- 1 Aralık 2016
- 76
- 62
- 3
Kizlar bende catlatma ignesi oldm persmbe gunu ama sanki hic catlamamis gibi hala kasiklarim sis hic akintimda olmadi sizde boyle bi durum oldumu igne yqptiginiz halfe catlamayan var mi canim senin sonucun belli oldumu baya oncr yazmissin da merka ettim hamilemisim canım bende yeni igne oldum bi umut bize cevap ver
CAnim senin sonucun belli oldumu hamilemisin inşallah hamilesindir bizede ümit olursunBenim20 mm iken göbekten vurmuştu
Cak bisey yok canım benimde yumurtalarim geç oluşuyor du 5 gun ilac içtim yumurta olusmasi icin sonra yumurta büyüyünce de igne ile catlatti doktor seninkide oyledir yumurtanı takip edecek demkki korkacak bisey degil oSelam kizlar yakinda araniza katilcam galiba. Bir bos gebelik ve bir kimyasaldan sonra doktorum bugun 5 gunluk bi ilac ardindan igne verecegni soyledi korktum acikcasi. Yumurtam buyumemis catlamazmista onu gorduk dedi korktum acikcasi. Beni neler bekliyor fikri olan var mi
Hamilemisiniz peki simdi.Korko
Cak bisey yok canım benimde yumurtalarim geç oluşuyor du 5 gun ilac içtim yumurta olusmasi icin sonra yumurta büyüyünce de igne ile catlatti doktor seninkide oyledir yumurtanı takip edecek demkki korkacak bisey degil o
Doktor olgunlasan yumurtayı daha 5 gun oncr catlatti 3 gun iliki oldu suan beklemedeyim igneden 12 gun sonraa belli olur dedi sonuc inşallah Hamileyimdir belim ve kasiklarim cok ağrıyor hayırlı sonuvu yazarim yineHamilemisiniz peki simdi.
Doktor olgunlasan yumurtayı daha 5 gun oncr catlatti 3 gun iliki oldu suan beklemedeyim igneden 12 gun sonraa belli olur dedi sonuc inşallah Hamileyimdir belim ve kasiklarim cok ağrıyor hayırlı sonuvu yazarim yineHamilemisiniz peki simdi.
Insallah canim Allah hayirlisiyla hepimize anne olmayi nasip etsin. Insallah hamilesindir. Merak ettigim bu igne gobekten mi oluyor cok can yakiyo muIgne ile catlatm
Doktor olgunlasan yumurtayı daha 5 gun oncr catlatti 3 gun iliki oldu suan beklemedeyim igneden 12 gun sonraa belli olur dedi sonuc inşallah Hamileyimdir belim ve kasiklarim cok ağrıyor hayırlı sonuvu yazarim yine
Klomenden cevap alamadin mi canimVe yine yeniden klomen bu 3. Bu sefer aşılama yapılcak belki şansımız daha çok olur yani inşallah tutar hayırlısıyla
Hayirlisi olsun bende cok kisiden duydum ise yaramadigini doktoruma soyledim ya yaramazsa ne olcak diye o da rahim filmi isteriz dedi bunlar hep sirayla olmak zorunda filan dedi. Allah yardimcimiz olsun insallah bizde 2017 de anne oluruz Rabbimin izniyleKlomen 2 kez kullandım bende işe yaramadı şimdi aşılama denicez bakalım
Cnm bnm maalesef sonuc ngtf tekrar klomen kullandm ignesiz bu ay nasip insallah sen naptnCanim bende de bir yumurta oluştu 21 mm büyüklüğünde seninde 2 tane gayet iyi daha fazla olmasi iyi degil zaten cogul gelebelik olur hatta vücut su toplar dusukler cok oluyor dedi fazla tumurtaya gerek yok dedi benim doktorum suan beklemedeyim 3 gun once catlatma igensi oldum bakalım inslalah ikimizde hamis oluruz yeni yılda inslalah
Canim durumun nedir hamilesindir insallah..Merhaba kızlar bende bu ay ilk defa klomen kullandım yarın kontrolüm var benim hormonlarımda sıkıntı benim durumumda olan yok mu?
Yarın sabah test yapacam bendeCnm bnm maalesef sonuc ngtf tekrar klomen kullandm ignesiz bu ay nasip insallah sen naptn
Kesinlikle gec kalmadan git korkacaj bie ilac degil bende kullandim sadece yumrta oluşmasını sagliyor niye korkuyosun canım benimBende korkuyorum klomene baslamaktan. Bu ay cagirdi doktorum ama gitsemmi ne yapsam bilmiyorum. Incir kurunu oneriyorlar acaba onu deneyen varmi canlarim
Bu gobekten igne olayi korkutuyor beni . birde umutlaniyor insan sanki hemen olacak gibi.. O kadar dusuk yaptim yiprandim simdi bide heves edersem de olmazsa nasil toparlanirim bilemiyorum.. Allahim yardimcimiz olsun hepimiz anne olalim insallah canimKesinlikle gec kalmadan git korkacaj bie ilac degil bende kullandim sadece yumrta oluşmasını sagliyor niye korkuyosun canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?