Sadece 1 ay klomen kullandim catlatma iğnesi vurulmadim
Vee su anda üçüz hamileyim:)))
Inşallah sonu güzel olur
Darısı istegen herkesin başına
İnanın ben de aynı bazen çok karamsar bazen çok umutlu.aklımda hep aynı konu.neredeyse hiç boş vakit bırakmadımki kendime oyalanayım da düşünmiyem diye .ne yaparsam yapim aklımda hep aynı şey
canım merhaba tesadüfen girdim buraya..öncelikle zorlu bir süreç yorulman çok normal bunu bil hatta yorulman bunalman...ARKADAŞLAR MERHABA 06.10.2016 DA İLK ÇATLATMA İĞNEMİ OLMUŞTUM VE O MUHTEŞEM BEKLEYİŞİN ARDINDAN HASTALANDIM... BU GÜN TERKAR DR GİTTİM ADETİMİN 3. GÜNÜ BU SEFER KLOMENİ GÜNDE 2 YE ÇIKARDI VE ADETİMİN 3. GÜNÜ OLMASINA RAMEN 12 MM BÜYÜKLÜĞÜNDE SAĞDA BİR YUMURTAM OLUŞMAYA BAŞLAMIŞ SEVİNDİM FAKAT YUMURTLAMAKLA YADA YUMURTANIN ÇATLAMASIYLA OLMUYOR Kİ ACABA DÖLLENMEDE Mİ SIKINTI VAR YADA RAHİM DUVARINA TUTUNAMIYOR MU KAFAMDA DELİ SORULARLA HEP Bİ ADETİ DAHA GÖRÜYORUM NE OLACAK BÖYLE HİÇ BİR SORUN YOKKEN OLMAMASI ÇOK ÜZÜYOR ÇOK YIPRATIYOR GEÇEN AY 4 TANE YUMURTAM OLMUŞTU AMA OLMADI((( Bİ KAÇ DENEMEDEN SONRA DR UM AŞILAMAYA GEÇECEK SANIRIM BU GÜN KONUŞMALARIMIZDAN ONU ANLADIM VE ÇOK YORULDUM ARTIK....
CANIM 15 AYLIK EVLİYİM YAŞIMDA 31 HİÇ KORUNMADIK HSG ÇEKİLDİM SIKINTI YOK TÜPLERİM AÇIK SADECE POLİP DEDİLER ONLARIDA HİSTEROSKOPİ İLE ALDIRDIK ONDAN BERİ TAM 6 AY GEÇTİ DR 5 AYDA HAMİLE KALIRSIN DEDİ AMA OLMADI BENDE BAŞKA DR GİTTİM GEÇEN AY İŞTE KLOMEN TEDAVİSİNE BAŞLADI İLK KULLANIMDA GÜNDE BİR ALDIM VE 4 TANE YUMURTAM OLUŞTU AMA GEL GÖRKİ HASTALANDIM ŞİMDİDE BU GÜN YİNE DR GİTTİM BU SEFER KLOMENİ GÜNDE 2 YE ÇIKARDI Bİ KAÇ DEMEDEN SONRA AŞILAMA YAPILCAK SANIRIM BİLEMİYORUM ARTIK KAFAM DURDU HER YOLU DENEDİM MADDİ MANEVİ TÜKETİYOR İNSANI BU İŞLER, BİRDE ÖYLE ETRAFINDAN EVLENİR EVLENMEZ HEMEN HAMİLE KALANLAR OLUYOR YADA AYYY İSTEMEDEN OLDU FALAN DİYORLAR YA GIPTA EDİYORUM GERÇEKTEN ALLAH KİMSEYİ EVLAT ÖZLEMİYLE SINAMASIN İNŞ RABBİM İSTEYEN HERKESE VERSİN....canım merhaba tesadüfen girdim buraya..öncelikle zorlu bir süreç yorulman çok normal bunu bil hatta yorulman bunalman...
ben önce bya bekledim olmaması için hiç bir sebep yok dediler. bi süre bekledikten sonra (olmayınca) aşılama denedik yani yumurta takibinden sonra çatlatma iğnesi yapıldı 36 sat sonra ilişki dediler ve hamile kaladım.. daha sonra tekrarlandı falan ama olmadı.. sonra aşılamaya geçtik göbekten iğne yapıyodum ve progestan kullanıyodum. çatlatma iğnesini de yaptıktan sonra yie olmadı ve benim tam 2 yılım geçti.. bana en sonunda tanımlanamayan inivertizim gibi bişi dediler.. her neyse adıişte :) yanı zaman aldı tam iki yıl.. sonra ben (3 farklı dr a falan göründüm bu arada tabi rahim filmi falana çekilde temiz çıktı) tüp bebek için araştırmalarına girdim. revizem azmış ve azalıyouş.. şuan tüp bebek tedaisine başladım. kaç yaşındasın ne kadardır uğraşıyosn bilmiyorum ama çok uzatma derim ben.. yaş kaç canım ve kaç yıllık evlisin?
Amin canım rabbim kimseyi böle sınamasın. Ama bak 1 seneyi birax geçmiş korunmamışsın. Benim nacizane tavsiyem sana yumurta takibini geç artık aşılamayı dene. Aşılama da tutma oranı çok yüksek değil %15-20 civarı arttırıyo şansı. O da çok yüksek bir oran değil. Yaşın kaç bilmiyorum ama 30 ve üstüyse geç kalma aşılamayı dene olmazsa bir ay ara verip tüp bebeğe bak kuzum cidden. Revizeler azalmaya başlıyo..CANIM 15 AYLIK EVLİYİM YAŞIMDA 31 HİÇ KORUNMADIK HSG ÇEKİLDİM SIKINTI YOK TÜPLERİM AÇIK SADECE POLİP DEDİLER ONLARIDA HİSTEROSKOPİ İLE ALDIRDIK ONDAN BERİ TAM 6 AY GEÇTİ DR 5 AYDA HAMİLE KALIRSIN DEDİ AMA OLMADI BENDE BAŞKA DR GİTTİM GEÇEN AY İŞTE KLOMEN TEDAVİSİNE BAŞLADI İLK KULLANIMDA GÜNDE BİR ALDIM VE 4 TANE YUMURTAM OLUŞTU AMA GEL GÖRKİ HASTALANDIM ŞİMDİDE BU GÜN YİNE DR GİTTİM BU SEFER KLOMENİ GÜNDE 2 YE ÇIKARDI Bİ KAÇ DEMEDEN SONRA AŞILAMA YAPILCAK SANIRIM BİLEMİYORUM ARTIK KAFAM DURDU HER YOLU DENEDİM MADDİ MANEVİ TÜKETİYOR İNSANI BU İŞLER, BİRDE ÖYLE ETRAFINDAN EVLENİR EVLENMEZ HEMEN HAMİLE KALANLAR OLUYOR YADA AYYY İSTEMEDEN OLDU FALAN DİYORLAR YA GIPTA EDİYORUM GERÇEKTEN ALLAH KİMSEYİ EVLAT ÖZLEMİYLE SINAMASIN İNŞ RABBİM İSTEYEN HERKESE VERSİN....
Pardon kuzum yaşını yazmışsın. Dediğim gibi oyalanma.. maddi manevi yıpranıyo insan. Bir an önce aşılama yaptırAmin canım rabbim kimseyi böle sınamasın. Ama bak 1 seneyi birax geçmiş korunmamışsın. Benim nacizane tavsiyem sana yumurta takibini geç artık aşılamayı dene. Aşılama da tutma oranı çok yüksek değil %15-20 civarı arttırıyo şansı. O da çok yüksek bir oran değil. Yaşın kaç bilmiyorum ama 30 ve üstüyse geç kalma aşılamayı dene olmazsa bir ay ara verip tüp bebeğe bak kuzum cidden. Revizeler azalmaya başlıyo..
CANIM 15 AYLIK EVLİYİM YAŞIMDA 31 HİÇ KORUNMADIK HSG ÇEKİLDİM SIKINTI YOK TÜPLERİM AÇIK SADECE POLİP DEDİLER ONLARIDA HİSTEROSKOPİ İLE ALDIRDIK ONDAN BERİ TAM 6 AY GEÇTİ DR 5 AYDA HAMİLE KALIRSIN DEDİ AMA OLMADI BENDE BAŞKA DR GİTTİM GEÇEN AY İŞTE KLOMEN TEDAVİSİNE BAŞLADI İLK KULLANIMDA GÜNDE BİR ALDIM VE 4 TANE YUMURTAM OLUŞTU AMA GEL GÖRKİ HASTALANDIM ŞİMDİDE BU GÜN YİNE DR GİTTİM BU SEFER KLOMENİ GÜNDE 2 YE ÇIKARDI Bİ KAÇ DEMEDEN SONRA AŞILAMA YAPILCAK SANIRIM BİLEMİYORUM ARTIK KAFAM DURDU HER YOLU DENEDİM MADDİ MANEVİ TÜKETİYOR İNSANI BU İŞLER, BİRDE ÖYLE ETRAFINDAN EVLENİR EVLENMEZ HEMEN HAMİLE KALANLAR OLUYOR YADA AYYY İSTEMEDEN OLDU FALAN DİYORLAR YA GIPTA EDİYORUM GERÇEKTEN ALLAH KİMSEYİ EVLAT ÖZLEMİYLE SINAMASIN İNŞ RABBİM İSTEYEN HERKESE VERSİN....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?