Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

Elinde sorun olup normal yolla hamile kalan bile var ama çok Zamanını alıyor.hemen olsun yeter artıkcdediğimiz için böyle oluyor.
yolla hamile

ben 2 ay kullandım klomen normalde 6 ay devam etmek gerekıyormuş çatlatma iğnesiyle yaptırdım kullandım ama faydasını görmedım... hatta ılac bana dokundu mıgde bulantısı bas donmesı halsızlık yaptı... bıraktım bu ay ilacsız denıyoruz bakalım regl 2 gun kaldı merakla beklıyorum...

Kaç aydır istiyorsunuz yas kaç ve bir sorununuz varmı

Yaşım 30 2 ay denedım klomenı .. dr dağ tupumu aldı dış gebelık oldum... sorun yok kalırsın dedı ama olmadı anlamadım gecen sene oldum amelıyat 8 ay korundum... sımdı ıste denıyoruz bu 3. ay

Yaşım 30 2 ay denedım klomenı .. dr dağ tupumu aldı dış gebelık oldum... sorun yok kalırsın dedı ama olmadı anlamadım gecen sene oldum amelıyat 8 ay korundum... sımdı ıste denıyoruz bu 3. ay
Ne kadarlık evlisin benimde hikayemi belki okumussundur eşim altı ay önce varikosel ameliyatı oldu sayısı iyi hareketi tam düzelmedi onu bekliyoruz hayırlısıyla oda düzelir insallah Allah nasip ettikten sonra hiçbirşey önüne geçemez insallah en yakın zamanda hepimize nasip olur hayırlı sağlıklı evlatlar

geçmiş olsun canım..allah yar ve yardımcınız olsun..2 yıldır evlıyım canım

mrblar bende klomen kullandım ama faydasını görmedim polip oluştu bende histereskobi ile bu ay aldırdım bakalım ne olacak ..

Pko var 4 yıllık evliyim, 4 kimyasal gebelik yaşadım. Bu ay klomen kullandım 3 adet olgun yumurtam oluşmuş 19,17,17 mm doktorum çatlatma iğnesine gerek olmadığını söyledi ve hergün ilişki dedi. Dediğini yaptık şuan adete 6 gün var beta hcg 46,9. Bakalım nasıl katlanacak şuan için karnımın altında ağrı var. Vede 1 haftadır göğüslerimin uçlarında sızlama. Anlım sivilce doldu küçük küçük. Nasip bakalım Allah herkese nasip etsin inşallah

Barkadaslar bana acil cvp atin doktor bana bu ay klomen vermisdi bide tarihler ama kontrole cagirmadi buyuklugune bakmak icin neyse doktorun gebelik testi yapmam icin verdigi tarihe 10 gun var ama bnm 5 gundur mememin ucu acayip agriyo yatamiyorun yuzusttu felan sizce gebelik olasiligim yuksek dimi insallah )

Ben de 2 aydır ovitrelle kullanıyorum.inşallah bu ay tutar.yine cok heyecanlı ve meraklıyım bir yandan da korku yine olmazsa diye cok zor durumlar cookkk

MERHABA... öncelikle tebrık ederı canım insallah saglıklı gebelık olur bu sefer... dr hergun ılıskı onermıyor genelde ekstra bır durum mu oldu bende klomen kullandım ama fayda vermedı

MERHABA... öncelikle tebrık ederı canım insallah saglıklı gebelık olur bu sefer... dr hergun ılıskı onermıyor genelde ekstra bır durum mu oldu bende klomen kullandım ama fayda vermedı
Amiiin canım dünkü testte değer 203 çıktı yarın tekrar yaptırıp sali doktora gidicez. Ben doktorum ne dese yaptım profesör ona çok güvendim hep moral verdi zaten olacak diye. 1 hafta boyunca hergün ilişki dedi bizde tamam dedik. Eşimin sperm testi normal. Bu ay kullandim hamile kaldim darısı isteyen herkese inşallah.

Ben de 2 aydır ovitrelle kullanıyorum.inşallah bu ay tutar.yine cok heyecanlı ve meraklıyım bir yandan da korku yine olmazsa diye cok zor durumlar cookkk
Allah gönlüne göre versin olmazsa da üzülme herşeyin bir vakti var 4 yıllık evliyim 4 yıl bitti yeni hamile kalabildim. İnşallah sen ve isteyen herkes muradına erer canim

güzelim benım esımın test sonucu 38 mılyon canlı sperm bızde hergun beraber olsakmı acaba... yeterlimidir ki

Allah gönlüne göre versin olmazsa da üzülme herşeyin bir vakti var 4 yıllık evliyim 4 yıl bitti yeni hamile kalabildim. İnşallah sen ve isteyen herkes muradına erer canim
Ayyy cnm yaaa 4 yıl nasıl bekledinben 2 ayda cöktüm nerdeyse.allah sabrını veriyor demekki.sen de mi ovitrelle kullandın 4 yıl boyunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…