Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

Canm merhaba osmaniyede oturuyosun galiba bn iskenderundayim eğer doktorunu değiştirmek istersen bnm gittiğim doktoru onereyim sana eğer mesafe çok fark etmiyosa tabi yardımcı olayım dedim canm
Olur tabi canım varsa güvendiğin bir doktor öner lütfen. Mesafe sorun değil ya eğer doktorun onemsememesinden dolayı kist oluşursa zaten bu doktorla devam edemem. Çünkü çatlatma iğnesi vermemesi yada git çalışmalara başla çocuk olur demesi beni hem mutlu etti hemde saçma geldi. Kendi kendine olacaksa sana niye geldim yada 7 aydır neden olmadı. Çok zormuş ya off off.

Çok haklısın vallahi canım eğer memnun değilsen hiç mecbur değilsin nerde için rahat oluyorsa oraya gideceksin doktorun tatmin etmesi bile psikolojimi değiştirdi benim ilgisi alakası falan

Çok haklısın vallahi canım eğer memnun değilsen hiç mecbur değilsin nerde için rahat oluyorsa oraya gideceksin doktorun tatmin etmesi bile psikolojimi değiştirdi benim ilgisi alakası falan
Kesinlikle ya bu doktorda ilgili aslında ama başta da yazdım ya herşey normal.gozukuyor ama yumurtaliklar tembel mi değil mi diye verdi klomeni neden iğne yapmadı acaba. Yarın gidip bunu soraym

Kesinlikle ya bu doktorda ilgili aslında ama başta da yazdım ya herşey normal.gozukuyor ama yumurtaliklar tembel mi değil mi diye verdi klomeni neden iğne yapmadı acaba. Yarın gidip bunu soraym
Nasıl istersen canım Allah gönlüne göre versin

Yani bana kalırsa çatlatma iğnesini vermesi gerek bnde de problem yok amadoktorum verdi ve kontrole falan çağırdı
Neyse canm Süleyman arslan palmiye hastanesi 1 ay önceden randevu alman gerekiyo canm malesef çok yoğum olduğu için hemen vermiyolar randevuyu nem memnunum bo çok kişi de öyle Antep ten falam geliyolar doktor için çok nazik ve naif ne sorarsan cevaplıyo güler yüzlü bi doktor umarım memnun kalırsın canm

Bana da klomen verdi, 11.gün kontrole gittiğimde 22 mm yumurta vardı ve doktor yumurtayı Biraz büyük bulduğu için çatlatma iğnesi yapmadı. Bu normal mi kızlar?

Bana da klomen verdi, 11.gün kontrole gittiğimde 22 mm yumurta vardı ve doktor yumurtayı Biraz büyük bulduğu için çatlatma iğnesi yapmadı. Bu normal mi kızlar?
Merhaba canm kendiliğneden catlar diye iğne yapmamış olabilir adetinin 11.günü bn adetimin 12.günü gittim 2 yumurtam vardı biri 17 biri 18 iğneyi yaptı
Soyle bişey de var ama çatlamazsa kist olabileceğini soyluyolar insalhhh kendiliğinden catlar canm bi aksilik olmaz

İnşallah valla ben de beklemiyordum 11.günde 22 mm olmasını. Ama iğne yapılmayacak büyüklük mü bu, bazıları 23 mm de bile iğne olmuş. Bilemedim

İnşallah valla ben de beklemiyordum 11.günde 22 mm olmasını. Ama iğne yapılmayacak büyüklük mü bu, bazıları 23 mm de bile iğne olmuş. Bilemedim
Aynı benimki gibi canım 22 ve 23 tü benimde. Hiç de vurulmaz demedi doktorum vuruldum valla ben

Valla bende anlamadım canım hatta küçükse kendi haline bırakıyorlar bazen. büyükse iğne vuruyorlar riske atmıyorlar. Sizin tam tersi :/
Artık yapcak bişey yok. Hayırlısı. Şimdi de acaba kendisi çatlamış mıdır diye kara kara düşünüyorum. Kafamda deli sorular

Örnek ben 11 mm oldu doktorum gerek yok dedi boşuna vurulma. 23 mm olsa doktorum iğne yazmasa gider kendim alır vururum valla. İşin yoksa yoktan yere kistle uğraş. Anlamıyorum bu doktorları.

Artık yapcak bişey yok. Hayırlısı. Şimdi de acaba kendisi çatlamış mıdır diye kara kara düşünüyorum. Kafamda deli sorular
Ama sana şunu söylym çatladığını kesin bir şekilde hissedersin. Benim o boyutta olduğunda çat iğnesi ertesi nasıl kramplar girdi kasıklarıma iç savaş vardı sanki :)

Anladım çünkü daha önce hiç öyle olmamıştı araştırdım ve çatladığı için öyle olduğunu öğrendim

İnşallah canım o zaman randevuyu alaym zaten o zamana adet olursam birde onunla deneriz tedaviyi

Sakıncası yoksa cinsiyetini öğrenebilirmiyim bu arada sağlıkla kucağınıza alın bebişini

Hayırlısı inşaallah gönlüne göre olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…