Evet çok erken ama böle çıkması kafamı karıştırdı heyecanlandırdı test mi bozuk acabaErken Can'ım en az 12 gün geçmesi gerekşyor
İğnede hsg hormonu olduğu için çıkıyor o yüzden erken diyorlar zaten..Evet çok erken ama böle çıkması kafamı karıştırdı heyecanlandırdı test mi bozuk acabaİnş vardır diywlim Canm
Aynen doğru sölüyosn ama Bi umut işteİğnede hsg hormonu olduğu için çıkıyor o yüzden erken diyorlar zaten..
Mrb bende başlıcam 1kac ay sonra.. Bisey sorucam eşinize bi kontrol yapıldımı klomen tedavisinden önce?merhabalar herkeseben de pkodan sebep klomene başladım, cmtsi kontrolüm var, içim kıpır kıpır
Mrb bende başlıcam 1kac ay sonra.. Bisey sorucam eşinize bi kontrol yapıldımı klomen tedavisinden önce?
Himm anlıyorum tamam teşekkür ederim sizin nasıl sonuçlandı klomen tedavisi faydasi oldumu pekiklomen tedavisinden bağımsız olarak eşimin değerlerine baktırdık, klomen tedavisini pko olduğum ve yumurtlama kendiliğinden gerçekleşmediği için görmeye başladım, eşimle bir ilgisi yok yani. ama bence her ihtimali bilmek için her iki tarafın da muayene olması gerekir.
Himm anlıyorum tamam teşekkür ederim sizin nasıl sonuçlandı klomen tedavisi faydasi oldumu peki
İnş son olur ins güzel haberler alırsınız bizede guzel haberler verirsinizdaha ilk ayım, umarım son olur aynı zamanda1 adet yumurta büyüdü bende 20mm oldu adetin 17. günü (dün), doktorum çatlatmak için iğne verdi hemen yaptırdım, bu akşam ve yarın sabah ilişki olsun dedi. bakalım nasıl sonuçlanacağı henüz meçhul umarım sizinki de uzun sürmez.
Noldu acaba sonucunuzBende pco hastasıyım. 2 yıldır yazz ilacıyla korunuyorduk. İlk defa ağustos ayında ilacı bıraktım. Klomene başladım. Günde 2 defa aldım. 30 ağustosta toplamda 9 yumurtam oluşmuştu. Ama sağ tarafımdaki 4 tane yumurta istenilen değerdeydi. Soldakiler küçüktü. 31 ağustosta çatlatma iğnesi oldum. Adetimin 21. Günü olan 9 eylülde progesteron testi verdim. 40 ve üzeri çıktı. Araştırdığım kadarıyla hamile kalanlarda yüksek çıkıyormuş. Yarın gebelik testi yapıcam. Ama adet günüme daha var. 14 eylülden sonra adet görmem laxım. Eğer görmezsem hamile kalmışımdır umarım. Kasıklarımda sancıdan başka bir belirtide yok. Allah çocuk bekleyenleri müjdelendirsin bu güzel gecede. Hayırlı bayramlar
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş rabbim tüm bebek isteyenlerede nasip etsin... klomen i ne kadar zaman kullandın ilk kullanmanda mı hamile kaldın yumurta takibi yaptımı dr un yumurtaların kaç mm iken çatlatma iğnesi vurdu dr un anlatırmısın canımBende klomen kullandım ve catlatma ignesi oldum . İgneden 15-20 gün sonra hamile oldugumu ogrenmistim ve daha adetime 1 hafta vardı . şuan ikizlerim olucak allah nasip ederse .
merhaba arkadaşlar 1,5 yıllık evliyim hiç korunmadık şimdiye kadar bundan yaklaşık 6 ay önce hsg filmi çekildim 3 tane polip ve ufak bir perde olduğunu öğrendim tüplerim açık ondan sorun çıkmadı sonra ameliyatla polipler ve perde alındı...
yumurtam oluşuyor ve çatlıyordu. ameliyattan sonra dr 3 ay deneyin demişti denedik fakat olmadı yine geçtiğimiz pazartesi dr um klomen verdi adetimin 3. günü kullanmaya başladım 5 gün günde sadece 1 tane cumartesi ilacım bitti pazartesi dr gittim tekrar 4 tane yumurtam gelişmiş 17-18-14-14 mm dedi. çarşamba günü yani yarın yine konrtolüm var bakacak tekrar ne durumda olduklarına benim merak ettiğim şey dr um hiç çatlatma iğnesi yapalım demedi yapmayacak mı anlayamadım birde bu değerlerde hamile kalan arkadaşlarımız var mı bana yumurtalar küçük geldi gibi(( bu arada adetimin 10. günündeyim küçük mü sizce ?
senin 1 tanemi oluştu sadece başka oluşmadı mı ya buradaki yazıları okuyorum 30 mm lerden bahseden var yarın gelsede öğrensem neler olduğunu 4 tane var da işe yarayan var mı acaba offff offfff ne zor şeymiş bunlar yaaa allah yardımcımız olsun rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın çok zor çokMerhaba, ben de klomende ikinci aydayim. Gecen ay adetin 5.gunu gunde 2 tane olarak ilaca baslamistim ve adetin 16.gununde 1 adet yumurtam catlatildi igneyle. Bence yumurtalarin gayet guzel gelisiyor. Bazen doktorlar yumurta kendi catlasin diye igne vermiyormus, bi de sanirim cok yumurta olunca da catlatmiyorlarmis. Umarim istedigin sonucu alirsin. Bol sans
senin 1 tanemi oluştu sadece başka oluşmadı mı ya buradaki yazıları okuyorum 30 mm lerden bahseden var yarın gelsede öğrensem neler olduğunu 4 tane var da işe yarayan var mı acaba offff offfff ne zor şeymiş bunlar yaaa allah yardımcımız olsun rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın çok zor çok
Anlıyorum tatlım umarım bu sefer daha fazla olur umarım tutar bu sefer rabbim ol desinde olsun inş... kafama takmıcam bu ay diyorum adete yakın yine pc de bişiler okurken buluyorum kendimi hep böyle oluyo yapabilsek aslında daha güzel ama olmuyo beklenti halinde olunca düşüncede araştırmaya itiyo insanı napalım bekleyip göreceğiz artık neler olacak benim yarın kontrolüm var bakalım hayırlısıEvetpko var bende. Ilaci bitirdikten sonraki ilk kontrolde hic yoktu, cok aglamistim. Ikinci kontrolde vardi, ucuncu kontrolde 18mm ile catlattik ama olmadi. Gecen ay ben de baya okudum, kendimi kiyasladim, agladim, strese girdim ama kendime ettim. Biliyorum cok zor ama kendini arastirmaktan alikoyabilirsen psikolojik olarak daha iyi olursun. Benim hayalkirikligim cok buyuk oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?