Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

Kesinlikle ilaçtanmis bulantılarim geçti canım. Valla 22sinde çok şiddetli bir sancı çektim. O günü yumurtamin çatlama günü ilan ettim kendimce smdi de 14 gun olmasını bekliyorum test için. Dün de çok az iç çamaşırım da kahverengi akinti gördüm. Adet oncesi olurdu bende ama adetime daha var. Ara ara da adet olacakmisim gibi sancim oluyor ama geçiyor. Bel ağrım çok benim. Kız ilk kez bu ay böyle oldum. 5 gun daha sabredecem işte sonra teste gidecem. Ben doktor hemşiresine sordum kasik agrisini doktor yoktu. Çok güzel ağrıyorsa demek ki orda bişeyler oluyordur dedi. Adet gunu olsun öyle test yapalım erken yaparsak yanlış sonuç alabiliriz dedi. Ogrenilecegini bilsem hemen yarın kosacam da kan testine kesin sonuç verir mi bilmiyorm

Ay hadi inşallah hamilesindir ya heyecanlandım şimdi

İnşallah canım. Çok sağol Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah. Ya çok ümitlenmek istemiyorum korkuyorum ama. Ne bileym bu ay ilaç kullandım ondan herhalde kendimi çok fazla dinliyorum.

İnşallah bebiş yerleşiyor diyedir o lekelenme Bende dün başladım klomene benimde bugün kasığım ağrımaya başladı ilaç işe yarıyor demek mi ki bu acaba

İnşallah bebiş yerleşiyor diyedir o lekelenme Bende dün başladım klomene benimde bugün kasığım ağrımaya başladı ilaç işe yarıyor demek mi ki bu acaba
Kesinlikle canım. İlacı kullanmaya başladığım günden beri hep kasik agrisi çektim ben. Yumoslar büyüyor)

Kesinlikle canım. İlacı kullanmaya başladığım günden beri hep kasik agrisi çektim ben. Yumoslar büyüyor)
O zaman bende de cevap veriyor bu ilaç çünkü benimde bugün hem ağrım var hem akıntım başladı azar azar krem gibi

O zaman bende de cevap veriyor bu ilaç çünkü benimde bugün hem ağrım var hem akıntım başladı azar azar krem gibi
Evet canım. Seninde yumurtalar büyüyor inşallah. Kız akinti benim hiç durmadı işte. Ateş ölçmeye başladım ben 21.inde geç başladım. Hep 36 ile 36.3 arasında gitti geldi şu iki gündür de 36.5 yükseldi pek anlamıyorum açıkçası ama hep yüksek kalırsa düşmezse oda hamilelik demekmiş sanırım düşmesin diye dua ediyorum.

Kizlar bir sorum var bende hamile kalmak icin doktora gittim bana adetin ikinci gunu gel dedi niye acaba klomen mi vericek oyuzden mi? bilen varsa cevap verirse sevinirim

Ay ne güzel inşallah hiç düşmez yüksek kalır gelir bebiş hayırlı haberlerini bekliyorum

Kizlar bir sorum var bende hamile kalmak icin doktora gittim bana adetin ikinci gunu gel dedi niye acaba klomen mi vericek oyuzden mi? bilen varsa cevap verirse sevinirim
Hormonlarına bakacak büyük ihtimal adetin ikinci veya üçüncü günü bakılıyor çünkü bi sıkıntı çıkmazsa ona göre başlatabilir belki

Hormonlarına bakacak büyük ihtimal adetin ikinci veya üçüncü günü bakılıyor çünkü bi sıkıntı çıkmazsa ona göre başlatabilir belki
Aa bende hormon testi istedi ama ben o gun kan verdim hemen adette mi hormon testi yapmam lazim di ?ama dr. Bana hormon testi yapalim adetin ikinci gunu de gel dedi . Yanlis mi yaptim acaba?

Hormonlarına bakmak için çağırmış olabilir canım. Ama genelde 3.gun bakıyorlar. 2. Günde oluyormuş demek ki. Önce Hormonlarına bakar sonra karar verir klomen verip vermeyeceğine

Aa bende hormon testi istedi ama ben o gun kan verdim hemen adette mi hormon testi yapmam lazim di ?ama dr. Bana hormon testi yapalim adetin ikinci gunu de gel dedi . Yanlis mi yaptim acaba?
Yok cnm bende gittiğim gün yaptı adet olduğumda yine yaptı. iyi olmuş vermen kanı.

Bilinçli istemiştir canım bi adetten önceki değerlerine bide adetteki değerlerine bakmak istemiştir bende iki yaptırdım tahlil bi adette bi öncesinde

Bilinçli istemiştir canım bi adetten önceki değerlerine bide adetteki değerlerine bakmak istemiştir bende iki yaptırdım tahlil bi adette bi öncesinde
Icim rahatladi cok sol canim yanlis bisey yaptim sandim:) dr. Ne dedi sana degerlerine baktiktan sonra ilac vermedimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…