Senin adete daha ne kadar var canım geç döllenmede varsa çıkmaz ki ama hemen sakin ol bi adet tarihin geçsin evvelaVe yine hüsran. 0.1 çıktı sonuç. Bu ayda gitti.
Tatlım benim fsh ve lh sıkıntılıydı biraz bide geçen ayki yumurta kist olmuş kendim yumurtlsmıştım yanlız geçen ay ilaç yoktu ikiside normal çıktı bi e2 düşüktü klomen başlıyoruz dedi ben vitaminde kullanıyorum bir sürü ilaçIcim rahatladi cok sol canim yanlis bisey yaptim sandim:) dr. Ne dedi sana degerlerine baktiktan sonra ilac vermedimi
Sağol canım. Son adet tarihim 8 şubatti. Erken gittim ama kanda erken sonuç alınabiliyor diye biliyorum.Kaçıncı gündüki belki test yapmak için erkendir Üzüldüm..olumlu yorumlar okumak umutlandırıyodu
Adet olmayı beklicem artık mecburen.Senin adete daha ne kadar var canım geç döllenmede varsa çıkmaz ki ama hemen sakin ol bi adet tarihin geçsin evvela
Bekle karamsar olma hemen canım geç döllenmede kanda da hemen çıkmayabiliyorAdet olmayı beklicem artık mecburen.
Bilmiyorum ya. Acele ettm gidecek biliyorum ama iliskiden 1 hafta sonra öğrenenler olduğunu görünce dayanamadım. Ama artık daha rahat Olcam adet olmayı bekleyecem olmazsa gün geçsin diye beklerim sonra doktora giderim.Bekle karamsar olma hemen canım geç döllenmede kanda da hemen çıkmayabiliyor
Ha şöyleeee sabırlı olnaya çalış iyi olur inşallah allah gönlüne göre versinBilmiyorum ya. Acele ettm gidecek biliyorum ama iliskiden 1 hafta sonra öğrenenler olduğunu görünce dayanamadım. Ama artık daha rahat Olcam adet olmayı bekleyecem olmazsa gün geçsin diye beklerim sonra doktora giderim.
Amin kuzum cümlemizin inşallah. Ya bu ay kendimce planlı bir ilerleyisteydim ama kısmet işte. Olmazsa rahim filmi falan cektircem tüplere de baktiraym.Ha şöyleeee sabırlı olnaya çalış iyi olur inşallah allah gönlüne göre versin
Canım ben çatlatma iğnesi olmadım. 2 yumurtam oluştu doktor çatlaması yakın dedi ve dediğin gibi sancilandim Birgun. O gün yumurtam çatladı diye düşündüm. 9 gün sonra yani dün gidip kan testi yaptırdım ve negatif çıktı. Adetime daha var adet olmayı bekleyecem ben. Sende bekle olmazsan test yaptır yoksa hüsran yaşama ihtimalin yüksek çıkmayabiliyor.Merhabalar deneyimli bayanlara sormak istiyorum klomen ve ovitrelle kullandım 4 tane olgun yumurtam var ddi doktor catlama ignesi oldum dün rahatsizlandim acile gittik hamilelik düşündüğümü söyledim test istedi doktorum var dedi ama erken gibi görünüyor test 5 güne tekrarlansin ddi kendi kadın doğum doktorumla görüştüm 11. Gun oldugunu test yapildigini soyledim daha erken belli olmaz ddi benim gibi olan var mı acaba çok umutluyuz eşim ve ben ama korkuyorum
Bende de göğüs ağrısı var kasik ağrısı baş dönmesi var ve tansiyonum da normal dün bakıldı sık idrara çıkma gaz sancısı hazımsızlık falan var Rabbim isteyen herkese versin ins ikiz ikiz versin Rabbim yardım etsin inşallah hayırlısıyla inş hamileyimdirCanım ben çatlatma iğnesi olmadım. 2 yumurtam oluştu doktor çatlaması yakın dedi ve dediğin gibi sancilandim Birgun. O gün yumurtam çatladı diye düşündüm. 9 gün sonra yani dün gidip kan testi yaptırdım ve negatif çıktı. Adetime daha var adet olmayı bekleyecem ben. Sende bekle olmazsan test yaptır yoksa hüsran yaşama ihtimalin yüksek çıkmayabiliyor.
İnşallah öylesindir canım. Zaten adetine çok zaman kalmadı sanırım az daha sabır sonra alacaksın güzel haberler.Bende de göğüs ağrısı var kasik ağrısı baş dönmesi var ve tansiyonum da normal dün bakıldı sık idrara çıkma gaz sancısı hazımsızlık falan var Rabbim isteyen herkese versin ins ikiz ikiz versin Rabbim yardım etsin inşallah hayırlısıyla inş hamileyimdir
Teşekkür ederim cevap verdiğiniz içinİnşallah öylesindir canım. Zaten adetine çok zaman kalmadı sanırım az daha sabır sonra alacaksın güzel haberler.
Canim benimde 4 tane yumurtam vardı iğne vuruldu ama daha iki gün oldu vurulali biraz daha bekle çünkü iğnenin etkisi devam ediyormuş ve hamile gibi görülüyormuş gerçi 11. Gün yapmışsın ama devam edebilir 4 gün sonra tekrar yaptır bence inşallah hamilesindirMerhabalar deneyimli bayanlara sormak istiyorum klomen ve ovitrelle kullandım 4 tane olgun yumurtam var ddi doktor catlama ignesi oldum dün rahatsizlandim acile gittik hamilelik düşündüğümü söyledim test istedi doktorum var dedi ama erken gibi görünüyor test 5 güne tekrarlansin ddi kendi kadın doğum doktorumla görüştüm 11. Gun oldugunu test yapildigini soyledim daha erken belli olmaz ddi benim gibi olan var mı acaba çok umutluyuz eşim ve ben ama korkuyorum
Canim benimde 4 tane yumurtam vardı iğne vuruldu ama daha iki gün oldu vurulali biraz daha bekle çünkü iğnenin etkisi devam ediyormuş ve hamile gibi görülüyormuş gerçi 11. Gün yapmışsın ama devam edebilir 4 gün sonra tekrar yaptır bence inşallah hamilesindir
Bana doktorum reglimi üçgün geçsin idrarda yap kan vermek istersende regli gününü bekle daha iyi dediSağol canım. Son adet tarihim 8 şubatti. Erken gittim ama kanda erken sonuç alınabiliyor diye biliyorum.
Erken gidince cikmayabiliyormus bana da acele etme dedi ama dayanamadım işte:-(Bana doktorum reglimi üçgün geçsin idrarda yap kan vermek istersende regli gününü bekle daha iyi dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?