- 29 Mayıs 2012
- 146
- 44
- 298
Allah veriyor sabrını 4 yılda 4 kez düşük yaşadım kimyasal gebelikti hepsi beta hcg 10 15 30 falan çıkıyordu ama bu sefer adete 6 gün kala 47 adete 4 gün kala 203 çıktı yarın yani adete 2 gün kala tekrar yaptırcam. Ben ilaç kullanmadım ama bende polikistik over vardı, klomen kullandığım ay bütün yumurtalarım kistsiz tertemiz olmuşlardı. Allahım kucağımıza almayı nasip etsin 4 yıl dile kolay beklemek zor.Ayyy cnm yaaa 4 yıl nasıl bekledinben 2 ayda cöktüm nerdeyse.allah sabrını veriyor demekki.sen de mi ovitrelle kullandın 4 yıl boyunca
bence yapın ne kaybedeceksiniz ki doktor hiç farkı yok diyo hatta hergün ilişki daha çok şans demek
Cok zor seyler yasamışsın hakikaten ama sonunda evladına kavusmana sevindim.inşallah allah isteyen herkese de versinAllah veriyor sabrını 4 yılda 4 kez düşük yaşadım kimyasal gebelikti hepsi beta hcg 10 15 30 falan çıkıyordu ama bu sefer adete 6 gün kala 47 adete 4 gün kala 203 çıktı yarın yani adete 2 gün kala tekrar yaptırcam. Ben ilaç kullanmadım ama bende polikistik over vardı, klomen kullandığım ay bütün yumurtalarım kistsiz tertemiz olmuşlardı. Allahım kucağımıza almayı nasip etsin 4 yıl dile kolay beklemek zor.
valla koskoca prof. okumuş etmiş ne bilgimiz var adam hergün dedi yaptık oldu valla değer de iyikız dıyolar ya gun asırı daha ıyı olur yok bırıkır felan feşman aslında ölu sperm olayı azalır demı.. aynen hayatım ne kaybederım kı zaten sağ tupum yok
amiin canım annem 4 yıl sonra kayınvalidem 4 yıl sonra kavuşmuş evlatlarına galiba ailenin de payı varCok zor seyler yasamışsın hakikaten ama sonunda evladına kavusmana sevindim.inşallah allah isteyen herkese de versin
valla koskoca prof. okumuş etmiş ne bilgimiz var adam hergün dedi yaptık oldu valla değer de iyi
rica ederim canım ilk başta önemli olan inanmak olacağına inan elbet çok yakında olacak de bu ay olmazsa ertesi ay umutsuzluk yok de motive et kendini. Bak ben 4 yıl geçirdim ne geçti elime koca bir hiç şimdi moral bozmadan yoluma bakıyorum ne olursa olsun Allahtan yapacak bişey yok daima önnüe bak geriye bakmaAynen canım çok sagol valla moral verdın :)
Valla bnm annem hep derdi cabuk hamile kaldım hep diye kayınvalidemde öyle.ona pek katılmıyorum acıkcasıamiin canım annem 4 yıl sonra kayınvalidem 4 yıl sonra kavuşmuş evlatlarına galiba ailenin de payı var
benim ablamlar da 4 yıl sonra hamile kaldı genetik olabiliyormuşValla bnm annem hep derdi cabuk hamile kaldım hep diye kayınvalidemde öyle.ona pek katılmıyorum acıkcası
Siz de 4 rakamı uğursuz olsun.beni dogum kontrol hapı böyle yaptı tembelleştirdi.kimseye de tavsiye etmiyorum sakın kullanmayın.benim ablamlar da 4 yıl sonra hamile kaldı genetik olabiliyormuş
rica ederim canım ilk başta önemli olan inanmak olacağına inan elbet çok yakında olacak de bu ay olmazsa ertesi ay umutsuzluk yok de motive et kendini. Bak ben 4 yıl geçirdim ne geçti elime koca bir hiç şimdi moral bozmadan yoluma bakıyorum ne olursa olsun Allahtan yapacak bişey yok daima önnüe bak geriye bakma
Canım madem böyle bir sorunub var tüp bebek yaptirsana direk. Doktorlara güvenme 4 senedir çocuk sahibi olamadim hepsi oyaladi biri dedi 6 ay korun biri dedi vitamin kullan biri de dene. O nedenle bir üniversite hastanesine git prof. Olsun doktorun yaşadıklarını anlat tüp bebek istedigini söyleben işte çok takıyorum kafama gecen sene sağ tupumu aldılar dıs gebelıkten... sansım %50 dustu... korku uzuntu elfam hepsi var 3 ay dır olmuyor...
Canım madem böyle bir sorunub var tüp bebek yaptirsana direk. Doktorlara güvenme 4 senedir çocuk sahibi olamadim hepsi oyaladi biri dedi 6 ay korun biri dedi vitamin kullan biri de dene. O nedenle bir üniversite hastanesine git prof. Olsun doktorun yaşadıklarını anlat tüp bebek istedigini söyle
Daha önce dış gebelik yaşayanların tekrar yaşama riski var ondan söyledim canım. Bana sorarsan en temizi tüp bebek kimyasal degil ya oda dogal normal sperm yumurta döllenip embriyo yerlestiriliyor. En azindan direk rahme gönderiliyor dış gebelik riski yok.bır dr gittim yumurta takıbı yapıcaz dedı tup bebege asılamaya gerek yk dedı dogal olucak dedı.. beklemedeyız yanı tatlım bende bekleyemeyenlerdenım
Daha önce dış gebelik yaşayanların tekrar yaşama riski var ondan söyledim canım. Bana sorarsan en temizi tüp bebek kimyasal degil ya oda dogal normal sperm yumurta döllenip embriyo yerlestiriliyor. En azindan direk rahme gönderiliyor dış gebelik riski yok.
Üniversite hastanesinde randevu alip oraya basla diger hastaneler surunduruyor hemen yapmiyor29 ağustos kontrl var bı konusayım bakalım ne dıyecek canım...
Üniversite hastanesinde randevu alip oraya basla diger hastaneler surunduruyor hemen yapmiyor
Araştırma üniversite ikiside olur. Ben gataya gidiyorum mesela orada yapılıyor.tüp bebeğimi araştırma hastanesı mı yapıyo?
Araştırma üniversite ikiside olur. Ben gataya gidiyorum mesela orada yapılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?