- 24 Ekim 2016
- 44
- 27
- 3
- 30
Aynen cnm aynen offf offff aslında cok bebek delisi degılım hatta masrafları ve bakımını dusundukce ıcım daralıyor yasım da daha 21 ama pko oldugu ıcın sanki hıc olmicakmiş gıbı hıssedıyorum bu da bnı uzuyor ve bı an once hamile kalıp herkese kanıtlamak istiyorum ozellıklede kendımeSabır zor bi durum ama Kurabn oldugum biran önce isteyen herkese versin üstüne düşyükçe inadına olmuyor
Doktor bana ne kadar stres yaparsan o kadar olmaz dedi kimseye birşeyler ıspatlamak zorunda degilsin neden olmasın olur pko ney oluyoAynen cnm aynen offf offff aslında cok bebek delisi degılım hatta masrafları ve bakımını dusundukce ıcım daralıyor yasım da daha 21 ama pko oldugu ıcın sanki hıc olmicakmiş gıbı hıssedıyorum bu da bnı uzuyor ve bı an once hamile kalıp herkese kanıtlamak istiyorum ozellıklede kendıme
Banada yumurta tembeligi demişti toktor kilo var biraz kilo ver dedi kilodon diyor zayıflarında oluyo yumurta tembeligi bu işler kısmet birşeylerin zamanı var o zaman oluyor kendini ne kadar yırtsanda paralasanda olmuyor yaşadığım denyimlerden biliyorum herşey için geçerliAçılımı Poli Kistik over yani yumurta tembelliği yumurta oluşuyor yada büyümuyor. Tabi bundan dolayı hormonlar alt üst oluyor. Adet gecikmesi ve kullanma ve kilo oluyor bebekte olmuyor
Aynen canım haklısın az önce anne diye bi dizi başlamış onu izledim bi güzel ağladım yine biz olmuyor diye derlenen millet neler yapıyo çocuğuna ahh bee adaletsiz dunyaBanada yumurta tembeligi demişti toktor kilo var biraz kilo ver dedi kilodon diyor zayıflarında oluyo yumurta tembeligi bu işler kısmet birşeylerin zamanı var o zaman oluyor kendini ne kadar yırtsanda paralasanda olmuyor yaşadığım denyimlerden biliyorum herşey için geçerli
Kısmet olunca kıymetini biliriz biz İnşallahAynen canım haklısın az önce anne diye bi dizi başlamış onu izledim bi güzel ağladım yine biz olmuyor diye derlenen millet neler yapıyo çocuğuna ahh bee adaletsiz dunya
Yok canım ya pazartesi yada salı olursam inş olmam sende varmı birşey vucuunda değişiklik hamilelik belirtisiIns canım regli oldun mu sen
canım kasıklarım agrıyor ama onlar psıkolojıktır dıyorum asıl buay ılk defa bnde sıcak basması oldu hatta hayatımda ılk defa oldu boyle ıkı saatte bır vucudumun heryerı ates gıbı oluyor aynı menapozlular gıbı sonra 5 dk da gecıyor acaba hormon ılacları ya bunlar ondan mı bılemedım bakaklım senın az kalmıs ıns adet olmazsın benım daha ayın 7 sı falan batYok canım ya pazartesi yada salı olursam inş olmam sende varmı birşey vucuunda değişiklik hamilelik belirtisi
İnşallah heveslenmiyorum hayal kırıklıgı yaşarsam ddiyecanım kasıklarım agrıyor ama onlar psıkolojıktır dıyorum asıl buay ılk defa bnde sıcak basması oldu hatta hayatımda ılk defa oldu boyle ıkı saatte bır vucudumun heryerı ates gıbı oluyor aynı menapozlular gıbı sonra 5 dk da gecıyor acaba hormon ılacları ya bunlar ondan mı bılemedım bakaklım senın az kalmıs ıns adet olmazsın benım daha ayın 7 sı falan bat
Ooo süper birşey inşallah hamilesindirKızlar merhaba bu siteyi uzun yıllardır takip ediyorum ama yeni üye oldum be bu ay klomen kullandım pco hastasiyim ve kiloluyum (30 kg vermeme rağmen) bugün adet günüm ve gelen giden yok hala
Merhaba canan hanim sizin adet gününüz ne zaman galiba yakın gunlerdeyiz birbirimize destek olalim sizde klomen tek mi kullandınız catlatma iğnesi vuruldunuz muYok canım ya pazartesi yada salı olursam inş olmam sende varmı birşey vucuunda değişiklik hamilelik belirtisi
canım cok mutlu oldum senın adına umarım bnde bu ay hamıle kalırım bnde pko luyum kılo var klomen kullandım ama catlatma ıgnesı olmadım kendılıgınden catladı ates basması ve beyaz akıntım var senın ne gıbı belırtılerın oldu lutfen paylas ve bıze de dua et nolurMerhaba canan hanim sizin adet gününüz ne zaman galiba yakın gunlerdeyiz birbirimize destek olalim sizde klomen tek mi kullandınız catlatma iğnesi vuruldunuz mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?