İnşallah olur kafanda düşünme fazla bende bu syın 17 iğne vuruldu bekliyorum regil olacagım gibi agrı var karnımdaKızlar merhaba bu sabah yumurtam catladı asırı bel agrısı hıssettım ve sag kasıgımda agrı ıle uyandım seffaf uzayan akıntım var klomen kullandım bu ay 17. Gun sabaha karsı yumurtladım dun aksam ve bu sabah ılıskı oldu. İns 15 gun sonra hamile oldugumu yazarım cok heveslıyım 1 yıldır ıstıyoruz pko var devlet ılgılenmedı hıc ozele gıtmek zorunda kaldım hemen glukofen ve klomene baslattı doktorum catlatma ıgnesı olmadım bakalım ıns tutar ıns hepımız kucagımıza alırız umudumuzu yıtırmeyelim
Bi kaç gündür var agrılar inşallah hamileyimdir düşünmek istemiyorum da hiç inadına olmuyor o zaman kendime uğraşacak birşeyler arıyorum kafamı takmamak içinIns reglı olmazsınn canım bebıs belırtısıdır ne zaman bat
Canım bendede var oo sabahtan aksama kadar forumları okuyup hayaller kuruyorum sureklı bebek kıyafetlerı bakıyorum aılelerr e ne zaman soylerız dıye dusunuyorum ıyıce paronayak oldum gunler gecmıyorBi kaç gündür var agrılar inşallah hamileyimdir düşünmek istemiyorum da hiç inadına olmuyor o zaman kendime uğraşacak birşeyler arıyorum kafamı takmamak için
İnş canım sımdı bu 15 gun gecmek bılmıcek bılıyorum bı karar verdım kıtap okuyup orgu orecegım belkı unuturumKafana takma gerçekten doktorım birlikte okurken bile çocuğu düşünme bile dedi çünkü ne kadar üstüne düşersen o kadar olmuyor İnsan neyi çok istersen onla sınanırmış zaten kısmet herşey hayırlı haberleri alırız İnşallah tez zamandan
Bn örgü örüyorum kafam dağılsın diye güya bebek çeketi örüyorumİnş canım sımdı bu 15 gun gecmek bılmıcek bılıyorum bı karar verdım kıtap okuyup orgu orecegım belkı unuturum
O da guzelmişBn örgü örüyorum kafam dağılsın diye güya bebek çeketi örüyorum
Canim benim cok haklisin irmakGurbçok haklısın ırmak : 48593173 .!.:İnşallah hepmizin bebişleri olur bende her ay olduğu gibi bu ay da cok umutluyum insallah regl olmam ve bebek haberi alırım her ay sonuc husran ama her ay daha da ümit ediyorum cünku Allahtan umit kesilmez o herşeyin en iyisini bilir. Ama cok heycanlyim bende sizler gibi bebek görünce içim cizlıyo heycandan kıpır kıpır edyo kalbim. Biranda birsüru hayallere kapilıyorum hayali böyle güzelse kimbilir gercegi ne kadar güzeldir tabiki zorluklari da vardir ama evlat sahibi olmak cok ozel ve güzel bir duygu olsa gerek. Tüm anne babalar kıymetlerini bilip de evlatlarina sahip cıkmalı biz boyle bebek hasretyle yanyoruz . ki ben daha 10 aylk evliyim 9 _10 yildır hatta daha fazla zamandr bebek özlemiyle yanip tutuşanlar var ama birçok ebeveynde ya cocuklarini satiyo ya biyerlere birakyo ya onlara zarar veriyo boyle canilerde var rabbim onlara nasip etmesin bakabilecek olanlara nasip etsin insallah. Çunkü ben boyle seyler duyunca çok üzülyorum benim gibi olan herkes de eminim benimle ayni düsuncededir onlar günahsız birer melekler hiç dayanamiyorum birde tecavuz ediliyo başımdan kaynar sular dökulyo sanki
caanım cok haklısın ırmak bebek için gunlerdır ne kadar uzuluyorum hepımız bılınclı anneler olmalıyız cınku dısardakı kotulukler bıtmıyor . Bı de bu pıslıkler kendı kanından olunca en cok o koyuyor adama yasamayan bılemez . Bn cok zor seyler yasadım suan erkek kardesımle bıle konusurum sureklı dıkkatlı olması ıcın 12 yasında ama olsun nasıl davranması gerrktıgını anlatırım cıglık atmasını anlatırım.aslındacook acı seyler bunlar cokkİnşallah hepmizin bebişleri olur bende her ay olduğu gibi bu ay da cok umutluyum insallah regl olmam ve bebek haberi alırım her ay sonuc husran ama her ay daha da ümit ediyorum cünku Allahtan umit kesilmez o herşeyin en iyisini bilir. Ama cok heycanlyim bende sizler gibi bebek görünce içim cizlıyo heycandan kıpır kıpır edyo kalbim. Biranda birsüru hayallere kapilıyorum hayali böyle güzelse kimbilir gercegi ne kadar güzeldir tabiki zorluklari da vardir ama evlat sahibi olmak cok ozel ve güzel bir duygu olsa gerek. Tüm anne babalar kıymetlerini bilip de evlatlarina sahip cıkmalı biz boyle bebek hasretyle yanyoruz . ki ben daha 10 aylk evliyim 9 _10 yildır hatta daha fazla zamandr bebek özlemiyle yanip tutuşanlar var ama birçok ebeveynde ya cocuklarini satiyo ya biyerlere birakyo ya onlara zarar veriyo boyle canilerde var rabbim onlara nasip etmesin bakabilecek olanlara nasip etsin insallah. Çunkü ben boyle seyler duyunca çok üzülyorum benim gibi olan herkes de eminim benimle ayni düsuncededir onlar günahsız birer melekler hiç dayanamiyorum birde tecavuz ediliyo başımdan kaynar sular dökulyo sanki
Canim insss hamile indir yaaa lütfen buraya yaz umut ol bizede[/QUOTE][QUOTEinsan oshhh, post: 48598537, member: 664033"]merhaba bende bu ay ilk defa klomen kullandım ve ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum doktor dört gün arş arda ilişki dedi yaptık hatta preseed kullandım şansı arttırmak için bugün hassas test yaptım ikinci çizgi silik çıktı yarın kan vercem ama bilmiyorum silik çizgi adetime 5gün olduğu için olabilir mi yanı daha çok erken olduğu için aynı durumu yaşayan var mı acaba
cok uzuldum canım benım yaa inş bıdahaki ay tutar kac gun var adetine .bnde cok umitliydim sen boyle yazdn bnmde umudum azaldı cok uzuldumkızlar ben test yaptırmıştım negatif çıktı yani ilk klomen ve çatlatma iğne maceram hüsranla sonuçlandı
Ee neden sılık cızgı cıktı kı acaba ılac etkısı mı
Bu ilaç ve igneler kimyasal gebelik oluyormuş hormonlar yükseliyormuş ondan çigi çıkıyorcok uzuldum canım benım yaa inş bıdahaki ay tutar kac gun var adetine .bnde cok umitliydim sen boyle yazdn bnmde umudum azaldı cok uzuldum
Sabır zor bi durum ama Kurabn oldugum biran önce isteyen herkese versin üstüne düşyükçe inadına olmuyorOf bende dayanamayıp test yaparım çift çizgiye sevinir daha sonra üzülmek daha kötüallahım arama Yarabbim bi an once ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?