Burcları rahat bırakmaya tahmini ne zaman baslarlar acaba12 burç var diye 12 çeşit insan yok ki.
Her insan kendine özeldir. İsteyen erken evlenir isteyen geç. Koç burcuyum 24de evlenmiş olurum herhalde bilemiyorum. Herkes geç evlenmiyor yani.
Bu da soru mu?Burcları rahat bırakmaya tahmini ne zaman baslarlar acaba
Evlilik koç burçlarına göre değilMerhabalar az önce bir yerde okudum koç burçları geç evlenir diye çok endişelendim
Koç burcuyum hiç adayda yok evde kaldım galiba bütün arkadaşlarımda evlendi depresyona girdim
Evlilik koç burçlarına göre değilMerhabalar az önce bir yerde okudum koç burçları geç evlenir diye çok endişelendim
Koç burcuyum hiç adayda yok evde kaldım galiba bütün arkadaşlarımda evlendi depresyona girdim
Koç burcuyum 21 yaşında evlendim. Bekarlık sultanlık mış onu öğrendimMerhabalar az önce bir yerde okudum koç burçları geç evlenir diye çok endişelendim
Merhaba, doğum haritası yorumlama hakkında bilginiz var mı?Güneş burcunuzun evlenmenizle pek alakası yok.
Evliliği etkileyen kısımlar doğum haritanızdaki bambaşka konumlar.
Güneş burcunuz sadece karakterinizi, hayata bakışınızı gösterir.
Bize değil, karşımızdakine zorKoç Burcu ile ilgili şunu diye bilirim... KOÇ Burcu olmak Çooook zor..
Ben kendimden Bıkıyorum bazenBize değil, karşımızdakine zor
Aksine kendime aşığımBen kendimden Bıkıyorum bazen
Sevdiklerime karşı Haddinden fazla Fedakar ım.Aksine kendime aşığım
Sen hangi özelliğinden bıkıyorsun?
Bu benim en Sevmedıgım ozellıgımSevdiklerime karşı Haddinden fazla Fedakar ım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?