Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

Selam uzun zamandır kadınlar kulübünü takip ediyorum yazdıklarınızı okuyorum ama daha yeni üyelik alabildim:)bende klomen kullananlardanım bu 2.ayım umarım en kısa zamanda ben de hamileyim diye mesaj atabilirim

Geçen ayki reglim hayatımda hiç olmadığı kadar sancılı ve ağrılı oldu doktor normal tabiki dedi.geçen ay 3 yumurta vardı

Bu arada klomen dışında bu ay arısütü ve polen kullanıyorum belki destek olur tedaviye diyeBu şekilde hamile kalan da çokmuş bakalım bu ay nolucak.çok takmamaya çalışıyorum ama özellikle adete 1 hafta kala bi heycan sarıyo acaba mı acaba bu ay olur mu diye

ben de dün doktora gittim, 2 yumurtam vardı bu ay, 2si de çatlamış, bu durumda ikiz olasılığım var sanırım crinone diye bir jel verdi, yarın akşam ona başlayacağım. işin kötüsü bir yandan da taşınma hazırlığı yapıyoruz, bir şey olur diye de çok korkuyorum

Bu ay tek yumurtam var 21 mm olmuş yarın çatlar dedi doktor.pazartesi yine kontrol var.doktora her gittiğimde hamile bayanları gördükçe sanki bi tek ben hamile kalamıyomuşum gibi geliyo(

Gerçekten mi inşallah bende moralim çok bozuldu kilo var biraz versen daha iyi dedi zor veriliyor kiloda

Bu ay tek yumurtam var 21 mm olmuş yarın çatlar dedi doktor.pazartesi yine kontrol var.doktora her gittiğimde hamile bayanları gördükçe sanki bi tek ben hamile kalamıyomuşum gibi geliyo(

Canım yanlız değilsin Rabbim en kısa zamanda bebeklerimizi nasip etsin..İnsallah bu ay hepimiz hamile kalırız hayırlısıyla kucagımıza alırız yawrularımızı..

İnşallah hayırlısıyla sağlıkla olsun.Rabbim isteyen herkese nasip etsin.çok merak ediyorum nasıl bi duygu anne olmak acaba

Allah isteyen herkese evlat nasip etsin bana daaaa

Son düzenleme:
Hemde ikiz

Merhaba arkadaşlar. Ben 14 aydır evliyim. Hiç korunmadığımız halde hamile kalamadığım için 10. ay doktora gittik. Eşimde de bende de hiç bir problem yokmuş çok şükür. Klomen tedavisine başladık ilk ay iki yumurtam oluştu ve çatlatma iğnesi verdi doktor ve maalesef yumurtalar kiste dönüştü. İkinci ay yine klomen ve çatlatma iğnesi ama yine olmadı. Bir ay ara verdik. Ve eylül ayinda doktora gittim doktor yine klomen verdi ama bayrama denk geldiği için kontrole çağıramayacagini ve catlatma iğnesi veremeyeceğini söyledi. Ben çok umutsuzdum sürekli kendime sıkıntı yapıp üzülüyordum ki 2 hafta önce hamile olduğumu öğrendim ve hâlâ inanamıyorum Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Benim gibi umutsuz olmayın lütfen

Tebrikleer sağlıkla kucağınıza alın inşallah.darısı başımıza tüm isteyenlerin başına.bende bu ay 2.kez klomen kullandım ve 1 yumurta oluştu o da kendiliğinden çatlamış çok şükür ama bakalım tutacak mı:)

Tebrikler senaaa hayırlisi ile kucağina almayı nasip etsin Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…