Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

Kaçıncı gündüki belki test yapmak için erkendir Üzüldüm..olumlu yorumlar okumak umutlandırıyodu

Icim rahatladi cok sol canim yanlis bisey yaptim sandim:) dr. Ne dedi sana degerlerine baktiktan sonra ilac vermedimi
Tatlım benim fsh ve lh sıkıntılıydı biraz bide geçen ayki yumurta kist olmuş kendim yumurtlsmıştım yanlız geçen ay ilaç yoktu ikiside normal çıktı bi e2 düşüktü klomen başlıyoruz dedi ben vitaminde kullanıyorum bir sürü ilaç

Bekle karamsar olma hemen canım geç döllenmede kanda da hemen çıkmayabiliyor
Bilmiyorum ya. Acele ettm gidecek biliyorum ama iliskiden 1 hafta sonra öğrenenler olduğunu görünce dayanamadım. Ama artık daha rahat Olcam adet olmayı bekleyecem olmazsa gün geçsin diye beklerim sonra doktora giderim.

Bilmiyorum ya. Acele ettm gidecek biliyorum ama iliskiden 1 hafta sonra öğrenenler olduğunu görünce dayanamadım. Ama artık daha rahat Olcam adet olmayı bekleyecem olmazsa gün geçsin diye beklerim sonra doktora giderim.
Ha şöyleeee sabırlı olnaya çalış iyi olur inşallah allah gönlüne göre versin

Merhabalar deneyimli bayanlara sormak istiyorum klomen ve ovitrelle kullandım 4 tane olgun yumurtam var ddi doktor catlama ignesi oldum dün rahatsizlandim acile gittik hamilelik düşündüğümü söyledim test istedi doktorum var dedi ama erken gibi görünüyor test 5 güne tekrarlansin ddi kendi kadın doğum doktorumla görüştüm 11. Gun oldugunu test yapildigini soyledim daha erken belli olmaz ddi benim gibi olan var mı acaba çok umutluyuz eşim ve ben ama korkuyorum

Ha şöyleeee sabırlı olnaya çalış iyi olur inşallah allah gönlüne göre versin
Amin kuzum cümlemizin inşallah. Ya bu ay kendimce planlı bir ilerleyisteydim ama kısmet işte. Olmazsa rahim filmi falan cektircem tüplere de baktiraym.

Canım ben çatlatma iğnesi olmadım. 2 yumurtam oluştu doktor çatlaması yakın dedi ve dediğin gibi sancilandim Birgun. O gün yumurtam çatladı diye düşündüm. 9 gün sonra yani dün gidip kan testi yaptırdım ve negatif çıktı. Adetime daha var adet olmayı bekleyecem ben. Sende bekle olmazsan test yaptır yoksa hüsran yaşama ihtimalin yüksek çıkmayabiliyor.

Bende de göğüs ağrısı var kasik ağrısı baş dönmesi var ve tansiyonum da normal dün bakıldı sık idrara çıkma gaz sancısı hazımsızlık falan var Rabbim isteyen herkese versin ins ikiz ikiz versin Rabbim yardım etsin inşallah hayırlısıyla inş hamileyimdir

İnşallah öylesindir canım. Zaten adetine çok zaman kalmadı sanırım az daha sabır sonra alacaksın güzel haberler.

Canim benimde 4 tane yumurtam vardı iğne vuruldu ama daha iki gün oldu vurulali biraz daha bekle çünkü iğnenin etkisi devam ediyormuş ve hamile gibi görülüyormuş gerçi 11. Gün yapmışsın ama devam edebilir 4 gün sonra tekrar yaptır bence inşallah hamilesindir

Teşekkür ederim cnm inş hamileyimdir Rabbim hepimize nasip etsin ins pazar günü tekrar yapcam ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…