altı ay önce varikosel ameliyatı oldu sayısı iyi hareketi tam düzelmedi onu bekliyoruz hayırlısıyla oda düzelir insallah Allah nasip ettikten sonra hiçbirşey önüne geçemez insallah en yakın zamanda hepimize nasip olur hayırlı sağlıklı evlatlar
Saol canım Allah hepimizin yardımcısı olsungeçmiş olsun canım..allah yar ve yardımcınız olsun..2 yıldır evlıyım canım
Pko var 4 yıllık evliyim, 4 kimyasal gebelik yaşadım. Bu ay klomen kullandım 3 adet olgun yumurtam oluşmuş 19,17,17 mm doktorum çatlatma iğnesine gerek olmadığını söyledi ve hergün ilişki dedi. Dediğini yaptık şuan adete 6 gün var beta hcg 46,9. Bakalım nasıl katlanacak şuan için karnımın altında ağrı var. Vede 1 haftadır göğüslerimin uçlarında sızlama. Anlım sivilce doldu küçük küçük. Nasip bakalım Allah herkese nasip etsin inşallah
Amiiin canım dünkü testte değer 203 çıktı yarın tekrar yaptırıp sali doktora gidicez. Ben doktorum ne dese yaptım profesör ona çok güvendim hep moral verdi zaten olacak diye. 1 hafta boyunca hergün ilişki dedi bizde tamam dedik. Eşimin sperm testi normal. Bu ay kullandim hamile kaldim darısı isteyen herkese inşallah.MERHABA... öncelikle tebrık ederı canım insallah saglıklı gebelık olur bu sefer... dr hergun ılıskı onermıyor genelde ekstra bır durum mu oldu bende klomen kullandım ama fayda vermedı
Allah gönlüne göre versin olmazsa da üzülme herşeyin bir vakti var 4 yıllık evliyim 4 yıl bitti yeni hamile kalabildim. İnşallah sen ve isteyen herkes muradına erer canimBen de 2 aydır ovitrelle kullanıyorum.inşallah bu ay tutar.yine cok heyecanlı ve meraklıyım bir yandan da korku yine olmazsa diye cok zor durumlar cookkk
Amiiin canım dünkü testte değer 203 çıktı yarın tekrar yaptırıp sali doktora gidicez. Ben doktorum ne dese yaptım profesör ona çok güvendim hep moral verdi zaten olacak diye. 1 hafta boyunca hergün ilişki dedi bizde tamam dedik. Eşimin sperm testi normal. Bu ay kullandim hamile kaldim darısı isteyen herkese inşallah.
Ayyy cnm yaaa 4 yıl nasıl bekledinben 2 ayda cöktüm nerdeyse.allah sabrını veriyor demekki.sen de mi ovitrelle kullandın 4 yıl boyuncaAllah gönlüne göre versin olmazsa da üzülme herşeyin bir vakti var 4 yıllık evliyim 4 yıl bitti yeni hamile kalabildim. İnşallah sen ve isteyen herkes muradına erer canim
bence yapın ne kaybedeceksiniz ki doktor hiç farkı yok diyo hatta hergün ilişki daha çok şans demekgüzelim benım esımın test sonucu 38 mılyon canlı sperm bızde hergun beraber olsakmı acaba... yeterlimidir ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?