Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

Canım merhaba üzerinden zaman geçmiş ama bende pkoluyum ve yarın klomene başlayıp pazarteside doktora gidecem sen ne durumdasın acaba şuan merak ettimde bide prolaktin için verilen ilaçlar bulantı ve baş dönmdsi yapıyor diye biliyorum bi arkadaşım kullanıyordu onda da oluyordu çok kötü mide bulantısı ve bsş dönmesi yapıyor diyordu
Merhaba canım üzerinden zaman geçmiş ama umarım mesajı görürsün bende pkoluyum yarın klomene başlıyırum pazartesi doktara gidecem var mı sende bi gelişme merak ettim. Bide prolaktin ilaçları mide bulantısı baş dönmesi gibi yan etkiler yapabiliyor arkadaşımdan biliyorum

Kızlar merhaba.. 35yaşındayım ve daha 5 aylık evliyim doktorum yumurtalarımın zayıf ve tembel olduğunu söyledi Reglimin 4. Günü klomene başladım sabah 2akşam2tane kullandım adetimin 9.günü sağda14mm solda 13 mm iki yumurtam oluştu beş gün sonrada çatlatma iğnesi verdi yani adetimin 14. Günü vuruldum iğnemi ve bugün 4. Günüm beklemedeyim. Herkese dua ediyorum allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

Ne zman kan ver dedi dr sonuc icin cnm

Amin canım seninde inşallah

Benim de regle 5 gün kaldı, yere göre sığamıyorum heyecan merak hepsi bi arada :)

Canım ne oldu sonra yaptın mı test. İnşallah güzel haberlerle gelirsin..
Yapmadım pazar günü adet olmazsam pazartesi kan testi yaptırıcam. Eve test almak istemiyorum, hayali çizgiler filan derken çok umutlanıyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…