Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

Pinkstars adet günü değişmiyor arkadaşım.benim de bugün adet günüm ve daha bişe yok.ne adet belirtisi ne de hamilelik belirtisitest de yapmadım yapmicam da
canım inssss hamilesindir kurban oldugum allah vermiştir inssss ay burdan paylas olur mu bıde yarın test yap neden yapmıyon kı

Inşallah canim rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın bizde içinde ınşallah benim henüz net belli degil canim sadece testte çıktı yarında test yapacam eğer pozitif olursa salı dr a gidecem

Belirtilerime gelirsem canim aslında çok kulak asmamaya çalıştım ama göğüs uçlarım hep belirgindi ve göğüs hassasiyetim vardı bazen sağ bazen sol kasigimda kramp tarzı ağrılar oluyordu ellerim ayaklarım buz gibiyken yüzüm de sanki yangın yeri gibi alev alıyordu bazen de sırtım alev alıyordu belim agirıyor ama her adet öncesi yaşadığım bir şey o yüzden bilemedim diğer ağrı ları da hep klomen yan etkisi olarak görüyordum o yüzden umitlenmemeye çalıştım ama hep bi aceba da dedim yani son olarak test yaptim ve pembe çizgi gördüm çok umutlandım suanda kendimi hamile sanıyorum iyi mi kötü mü bilemedim ama durum bu canim yarın yapacağım test koyulasmissa umutlarım artar salı günü dr a gidecem size haber veririm kızlar dua edin ne olur

Merhaba kızlar dün farklı bir markadan iki test aldım dün yaptığım test silik çıktı bugün yaptığım test ise negatif gölge bile yok ama soktayım böyle bir durumla karşılaşan var mi bi akıl verin test yanılmış olabilir mi o kadar da umutlanmistim

Artık test yapmaya korkuyorum eşim biraz bekle dedi zaten 2 kasım da randevum vardı adet olsam da olmasam da gidecem
Sizce klomen gecikme yapmış olabilir mi

canim benimde ilk ayim o yizden deneyimim pek yok umarim olmazda bu ay hamile kalirizz yan etkisi olabilir tabi sonucta disardan hormon destegi aliyoruz

canım inssss hamilesindir kurban oldugum allah vermiştir inssss ay burdan paylas olur mu bıde yarın test yap neden yapmıyon kı
Tabiki paylaşırım arkadaşım.henüz adet olmadım yarına kadar beklicem yarın da olmazsa kan testi yaptırcam direk.ama hiç bi belirti yok yani bilemiyorum.hayırlısı bakalım.

Direk kan testi yaptırın yarın daha garanti

Merhaba kızlar ben Yen'i üyeyim klımen ve ovitrelli oldum (3 tane 20 mm yumurta vardı) bir hafta önce sulu bir akıntı ve bacağıma vuran kaşık ağrım oluyor acaba ilacın yan etkisi mi bu durumları yaşayan var mı

İğne kasıklarda ağrı yapıyor evet ama sulu akıntıyla ilgili bi fikrim yok

Bacak aramda bir yanma var sanki çamaşırım sıkmış gibi garip duygular içindeyim inş bu ayda yanılmıyorumdur yoksa yine sil baştan
İnşallah arkadaşım inşallah hamilesindir sağlıkla gelir inşallah benim de reglim 2 gün gecikti kan tahlili yaptırdım bugün bekliyorum bakalım

Merhaba canan hanim sizin adet gününüz ne zaman galiba yakın gunlerdeyiz birbirimize destek olalim sizde klomen tek mi kullandınız catlatma iğnesi vuruldunuz mu
Merhaba Derya Hanım seraphone kulandım ben daha sonra ignemi vuruldum bügün günüm adet inşallah olmam dün birşey olmadı test yapmıyorum hayalkırıklıgı yaşarsam tek çigziyi görüp üzülmek istemiyorum

Inşallah adet olamazsınız benim bu 3. günüm ama hala adet olmadım mutlu haberleri burda paylaşmak nasip olur ınşallah bize 6. testi mi de bugün eczaneden alıp yaptim ve sonuç baya belirginleşen ve koyu bir çift çizgi besi pozitif bir tanesi negatif çıkmıştı o yüzden kendimi kaptırmak istemiyorum çok fazla korkuyorum kimyasal olursa diye falan rabbim yüzümüze gülsün ınşallah benim ameliyat sonrası ilk denememdi sadece klomen verdi dr ve hiç yumurta takibine bile cagirmamisti adetin gecikirse gel demişti ve ınşallah tutmuştur rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ınşallah

Amin kurban oldugum bekliyoruz bakalım halsizlikten bayılacagım artık ama ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…