- 10 Şubat 2016
- 1.267
- 1.241
- 133
Bende Hataylıyım :)Canm merhaba osmaniyede oturuyosun galiba bn iskenderundayim eğer doktorunu değiştirmek istersen bnm gittiğim doktoru onereyim sana eğer mesafe çok fark etmiyosa tabi yardımcı olayım dedim canm
Olur tabi canım varsa güvendiğin bir doktor öner lütfen. Mesafe sorun değil ya eğer doktorun onemsememesinden dolayı kist oluşursa zaten bu doktorla devam edemem. Çünkü çatlatma iğnesi vermemesi yada git çalışmalara başla çocuk olur demesi beni hem mutlu etti hemde saçma geldi. Kendi kendine olacaksa sana niye geldim yada 7 aydır neden olmadı. Çok zormuş ya off off.Canm merhaba osmaniyede oturuyosun galiba bn iskenderundayim eğer doktorunu değiştirmek istersen bnm gittiğim doktoru onereyim sana eğer mesafe çok fark etmiyosa tabi yardımcı olayım dedim canm
Çok haklısın vallahi canım eğer memnun değilsen hiç mecbur değilsin nerde için rahat oluyorsa oraya gideceksin doktorun tatmin etmesi bile psikolojimi değiştirdi benim ilgisi alakası falanOlur tabi canım varsa güvendiğin bir doktor öner lütfen. Mesafe sorun değil ya eğer doktorun onemsememesinden dolayı kist oluşursa zaten bu doktorla devam edemem. Çünkü çatlatma iğnesi vermemesi yada git çalışmalara başla çocuk olur demesi beni hem mutlu etti hemde saçma geldi. Kendi kendine olacaksa sana niye geldim yada 7 aydır neden olmadı. Çok zormuş ya off off.
Kesinlikle ya bu doktorda ilgili aslında ama başta da yazdım ya herşey normal.gozukuyor ama yumurtaliklar tembel mi değil mi diye verdi klomeni neden iğne yapmadı acaba. Yarın gidip bunu soraymÇok haklısın vallahi canım eğer memnun değilsen hiç mecbur değilsin nerde için rahat oluyorsa oraya gideceksin doktorun tatmin etmesi bile psikolojimi değiştirdi benim ilgisi alakası falan
Nasıl istersen canım Allah gönlüne göre versinKesinlikle ya bu doktorda ilgili aslında ama başta da yazdım ya herşey normal.gozukuyor ama yumurtaliklar tembel mi değil mi diye verdi klomeni neden iğne yapmadı acaba. Yarın gidip bunu soraym
Yani bana kalırsa çatlatma iğnesini vermesi gerek bnde de problem yok amadoktorum verdi ve kontrole falan çağırdıOlur tabi canım varsa güvendiğin bir doktor öner lütfen. Mesafe sorun değil ya eğer doktorun onemsememesinden dolayı kist oluşursa zaten bu doktorla devam edemem. Çünkü çatlatma iğnesi vermemesi yada git çalışmalara başla çocuk olur demesi beni hem mutlu etti hemde saçma geldi. Kendi kendine olacaksa sana niye geldim yada 7 aydır neden olmadı. Çok zormuş ya off off.
Merhaba canm kendiliğneden catlar diye iğne yapmamış olabilir adetinin 11.günü bn adetimin 12.günü gittim 2 yumurtam vardı biri 17 biri 18 iğneyi yaptıBana da klomen verdi, 11.gün kontrole gittiğimde 22 mm yumurta vardı ve doktor yumurtayı Biraz büyük bulduğu için çatlatma iğnesi yapmadı. Bu normal mi kızlar?
İnşallah valla ben de beklemiyordum 11.günde 22 mm olmasını. Ama iğne yapılmayacak büyüklük mü bu, bazıları 23 mm de bile iğne olmuş. BilemedimMerhaba canm kendiliğneden catlar diye iğne yapmamış olabilir adetinin 11.günü bn adetimin 12.günü gittim 2 yumurtam vardı biri 17 biri 18 iğneyi yaptı
Soyle bişey de var ama çatlamazsa kist olabileceğini soyluyolar insalhhh kendiliğinden catlar canm bi aksilik olmaz
Aynı benimki gibi canım 22 ve 23 tü benimde. Hiç de vurulmaz demedi doktorum vuruldum valla benİnşallah valla ben de beklemiyordum 11.günde 22 mm olmasını. Ama iğne yapılmayacak büyüklük mü bu, bazıları 23 mm de bile iğne olmuş. Bilemedim
Doktorum mu bi acaip valla anlamadım bu işiAynı benimki gibi canım 22 ve 23 tü benimde. Hiç de vurulmaz demedi doktorum vuruldum valla ben
Valla bende anlamadım canım hatta küçükse kendi haline bırakıyorlar bazen. büyükse iğne vuruyorlar riske atmıyorlar. Sizin tam tersi :/Doktorum mu bi acaip valla anlamadım bu işi
Artık yapcak bişey yok. Hayırlısı. Şimdi de acaba kendisi çatlamış mıdır diye kara kara düşünüyorum. Kafamda deli sorularValla bende anlamadım canım hatta küçükse kendi haline bırakıyorlar bazen. büyükse iğne vuruyorlar riske atmıyorlar. Sizin tam tersi :/
Ama sana şunu söylym çatladığını kesin bir şekilde hissedersin. Benim o boyutta olduğunda çat iğnesi ertesi nasıl kramplar girdi kasıklarıma iç savaş vardı sanki :)Artık yapcak bişey yok. Hayırlısı. Şimdi de acaba kendisi çatlamış mıdır diye kara kara düşünüyorum. Kafamda deli sorular
İnşallah canım o zaman randevuyu alaym zaten o zamana adet olursam birde onunla deneriz tedaviyiYani bana kalırsa çatlatma iğnesini vermesi gerek bnde de problem yok amadoktorum verdi ve kontrole falan çağırdı
Neyse canm Süleyman arslan palmiye hastanesi 1 ay önceden randevu alman gerekiyo canm malesef çok yoğum olduğu için hemen vermiyolar randevuyu nem memnunum bo çok kişi de öyle Antep ten falam geliyolar doktor için çok nazik ve naif ne sorarsan cevaplıyo güler yüzlü bi doktor umarım memnun kalırsın canm
Sakıncası yoksa cinsiyetini öğrenebilirmiyim bu arada sağlıkla kucağınıza alın bebişinicanımmm.. öncelikle tedavin hayırlı olsun diyeyim sana... bende bu konuyu bebeğime isim ararken gördüm.. yazmadan geçmek istemedim...
8 yıllık evliyim.. 7 yaşında kızım var :) kızım normal yoldan 3 aylık korunmama sonrası kalmıştı..
2 yıldır da tekrar bebiş istedik ama olmadı.. adetimde çok düzensizdi.. doktorum önce bunu düzene koymalıyız dedi.. 3 ay progestan sonrası düzene girmişti ve hamiş kaldım bilee.. ama 4 haftalıkken düşük yaptım...
düşük sonrası 3 ay korunduk.. daha sonra 4 ay yine olmadı.. dr. bu kez tüm hormon tahlilleri fln istedi.. yumurtlama zayıflığı var dedi.. klomene başladık.. ama 3 ay iğnesiz tedavi sonra olmazsa iğneye geçicez dedi... neyse ilk ay kullandım... son adetim 10 temmuz... yumurtlama takibinde solda 20 mm. çapında çatlamış yumurta görüldü.. tek yumurta bana zayıf bir ihtimal gibi gelmişti... ama dr. kendiliğinden çatlaış olması sevindirici dedi. ve sonrsında o akşam ve sonra işte ilişimiz oldu.. ama saat fln vermedi dr.um...
11 ağustos ta test yaptım negatiftiama adet olmadım 15 ağustos ta son keztest yapıyorum deyip tekrar yaptım ve olamazz... ikinci çizgi çıktı silik de olsaa... eveettt ilk klomen ayımda hamiş kaldımmm :))) inanamadım... 2 gün sonra yani adetimi 7 gün geçince tıp merk. gittim orda da net çıktı.. sonrası b-hcg>1000.00 çıktı.. v.s... v.s.... ve şu an 22+4 haftalık hamileyimm... inşallah rabbim nasip ederse oğlum olucakk.. ama tek gebeliğim...
evettt biraz uzun yazdım ama :)) ilk ayda klomenle hamile kaldım ve tek bebeğim...
inşallah sende en kısa zamanda müjdeli haberi alırsın cnımm...
Hayırlısı inşaallah gönlüne göre olsunbenim doktorumda bana 2 aya kalmaz hamiş olursun dedi...bendede pko var klomen kullandım bitti cumaretsi çatlaması için yumurtalığıma iğne yapılacak...ondan sonra beklicez bakalım.inşallah hayırlı haberler alıız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?