Canım inş bakalım bende bu gün iğnemi oldum 4 yumurtam vardı dr banada ikiz olabilir dedi bakalım hayırlısı sende sorun varmıydı yada eşinde kaç yıllık evlisin yumurtan kaç mm dibenim 2.kullanışım ve doktor ikiz olabilir dedi:) 3 yumurtam vardı pazartesi iğne oldum beklemedeyim hayırlısı inşallah
canım 1 yıllık evliyim ama 9 aydır bebek düşünüyorum,yumurtam 3 adetti 2 tanesi 20mm.biri daha küçüktü.bende pco var..eşime baktırmadık daha bu ay olmazsa hem rahim filmi çekilcem eşimde muayene olacak,inşallah gerek kalmazCanım inş bakalım bende bu gün iğnemi oldum 4 yumurtam vardı dr banada ikiz olabilir dedi bakalım hayırlısı sende sorun varmıydı yada eşinde kaç yıllık evlisin yumurtan kaç mm di
canım ben pazartesi akşamı iğne oldum..pazartesi ilişki oldu bide salı günü hesaplamama göre salı sabaha karşı çatlıyordu çarşamba boş bide bugün olacak sonra gün aşırı devam edicem sanırım hayırlısı Allahtan..o ol dedikten sonra herşey olurHımmm 20 mm de mi iğneyi yaptırdın benim 18 di bu gün yaptı iğneyi bende hsg çektirdim 1,5 yıllıkta ben evliyim biz hiç korumadık olmayınca dr yollarına düştük bakalım bu ay ne olacak bende de sıkıntı yok şu anda eşim gitmedi sadece dr a bakalım bizimde bu ay olmazsa onuda göndercem allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin bide bişi daha sorcam iğneden kaç saat sonra birliktelik oldu bana dr um 36 saat sonra ilişki dedi o da şöyle iğneyi bı sabah 08:45 te oldum cuma akşamı 20:45 te ilişki olsun dedi sonrası içinde gün aşırı ilişki dedi sen beklemedeymişsin ya iğneden sonra ne yaptın
Bana yapmadı ama klomen bittikten sonra belim çok ağrıdıkızlar klomen mide bulantısı yaptımı sizde de benim cok fazla midem bulanıyor kalkamıyorum
Yok canım sabah ikisini atman agır olabilir sadece bende sabah aksam kullandım pek yan etkisi yok ikinciyi kullanır mıym bilmiyorum kararsizimherkese merhaba bende klomen kullanmaya baslayanlardanim bugun 1. gunum gunde 2 tane icmem gerekiyor ama ben dalginliktan 2 sinide sabah ictimaksam icmeyecegim sorun olurmu acaba onceden kullanip deneyim eden yada kullanimini bilennarkadaslar yardimci olabilirmisiniz..
aynı anda hiç içmedim fakat sen zaten 2 si birden aldıgın için akşam içmene gerek yok sıkıntı olmaz gibi yarın normal sekilde sabah aksam alırsınherkese merhaba bende klomen kullanmaya baslayanlardanim bugun 1. gunum gunde 2 tane icmem gerekiyor ama ben dalginliktan 2 sinide sabah ictimaksam icmeyecegim sorun olurmu acaba onceden kullanip deneyim eden yada kullanimini bilennarkadaslar yardimci olabilirmisiniz..
benim de bu ay 2 yumurtam oldu, sanırım ikiz olabilir tutarsa
amin inşallah, iyi dileğiniz için teşekkür ederimİnşallah tutar
2. ayım, geçen ay olmadıİlk ayınızmı ilacı kulandıgınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?