Kesinlikle ilaçtanmis bulantılarim geçti canım. Valla 22sinde çok şiddetli bir sancı çektim. O günü yumurtamin çatlama günü ilan ettim kendimceCanım merhaba üzerinden zaman geçmiş ama bende pkoluyum ve yarın klomene başlayıp pazarteside doktora gidecem sen ne durumdasın acaba şuan merak ettimde bide prolaktin için verilen ilaçlar bulantı ve baş dönmdsi yapıyor diye biliyorum bi arkadaşım kullanıyordu onda da oluyordu çok kötü mide bulantısı ve bsş dönmesi yapıyor diyordu
Merhaba canım üzerinden zaman geçmiş ama umarım mesajı görürsün bende pkoluyum yarın klomene başlıyırum pazartesi doktara gidecem var mı sende bi gelişme merak ettim. Bide prolaktin ilaçları mide bulantısı baş dönmesi gibi yan etkiler yapabiliyor arkadaşımdan biliyorum
Bende yapaym hemen belki Ugurlu gelirHayır canım daha belli değil bir topicte arkadaşlar yaptı Uğur getirsin diye şimdi hamileler bende yapym dedim :)
İnşallah canım :)Bende yapaym hemen belki Ugurlu gelir
Ay hadi inşallah hamilesindir ya heyecanlandım şimdiKesinlikle ilaçtanmis bulantılarim geçti canım. Valla 22sinde çok şiddetli bir sancı çektim. O günü yumurtamin çatlama günü ilan ettim kendimcesmdi de 14 gun olmasını bekliyorum test için. Dün de çok az iç çamaşırım da kahverengi akinti gördüm. Adet oncesi olurdu bende ama adetime daha var. Ara ara da adet olacakmisim gibi sancim oluyor ama geçiyor. Bel ağrım çok benim. Kız ilk kez bu ay böyle oldum. 5 gun daha sabredecem işte sonra teste gidecem. Ben doktor hemşiresine sordum kasik agrisini doktor yoktu. Çok güzel ağrıyorsa demek ki orda bişeyler oluyordur dedi. Adet gunu olsun öyle test yapalım erken yaparsak yanlış sonuç alabiliriz dedi. Ogrenilecegini bilsem hemen yarın kosacam da kan testine kesin sonuç verir mi bilmiyorm
Kiz aynı tarihlerde mi olacak bebisimizİnşallah canım :)
İnşallah canım. Çok sağol Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah. Ya çok ümitlenmek istemiyorum korkuyorum ama. Ne bileym bu ay ilaç kullandım ondan herhalde kendimi çok fazla dinliyorum.Ay hadi inşallah hamilesindir ya heyecanlandım şimdi
İnşallah bebiş yerleşiyor diyedir o lekelenme Bende dün başladım klomene benimde bugün kasığım ağrımaya başladı ilaç işe yarıyor demek mi ki bu acabaAy hadi inşallah hamilesindir ya heyecanlandım şimdi
Kesinlikle canım. İlacı kullanmaya başladığım günden beri hep kasik agrisi çektim ben. Yumoslar büyüyorİnşallah bebiş yerleşiyor diyedir o lekelenme Bende dün başladım klomene benimde bugün kasığım ağrımaya başladı ilaç işe yarıyor demek mi ki bu acaba
O zaman bende de cevap veriyor bu ilaç çünkü benimde bugün hem ağrım var hem akıntım başladı azar azar krem gibiKesinlikle canım. İlacı kullanmaya başladığım günden beri hep kasik agrisi çektim ben. Yumoslar büyüyor)
Ay hadi inşallah işe yararda olur sende olumsuz düşünme olacak inşallah hamilesindir canımO zaman bende de cevap veriyor bu ilaç çünkü benimde bugün hem ağrım var hem akıntım başladı azar azar krem gibi
Evet canım. Seninde yumurtalar büyüyor inşallah. Kız akinti benim hiç durmadı işte. Ateş ölçmeye başladım ben 21.inde geç başladım. Hep 36 ile 36.3 arasında gitti geldi şu iki gündür de 36.5 yükseldi pek anlamıyorum açıkçası ama hep yüksek kalırsa düşmezse oda hamilelik demekmiş sanırım düşmesin diye dua ediyorum.O zaman bende de cevap veriyor bu ilaç çünkü benimde bugün hem ağrım var hem akıntım başladı azar azar krem gibi
Ay ne güzel inşallah hiç düşmez yüksek kalır gelir bebiş hayırlı haberlerini bekliyorumEvet canım. Seninde yumurtalar büyüyor inşallah. Kız akinti benim hiç durmadı işte. Ateş ölçmeye başladım ben 21.inde geç başladım. Hep 36 ile 36.3 arasında gitti geldi şu iki gündür de 36.5 yükseldi pek anlamıyorum açıkçası ama hep yüksek kalırsa düşmezse oda hamilelik demekmiş sanırım düşmesin diye dua ediyorum.
Hormonlarına bakacak büyük ihtimal adetin ikinci veya üçüncü günü bakılıyor çünkü bi sıkıntı çıkmazsa ona göre başlatabilir belkiKizlar bir sorum var bende hamile kalmak icin doktora gittim bana adetin ikinci gunu gel dedi niye acaba klomen mi vericek oyuzden mi? bilen varsa cevap verirse sevinirim
Aa bende hormon testi istedi ama ben o gun kan verdim hemen adette mi hormon testi yapmam lazim di ?ama dr. Bana hormon testi yapalim adetin ikinci gunu de gel dedi . Yanlis mi yaptim acaba?Hormonlarına bakacak büyük ihtimal adetin ikinci veya üçüncü günü bakılıyor çünkü bi sıkıntı çıkmazsa ona göre başlatabilir belki
Hormonlarına bakmak için çağırmış olabilir canım. Ama genelde 3.gun bakıyorlar. 2. Günde oluyormuş demek ki. Önce Hormonlarına bakar sonra karar verir klomen verip vermeyeceğineKizlar bir sorum var bende hamile kalmak icin doktora gittim bana adetin ikinci gunu gel dedi niye acaba klomen mi vericek oyuzden mi? bilen varsa cevap verirse sevinirim
Yok cnm bende gittiğim gün yaptı adet olduğumda yine yaptı.Aa bende hormon testi istedi ama ben o gun kan verdim hemen adette mi hormon testi yapmam lazim di ?ama dr. Bana hormon testi yapalim adetin ikinci gunu de gel dedi . Yanlis mi yaptim acaba?
Bilinçli istemiştir canım bi adetten önceki değerlerine bide adetteki değerlerine bakmak istemiştir bende iki yaptırdım tahlil bi adette bi öncesindeAa bende hormon testi istedi ama ben o gun kan verdim hemen adette mi hormon testi yapmam lazim di ?ama dr. Bana hormon testi yapalim adetin ikinci gunu de gel dedi . Yanlis mi yaptim acaba?
Anladim canimYok cnm bende gittiğim gün yaptı adet olduğumda yine yaptı.iyi olmuş vermen kanı.
Icim rahatladi cok sol canim yanlis bisey yaptim sandim:) dr. Ne dedi sana degerlerine baktiktan sonra ilac vermedimiBilinçli istemiştir canım bi adetten önceki değerlerine bide adetteki değerlerine bakmak istemiştir bende iki yaptırdım tahlil bi adette bi öncesinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?