Hormonla ne ilgisi var ki neyin vardı ki klomen yumurta çoğaltmak için ama bilemedim şimdi hangi hormonunda sıkıntı var canımMerhaba kızlar bende bu ay ilk defa klomen kullandım yarın kontrolüm var benim hormonlarımda sıkıntı benim durumumda olan yok mu?
Tatlım formu başından beri okudum ama hormonla ilgili hatırlamıyorum hiç hayıt suyunu denedin mi hiç yada duydun mu bi araştır istersenBenimde hormonlarım yüksek çıktığı için yumurta rezervinde azalma var bu ay hormonlarım biraz düşük çıktı istenen kadar olmasada dr um klomen verdi çokta olumlu konuşmadı ama denicez sadece dedi benim gibi olup gebe kalan yok mu 4yıldır istiyoruz
Rica ederim talım umarım normal seviyesine ulaşır umarım hamile kalırsınDenedim düşürüyor ama bırakınca yine aynı bende benimle ilgili sorunu oldığunu okumadım kimsenin o yüzden yazdım saol cevabın için
Benim yarın yapıcak iğneyi ayyy inş tutar bu ay yaaa inş senin kaç yumurtan oluşmuşAyy bende pazartesi günü catlatma ignesi olcam. Nasip .. hayirlisi.....
inşallah güzel sonuçlanır ... bende tüp bebek yaptıracaktım ama doktorum eğer bu ay hamile kalmazsam kasım ayında aşılama yapacak.. rabbim isteyen herkese nasip etsin...Benim yarın yapıcak iğneyi ayyy inş tutar bu ay yaaa inş senin kaç yumurtan oluşmuş
Amiiinnnnn aminnnn inş inş allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşinşallah güzel sonuçlanır ... bende tüp bebek yaptıracaktım ama doktorum eğer bu ay hamile kalmazsam kasım ayında aşılama yapacak.. rabbim isteyen herkese nasip etsin...
kk sayfasında az önce okudum umut olsun diye yazmak istedim maşallah bir arkadaş klomenle dördüzlere hamile kalmış.... inşallah hepimize nasip olur bu duygu...Amiiinnnnn aminnnn inş inş allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inş
canım hayırlısıyla inş bu ay olur bende çok istiyorum bizim daha yeni 1,5 yıl oldu ama beklemek çok yıpratıyor insanı seni düşünemedim bile rabbim bu durumda olan herkese ilk önce sabır versin çok zor süreç çünkü inş isteyen herkes bu ay hamile kalır inşşşşbenim hikayemde cok cok uzun asamalardan gectim gitmediğim doktor hastane kalmadı ama yinede bebiş sahibi olamadık.8.5 yıllık evliyim polikistikoverim malesefki 2013 senesinde asılama yapıldı fakat negatif sonuç aldık asılamadan 3 ay sonrada normal sekilde hamile kaldım hersey yolunda giderken malesef 9hafta 3günlük iken bebişimin kalp atışları durdu ve alındı o günden beride bebeğimiz olmuyor ve bugün bende klomene baslıyorum nasipse bu ay aşılama yapılacak insaallah Rabbim hepimizin kucagını saglıklı hayırlı evlatlarla doldursun
hadi inşallah canım allah cabalarınızı boşa cıkarmasın bu sefer mutlu haberi alırsın inşallaharkadaşlar merhaba bu sabah çatlatma iğnemi oldum 36 saat sonra çalışmalara başlayacağız :))) inş bu ay tutar çok umutluyum inş hayal kırıklığına uğramam çünkü çok yoruldum hemde çok
hadi inşallah canım allah cabalarınızı boşa cıkarmasın bu sefer mutlu haberi alırsın inşallah[/QUOTE
Aminnnnnn inş inş hepimiz inş hepimizin olur
Aminnnnn inş inş hepimizin olur bu ay inşşşşhadi inşallah canım allah cabalarınızı boşa cıkarmasın bu sefer mutlu haberi alırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?