Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

Selam kizlar yakinda araniza katilcam galiba. Bir bos gebelik ve bir kimyasaldan sonra doktorum bugun 5 gunluk bi ilac ardindan igne verecegni soyledi korktum acikcasi. Yumurtam buyumemis catlamazmista onu gorduk dedi korktum acikcasi. Beni neler bekliyor fikri olan var mi

Korko
Cak bisey yok canım benimde yumurtalarim geç oluşuyor du 5 gun ilac içtim yumurta olusmasi icin sonra yumurta büyüyünce de igne ile catlatti doktor seninkide oyledir yumurtanı takip edecek demkki korkacak bisey degil o

Igne ile catlatm

Doktor olgunlasan yumurtayı daha 5 gun oncr catlatti 3 gun iliki oldu suan beklemedeyim igneden 12 gun sonraa belli olur dedi sonuc inşallah Hamileyimdir belim ve kasiklarim cok ağrıyor hayırlı sonuvu yazarim yine
Insallah canim Allah hayirlisiyla hepimize anne olmayi nasip etsin. Insallah hamilesindir. Merak ettigim bu igne gobekten mi oluyor cok can yakiyo mu

Klomen 2 kez kullandım bende işe yaramadı şimdi aşılama denicez bakalım
Hayirlisi olsun bende cok kisiden duydum ise yaramadigini doktoruma soyledim ya yaramazsa ne olcak diye o da rahim filmi isteriz dedi bunlar hep sirayla olmak zorunda filan dedi. Allah yardimcimiz olsun insallah bizde 2017 de anne oluruz Rabbimin izniyle

Herkese merhabalar, ben de 2 senedir pcoluyum son 1.5 yıldır da ugrasıyoruz rahim filmi temiz çıktı. Bu ay doktorum yine klomen ile deneyelim olmazsa aşılama geçicez artık dedi. Daha önce de denemiştik işe yaramamıştı. Ama bu defa nedense tuhaf bir umut var içimde. Dua edin nolur? Özellikle melegini taşıyanlar bolca dua etsin bize

Cnm bnm maalesef sonuc ngtf tekrar klomen kullandm ignesiz bu ay nasip insallah sen naptn

Bende korkuyorum klomene baslamaktan. Bu ay cagirdi doktorum ama gitsemmi ne yapsam bilmiyorum. Incir kurunu oneriyorlar acaba onu deneyen varmi canlarim

Bende korkuyorum klomene baslamaktan. Bu ay cagirdi doktorum ama gitsemmi ne yapsam bilmiyorum. Incir kurunu oneriyorlar acaba onu deneyen varmi canlarim
Kesinlikle gec kalmadan git korkacaj bie ilac degil bende kullandim sadece yumrta oluşmasını sagliyor niye korkuyosun canım benim

Kesinlikle gec kalmadan git korkacaj bie ilac degil bende kullandim sadece yumrta oluşmasını sagliyor niye korkuyosun canım benim
Bu gobekten igne olayi korkutuyor beni . birde umutlaniyor insan sanki hemen olacak gibi.. O kadar dusuk yaptim yiprandim simdi bide heves edersem de olmazsa nasil toparlanirim bilemiyorum.. Allahim yardimcimiz olsun hepimiz anne olalim insallah canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…