- 24 Ekim 2016
- 44
- 27
- 3
- 30
canım inssss hamilesindir kurban oldugum allah vermiştir inssss ay burdan paylas olur mu bıde yarın test yap neden yapmıyon kıPinkstars adet günü değişmiyor arkadaşım.benim de bugün adet günüm ve daha bişe yok.ne adet belirtisi ne de hamilelik belirtisitest de yapmadım yapmicam da
Inşallah canim rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın bizde içinde ınşallah benim henüz net belli degil canim sadece testte çıktı yarında test yapacam eğer pozitif olursa salı dr a gidecemcanım cok mutlu oldum senın adına umarım bnde bu ay hamıle kalırım bnde pko luyum kılo var klomen kullandım ama catlatma ıgnesı olmadım kendılıgınden catladı ates basması ve beyaz akıntım var senın ne gıbı belırtılerın oldu lutfen paylas ve bıze de dua et nolur
foto nasıl paylasılır bılmıyorum cnm
Artık test yapmaya korkuyorum eşim biraz bekle dedi zaten 2 kasım da randevum vardı adet olsam da olmasam da gidecemtestler bazen bozuk olabilir bi tane daha deneseniz
Artık test yapmaya korkuyorum eşim biraz bekle dedi zaten 2 kasım da randevum vardı adet olsam da olmasam da gidecem
Sizce klomen gecikme yapmış olabilir mi
Tabiki paylaşırım arkadaşım.henüz adet olmadım yarına kadar beklicem yarın da olmazsa kan testi yaptırcam direk.ama hiç bi belirti yok yani bilemiyorum.hayırlısı bakalım.canım inssss hamilesindir kurban oldugum allah vermiştir inssss ay burdan paylas olur mu bıde yarın test yap neden yapmıyon kı
Direk kan testi yaptırın yarın daha garantiMerhaba kızlar dün farklı bir markadan iki test aldım dün yaptığım test silik çıktı bugün yaptığım test ise negatif gölge bile yok ama soktayım böyle bir durumla karşılaşan var mi bi akıl verin test yanılmış olabilir mi o kadar da umutlanmistim
İğne kasıklarda ağrı yapıyor evet ama sulu akıntıyla ilgili bi fikrim yokMerhaba kızlar ben Yen'i üyeyim klımen ve ovitrelli oldum (3 tane 20 mm yumurta vardı) bir hafta önce sulu bir akıntı ve bacağıma vuran kaşık ağrım oluyor acaba ilacın yan etkisi mi bu durumları yaşayan var mı
Bacak aramda bir yanma var sanki çamaşırım sıkmış gibi garip duygular içindeyim inş bu ayda yanılmıyorumdur yoksa yine sil baştanİğne kasıklarda ağrı yapıyor evet ama sulu akıntıyla ilgili bi fikrim yok
İnşallah arkadaşım inşallah hamilesindir sağlıkla gelir inşallah benim de reglim 2 gün gecikti kan tahlili yaptırdım bugün bekliyorum bakalımBacak aramda bir yanma var sanki çamaşırım sıkmış gibi garip duygular içindeyim inş bu ayda yanılmıyorumdur yoksa yine sil baştan
Ay hadi bakalım bizi de haberdar et inş hamilesindirİnşallah arkadaşım inşallah hamilesindir sağlıkla gelir inşallah benim de reglim 2 gün gecikti kan tahlili yaptırdım bugün bekliyorum bakalım
Merhaba Derya Hanım seraphone kulandım ben daha sonra ignemi vuruldum bügün günüm adet inşallah olmam dün birşey olmadı test yapmıyorum hayalkırıklıgı yaşarsam tek çigziyi görüp üzülmek istemiyorumMerhaba canan hanim sizin adet gününüz ne zaman galiba yakın gunlerdeyiz birbirimize destek olalim sizde klomen tek mi kullandınız catlatma iğnesi vuruldunuz mu
Inşallah adet olamazsınız benim bu 3. günüm ama hala adet olmadım mutlu haberleri burda paylaşmak nasip olur ınşallah bize 6. testi mi de bugün eczaneden alıp yaptim ve sonuç baya belirginleşen ve koyu bir çift çizgi besi pozitif bir tanesi negatif çıkmıştı o yüzden kendimi kaptırmak istemiyorum çok fazla korkuyorum kimyasal olursa diye falan rabbim yüzümüze gülsün ınşallah benim ameliyat sonrası ilk denememdi sadece klomen verdi dr ve hiç yumurta takibine bile cagirmamisti adetin gecikirse gel demişti ve ınşallah tutmuştur rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ınşallahMerhaba Derya Hanım seraphone kulandım ben daha sonra ignemi vuruldum bügün günüm adet inşallah olmam dün birşey olmadı test yapmıyorum hayalkırıklıgı yaşarsam tek çigziyi görüp üzülmek istemiyorum
Merhaba kan tahlili yaptırmışsınız sonucunu aldınız mi ınşallah meleğiniz sizinledirİnşallah arkadaşım inşallah hamilesindir sağlıkla gelir inşallah benim de reglim 2 gün gecikti kan tahlili yaptırdım bugün bekliyorum bakalım
kan testi yaptırmak için sağlık ocağına gittim yarın gel dedi ama dayanamayıp bir test daha yaptim pozitif çıktı hayırlısı olur hakkımızda insallahDirek kan testi yaptırın yarın daha garanti
Amin kurban oldugum bekliyoruz bakalım halsizlikten bayılacagım artık ama benInşallah adet olamazsınız benim bu 3. günüm ama hala adet olmadım mutlu haberleri burda paylaşmak nasip olur ınşallah bize 6. testi mi de bugün eczaneden alıp yaptim ve sonuç baya belirginleşen ve koyu bir çift çizgi besi pozitif bir tanesi negatif çıkmıştı o yüzden kendimi kaptırmak istemiyorum çok fazla korkuyorum kimyasal olursa diye falan rabbim yüzümüze gülsün ınşallah benim ameliyat sonrası ilk denememdi sadece klomen verdi dr ve hiç yumurta takibine bile cagirmamisti adetin gecikirse gel demişti ve ınşallah tutmuştur rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ınşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?