Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

Adetime 6 gün kaldı bgn dayanamadım prediktor early testini evde denedim negatif çıktı 2.ovitrelle iğnemde sonuçsuz kaldı çok üzgünüm sabahtan beri.o evde yapılan erken hamilelik testleri hatalı da olabilir mi acaba?bu konuda tecrübesi olan varsa yazabilir mi lütfen

ilk gebeliğimde klomeni kullandığım ilk ay hamile kaldım,çatlatma iğnesi de yapılmıştı, ikinci gebelik için 3 ay klomen kullandım üstüste, 4.ay kendiliğnden oldu

ilk gebeliğimde klomeni kullandığım ilk ay hamile kaldım,çatlatma iğnesi de yapılmıştı, ikinci gebelik için 3 ay klomen kullandım üstüste, 4.ay kendiliğnden oldu
Zaten klomenin etkisi uzun sürüyor bikaç aya kadar uzayabiliyor. Bi de 3 ay kullanmışsınız ya. Belki hiçbiri ile alakali da değildir. Sağlıkla alın kucağınıza inşallah..

Zaten klomenin etkisi uzun sürüyor bikaç aya kadar uzayabiliyor. Bi de 3 ay kullanmışsınız ya. Belki hiçbiri ile alakali da değildir. Sağlıkla alın kucağınıza inşallah..
Canım bebeklerinin cinsiyetini öğrenebilir miyim

Canım bebeklerinin cinsiyetini öğrenebilir miyim.az önce yanlış arkadaşa sormuştum kusura bakmayın da

6gun varken genelde belli olmuyor cunku o testler gecikmeden sonra geriye 6gun gidin diyor.saglikli sonuc almak zor bir daha bak

Bilgisi olan varsa benimle paylaşırsa çok sevinirim.dün doktor iki tane yumurta oluşmuş biri 23mm diğeri 21 mm dedi.bu faktör ikiz olasılığını arttırır mı.bi de yumurta ne zaman çatlar.doktorun acil hastası vardı birsey soramadım.kafamda deli sorular...lütfen biri beni aydınlatsın

6gun varken genelde belli olmuyor cunku o testler gecikmeden sonra geriye 6gun gidin diyor.saglikli sonuc almak zor bir daha bak
Bgn adet gümümdü hala tık yok.neden acaba?o testten tekrar yapacaktım ama bgn pazar yarına kdr olmazsam ilk işim tekrar test yapmak olacakk ayy heyecanlı ve stresliyim.hamilelik belirtisi de yok ama...

İkiz olasılığını ailede ikiz varsa arttırır. Bir de klomen kullananlarda olabiliyor. Yine de belli olmaz tabi. Çatlama iğnesi olduysanız 36 saat sonra falan çatlıyor. Doktorum söylemişti. Olmadıysanız normalde kaçıncı güne geliyorsa o gündür büyük olasılıkla.

Çok teşekkür ederim canım.ikiz teyzemde var evet klomen kullandım.ikiz bebek çok istiyorum bütün dualarım o yönde.iki tane kızım var.iki de oğlum olursa süper olur.doktor 23 ve 21mm olduğunu söyledi iğneye gerek yok bugün çatlar bugün ilişki olsun dedi.erkek bebek için yumurtlama zamanı çok önemliymiş.hakkımda hayırlısı olsun.

Amin canım her şey gönlünce olsun

Hamilemiyim ? Bende Bebiş için çabalayanlardanım. Bu ay menegon ve ovitrelle kullandım yumurtam oluştu herşey yolunda gitti çok şükür günümü bekleyemeden test yaptım ve böle çıktı ikinci çizgi dağınık ama belirgin sizce hamile miyim başına Böyle bişey gelen var mı? Lütfen cevap verin İnş hamileyimdir

Eklentiler

• image.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 162
İğnenin kaçıncı günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…