Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. En kisa zamanda sizden de güzel haberler aliriz inşallah

İnsallah . isteyen herkes icin dua ediyorum sadece kendime dua edip bencillik yapmak istemiyorum çunku biliyorum beklemek cok zor . İnsanlar surekli soruyo varmi bebek herkesi bi merak sardı.aslinda erken daha 10 ay oldu evleneli ama bu stres, her ay aynı sonuc, insanı kötü yönde etkiliyo. İnsallah boşuna sıkıntı ediyorumdur bir sıkıntı yoktur ve cok gecmeden bana da ve isteyen herkesede nasip olur.rabbim gönlümüze göre versin..

Sadece 1 ay klomen kullandim catlatma iğnesi vurulmadim
Vee su anda üçüz hamileyim:)))
Inşallah sonu güzel olur
Darısı istegen herkesin başına

Belki bu yazıyı yazmak için geç kaldım maşallah allah bagislasin evlatlarınızı böyle mesajları görünce bize de umut oluyor

Bebek bezi kampanyasından sizi de haberdar edeyim hanımlar; bebek bezi kampanyasına ulaşabilirsiniz. 2 kişiye 1 senelilk bebek bezi kazanma şansıı bizi bekliyor. Bol şanslar

Son düzenleyen: Moderatör:
HERKESE TEKRAR MERHABA ARKADAŞLAR..GECEN KIŞ GEBELİK KAYBIM OLDU KORUNMAYI BIRAKTIK 7. AY HALA BİŞE YOK ACAYİP KAFAYA TAKAR OLDUK HERKESİN COCUGU OLDU BİRAZ MAHALLE BASKISI GİBİ BİRŞEYDE OLUYOR BÖYLE OLUNCA KENDİNİZİ EKSİK HİSSEDİYORSUNUZ DR. GİTTİM BİŞEMİ VAR DİYE Bİ SORUN GÖZÜKMÜYOR AMA TAKİP YAPTIRMAK İSTEDİM..NEYSE KLOMEN VERDİ ADETİN 5. GÜNÜ BAŞLADIM 5 GÜN GÜNDE 2 TANE İÇTİM ADETİN 10. GÜNÜ DR GİTTİM 2 TANE YUMURTA VAR 27 MM DEDİ VE BUGÜN MUHAKAK İĞNE OLMAN LAZIM DEDİ İĞNEYİ DE OLDUK CALIŞMADA YAPIYORUZ AMA BENİM YİNEDE UMUDUM AZALDI YUMURTALAR COK BÜYÜK GELDİ AMA FAZLA TAKMAKTA İSTEMİYORUM Bİ SORUN OLSA DR SÖYLERDİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM. EŞİMDE DE BEN DE DE SIKINTI YOK İNFİLATİF OLUCAZ DİYE KORKUYORUM

Allah yardımcı olsun inşallah güzel haberler alırsin tez zamanda..

Adet gününe 1 hafta var hiç bir belirti de yok zaten.belirti beklemek içinn erkendir belki ama bilmiyorum her ay aynı hayal kırıklığını yaşamak çok üZücü.yine de hayırlısı tabi

hic birsey icimdeki dtresi bastirmiyor cok bunaldim devamli telkinden de bktim artik..bazen fazlasiyla karamsarlasiyorum bazen umutlaniyorum dengesizlestim..

İnanın ben de aynı bazen çok karamsar bazen çok umutlu.aklımda hep aynı konu.neredeyse hiç boş vakit bırakmadımki kendime oyalanayım da düşünmiyem diye .ne yaparsam yapim aklımda hep aynı şey

İnanın ben de aynı bazen çok karamsar bazen çok umutlu.aklımda hep aynı konu.neredeyse hiç boş vakit bırakmadımki kendime oyalanayım da düşünmiyem diye .ne yaparsam yapim aklımda hep aynı şey

ben bi suru sey ile ugrasmaya calisiyorum ama hep aklimda Rabbim Bu ay guzel haberler almayi nasip etsin insallah

Merhaba arkadaşlar. Bu ay bende klomen kullandım .adetim
in 16.gunu bugün .pko hastasıyım .1 Yıllık evliyim .umarım buradan hamile olduğumu söylerim sizlere .umudumuz yitirmeyelim birbirimize destek olalım lutfen

ARKADAŞLAR MERHABA 06.10.2016 DA İLK ÇATLATMA İĞNEMİ OLMUŞTUM VE O MUHTEŞEM BEKLEYİŞİN ARDINDAN HASTALANDIM... BU GÜN TERKAR DR GİTTİM ADETİMİN 3. GÜNÜ BU SEFER KLOMENİ GÜNDE 2 YE ÇIKARDI VE ADETİMİN 3. GÜNÜ OLMASINA RAMEN 12 MM BÜYÜKLÜĞÜNDE SAĞDA BİR YUMURTAM OLUŞMAYA BAŞLAMIŞ SEVİNDİM FAKAT YUMURTLAMAKLA YADA YUMURTANIN ÇATLAMASIYLA OLMUYOR Kİ ACABA DÖLLENMEDE Mİ SIKINTI VAR YADA RAHİM DUVARINA TUTUNAMIYOR MU KAFAMDA DELİ SORULARLA HEP Bİ ADETİ DAHA GÖRÜYORUM NE OLACAK BÖYLE HİÇ BİR SORUN YOKKEN OLMAMASI ÇOK ÜZÜYOR ÇOK YIPRATIYOR GEÇEN AY 4 TANE YUMURTAM OLMUŞTU AMA OLMADI ((( Bİ KAÇ DENEMEDEN SONRA DR UM AŞILAMAYA GEÇECEK SANIRIM BU GÜN KONUŞMALARIMIZDAN ONU ANLADIM VE ÇOK YORULDUM ARTIK....

canım merhaba tesadüfen girdim buraya..öncelikle zorlu bir süreç yorulman çok normal bunu bil hatta yorulman bunalman...

ben önce bya bekledim olmaması için hiç bir sebep yok dediler. bi süre bekledikten sonra (olmayınca) aşılama denedik yani yumurta takibinden sonra çatlatma iğnesi yapıldı 36 sat sonra ilişki dediler ve hamile kaladım.. daha sonra tekrarlandı falan ama olmadı.. sonra aşılamaya geçtik göbekten iğne yapıyodum ve progestan kullanıyodum. çatlatma iğnesini de yaptıktan sonra yie olmadı ve benim tam 2 yılım geçti.. bana en sonunda tanımlanamayan inivertizim gibi bişi dediler.. her neyse adıişte :) yanı zaman aldı tam iki yıl.. sonra ben (3 farklı dr a falan göründüm bu arada tabi rahim filmi falana çekilde temiz çıktı) tüp bebek için araştırmalarına girdim. revizem azmış ve azalıyouş.. şuan tüp bebek tedaisine başladım. kaç yaşındasın ne kadardır uğraşıyosn bilmiyorum ama çok uzatma derim ben.. yaş kaç canım ve kaç yıllık evlisin?

CANIM 15 AYLIK EVLİYİM YAŞIMDA 31 HİÇ KORUNMADIK HSG ÇEKİLDİM SIKINTI YOK TÜPLERİM AÇIK SADECE POLİP DEDİLER ONLARIDA HİSTEROSKOPİ İLE ALDIRDIK ONDAN BERİ TAM 6 AY GEÇTİ DR 5 AYDA HAMİLE KALIRSIN DEDİ AMA OLMADI BENDE BAŞKA DR GİTTİM GEÇEN AY İŞTE KLOMEN TEDAVİSİNE BAŞLADI İLK KULLANIMDA GÜNDE BİR ALDIM VE 4 TANE YUMURTAM OLUŞTU AMA GEL GÖRKİ HASTALANDIM ŞİMDİDE BU GÜN YİNE DR GİTTİM BU SEFER KLOMENİ GÜNDE 2 YE ÇIKARDI Bİ KAÇ DEMEDEN SONRA AŞILAMA YAPILCAK SANIRIM BİLEMİYORUM ARTIK KAFAM DURDU HER YOLU DENEDİM MADDİ MANEVİ TÜKETİYOR İNSANI BU İŞLER, BİRDE ÖYLE ETRAFINDAN EVLENİR EVLENMEZ HEMEN HAMİLE KALANLAR OLUYOR YADA AYYY İSTEMEDEN OLDU FALAN DİYORLAR YA GIPTA EDİYORUM GERÇEKTEN ALLAH KİMSEYİ EVLAT ÖZLEMİYLE SINAMASIN İNŞ RABBİM İSTEYEN HERKESE VERSİN....

Amin canım rabbim kimseyi böle sınamasın. Ama bak 1 seneyi birax geçmiş korunmamışsın. Benim nacizane tavsiyem sana yumurta takibini geç artık aşılamayı dene. Aşılama da tutma oranı çok yüksek değil %15-20 civarı arttırıyo şansı. O da çok yüksek bir oran değil. Yaşın kaç bilmiyorum ama 30 ve üstüyse geç kalma aşılamayı dene olmazsa bir ay ara verip tüp bebeğe bak kuzum cidden. Revizeler azalmaya başlıyo..

Pardon kuzum yaşını yazmışsın. Dediğim gibi oyalanma.. maddi manevi yıpranıyo insan. Bir an önce aşılama yaptır

Allahım herkese versin inşallah ya kafanıza ne kadar takarsanız o kadar olmuyo hormonların etkileniyor insanın

Kızlar merhaba bu sabah yumurtam catladı asırı bel agrısı hıssettım ve sag kasıgımda agrı ıle uyandım seffaf uzayan akıntım var klomen kullandım bu ay 17. Gun sabaha karsı yumurtladım dun aksam ve bu sabah ılıskı oldu. İns 15 gun sonra hamile oldugumu yazarım cok heveslıyım 1 yıldır ıstıyoruz pko var devlet ılgılenmedı hıc ozele gıtmek zorunda kaldım hemen glukofen ve klomene baslattı doktorum catlatma ıgnesı olmadım bakalım ıns tutar ıns hepımız kucagımıza alırız umudumuzu yıtırmeyelim

aynı senin gibi bende çok koşturdum herşeyime bakıldı 3 kez çatlatma denedim olması gerekliydi dedi drlar ama olmadı en son gittiğim dr eşimin sperm analizinin yapılıp yapılmadığını sordu.meğer sorun sperm sayısının azlığı ve morfoloji bozukluğuymuş ve bu sayıda spermle aşılama ya da çatlatmayla gebe kalmam mümkün değilmiş.bende tüp bebek yaptırdım şimdi çok şükür bebeklerimi bekliyorum.allah isteyen herkese nasip etsin.darısı başınıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…