Canım merhaba üzerinden zaman geçmiş ama bende pkoluyum ve yarın klomene başlayıp pazarteside doktora gidecem sen ne durumdasın acaba şuan merak ettimde bide prolaktin için verilen ilaçlar bulantı ve baş dönmdsi yapıyor diye biliyorum bi arkadaşım kullanıyordu onda da oluyordu çok kötü mide bulantısı ve bsş dönmesi yapıyor diyorduKızlar merhaba. Adetim geciktigi için doktora gittim ve doktor muayene edip pko olduğumu söyledi. Sonra kendiliğimden adet oldum hormonlara bakti ve prolaktin yuksek dedi ilaç verdi. Onun dışında herşey normaldi ama doktor klomen verdi. 3.gun başladım 1 hafta sonra tekrar gittim. 2 adet yumurtan oluşmuş ve sağlıklı dedi. Boyutunu söylemedi ama çatlaması yakın 2 günü geçmeyecek ilişkiniz dedi. Hergün yada günasiri ilişki önerdi. Bende doktorun dediğine uyuyorum ama merak ettiğim şeyler var. Yumurtlama döneminde mide bulantısı oluyor mu yoksa bu ay ilaç kullanmanın etkisi mi ? Eşimle ilişki yaşadıktan 2 gün sonra başladı bulantim. Ovulasyon dönemine yoruyorum. Birde bel ve kasik agrisi çekiyorum. Sizlerde de oldu mu? Birde doktorum var çatlatma iğnesi vermedi ve yumurtaliklar temiz dedi. Hormonlar da öyle pko değil miyim yani anlamadım. Ve yumurta catladiktan 14 gun sonra adet olunuyor değil mi ? Yoksa yine 1 ay bekleyecek miyiz benim düzensiz zaten. Adetten 6 gun sonra yumurta catlama donemindeysem en erken ne zaman öğrenebilirim tuttuğunu.?
Merhaba canım üzerinden zaman geçmiş ama umarım mesajı görürsün bende pkoluyum yarın klomene başlıyırum pazartesi doktara gidecem var mı sende bi gelişme merak ettim. Bide prolaktin ilaçları mide bulantısı baş dönmesi gibi yan etkiler yapabiliyor arkadaşımdan biliyorumKızlar merhaba. Adetim geciktigi için doktora gittim ve doktor muayene edip pko olduğumu söyledi. Sonra kendiliğimden adet oldum hormonlara bakti ve prolaktin yuksek dedi ilaç verdi. Onun dışında herşey normaldi ama doktor klomen verdi. 3.gun başladım 1 hafta sonra tekrar gittim. 2 adet yumurtan oluşmuş ve sağlıklı dedi. Boyutunu söylemedi ama çatlaması yakın 2 günü geçmeyecek ilişkiniz dedi. Hergün yada günasiri ilişki önerdi. Bende doktorun dediğine uyuyorum ama merak ettiğim şeyler var. Yumurtlama döneminde mide bulantısı oluyor mu yoksa bu ay ilaç kullanmanın etkisi mi ? Eşimle ilişki yaşadıktan 2 gün sonra başladı bulantim. Ovulasyon dönemine yoruyorum. Birde bel ve kasik agrisi çekiyorum. Sizlerde de oldu mu? Birde doktorum var çatlatma iğnesi vermedi ve yumurtaliklar temiz dedi. Hormonlar da öyle pko değil miyim yani anlamadım. Ve yumurta catladiktan 14 gun sonra adet olunuyor değil mi ? Yoksa yine 1 ay bekleyecek miyiz benim düzensiz zaten. Adetten 6 gun sonra yumurta catlama donemindeysem en erken ne zaman öğrenebilirim tuttuğunu.?
Ne zman kan ver dedi dr sonuc icin cnmKızlar merhaba.. 35yaşındayım ve daha 5 aylık evliyim doktorum yumurtalarımın zayıf ve tembel olduğunu söyledi Reglimin 4. Günü klomene başladım sabah 2akşam2tane kullandım adetimin 9.günü sağda14mm solda 13 mm iki yumurtam oluştu beş gün sonrada çatlatma iğnesi verdi yani adetimin 14. Günü vuruldum iğnemi ve bugün 4. Günüm beklemedeyim. Herkese dua ediyorum allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Amin canım seninde inşallahKızlar merhaba.. 35yaşındayım ve daha 5 aylık evliyim doktorum yumurtalarımın zayıf ve tembel olduğunu söyledi Reglimin 4. Günü klomene başladım sabah 2akşam2tane kullandım adetimin 9.günü sağda14mm solda 13 mm iki yumurtam oluştu beş gün sonrada çatlatma iğnesi verdi yani adetimin 14. Günü vuruldum iğnemi ve bugün 4. Günüm beklemedeyim. Herkese dua ediyorum allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
15. Gün dedi doktor ama beklemek çok zorNe zman kan ver dedi dr sonuc icin cnm
AminnnAmin canım seninde inşallah
Canım test yaptınmı takvim koymuşsun çok sevindim darısı başımızaAmin canım seninde inşallah
Merhaba test yaptınızmı haber verirmisiniz sonucuBenim de regle 5 gün kaldı, yere göre sığamıyorum heyecan merak hepsi bi arada :)
yapmadım, adetim pek gecikmez o yüzden gecikmesini bekleyeceğim. pazar günü olmam lazım, olmazsam pazartesi kan testi yaptırıcam inşallahMerhaba test yaptınızmı haber verirmisiniz sonucu
Hayırlısı inşallahyapmadım, adetim pek gecikmez o yüzden gecikmesini bekleyeceğim. pazar günü olmam lazım, olmazsam pazartesi kan testi yaptırıcam inşallah
Hayır canım daha belli değil bir topicte arkadaşlar yaptı Uğur getirsin diye şimdi hamileler bende yapym dedim :)Canım test yaptınmı takvim koymuşsun çok sevindim darısı başımıza
Canım ne oldu sonra yaptın mı test. İnşallah güzel haberlerle gelirsin..Benim de regle 5 gün kaldı, yere göre sığamıyorum heyecan merak hepsi bi arada :)
Yapmadım pazar günü adet olmazsam pazartesi kan testi yaptırıcam. Eve test almak istemiyorum, hayali çizgiler filan derken çok umutlanıyor insanCanım ne oldu sonra yaptın mı test. İnşallah güzel haberlerle gelirsin..
Çok haklısın canımYapmadım pazar günü adet olmazsam pazartesi kan testi yaptırıcam. Eve test almak istemiyorum, hayali çizgiler filan derken çok umutlanıyor insan
Benim daha 9 günüm varOrdinary Personn senin kaç günün kaldı, test yaptın mı?
Hadi hayırlısıBenim daha 9 günüm var
Amin canım :)Hadi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?